• Droljo
    19.6k
    svaki dan me pitaoFazeN

Imaš ti sreće što je kolega @Orc123 rehabilitiran :lol:
    Bez ljutnje orc :wink:
  • The Undertaker
    8.5k
    Dinamo sve svoje sporove i nesuglasice, pogotovo sudačke, sa HNSom treba rješavati ili institucionalnim putem ili lobiranjem a ne javnim proglasima i prepucavanjima (iliti kmečanjem). HNS nama treba biti saveznik a ne neprijatelj.
  • Dani Olmić
    1.9k
    Love you @FazeN :heart:
  • Ludovic IX
    9.4k
    daj under, jednom budi muško pa reci da im treba jebat mater a ne sve u rukavicama. Jebu nas na svakom ćošku i trebali bi fino s njima. Ma nek jebu i dalje i uliziju se tovarskom šljamu
  • Ivdzo11
    8.1k
    Prema najnovijim potvrdama i La Gazzette dello sport, Marko Rog je blizu transfera u Rijeku! O tome se već danima piše u medijima bliskima Cagliariju, čiji je Rog član od 2019. (posudba Napolija) odnosno 2020. kada je klub sa Sardinije definitivno otkupio.
  • FazeN
    251
    Varaždin je zainteresiran isto da ga vrati.
  • Bosskovitz
    18.2k
    Dinamo sve svoje sporove i nesuglasice, pogotovo sudačke, sa HNSom treba rješavati ili institucionalnim putem ili lobiranjem a ne javnim proglasima i prepucavanjima (iliti kmečanjem). HNS nama treba biti saveznik a ne neprijatelj.The Undertaker

Ovo su vrlo elementarne stvari: kada se greška napravi javno, onda se javno treba na nju i reagirati.

Da je klub prije javne objave saznao za skandaloznu odluku, mogao je direktnim kanalima reagirati prema HNS-u i upozoriti ih da rade grešku. Možda i je, mi to ne znamo. Također, možda je klub direktnim kanalima i reagirao prema HNS-u nakon što je to objavljeno, no HNS evidentno ni u tom slučaju nije ništa napravio. Činjenica je da je klupsko priopćenje uslijedilo gotovo 48 sati nakon što je ta vijest objavljena, a u tih dva dana očito nije bilo nikakvih naznaka od strane HNS-a da će navedenu odluku povući.

Naprosto nisi u pravu. Ovo nije nikakvo kmečanje ni prepucavanje nego javno upozoravanje na vrlo javni skandal u režiji HNS-a kojeg je HNS mogao prvo spriječiti, a onda i riješiti nekoliko puta prije tog priopćenja, ali je odlučio da neće - dok ga se nije javno pritisnulo. I ja bih volio da do ovakvih skandala ne dolazi ili barem da se mogu riješiti bez potrebe za priopćenjima i javnim pritiskom, ali nekada se očito jedino tako može izaći na kraj s tim cirkusom.
  • Orc123
    12.7k
    znaci, nemam problema i tebi osobno napisati svoje misljenje o tvojim upisima. Sve ono sto napises je ko da si desna ruka Bobana i dobivas info u realnom vremenu a doslovno ni jednu informaciju nisi napisao prvi, nista konkretno sto bi se kasnije pokazalo kao 100%. Sve nwsto lijepo zamotano u celofan. Bez ljutnje, ja sam takav da svakome kazemm sta mislim. Nit sam te vrijeđao na fejsu jer te ne pratim tamo, nit te mislim tu vrijeđati.....

Samo mislim da nit imas takve informacije iz prve ruke iz kluba, nit ih mozes imati bas u onom trenutku kad izađu van, maltene u realnom vremenu....

Dozvoljavam da sam i ja u krivu, moguce, ali eto to je moj osobni stav, nista osobno....ako nastavis pisati na forumu zelim ti dobrodoslicu.....zivio
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Kolega Orc suptilno ispipava snagu FazeN kao boksači u prvim rundama meča :grin: , dobrodoša na forum @FazeN ne znam ništa posebno o tebi osim da si nekakav insider koji je zna dignit buru na Zoni sa svojim objavama.
  • ElDorado
    5.1k
    sad ti čovjek napisao da nije insider :)

Inače ak su za Roga zainteresirani i Vž i Rijeka, onda ak je lovica u pitanju zna se ko ima prednost. Rijeka bi s Rogom mogla biti već vrlo ozbiljna momčad. Šteta u Vž bi legao ko budali šamar
  • FazeN
    251
    Bila je priča da će Žabari raskinuti ugovor s njim jer nema ponuda, te ga Vž dovodi bez odštete taman da Marinu lagano zamijeniti se može..ali ako mu ne raskinu ugovor onda je Rijeka sigurno u prednosti slažem se.
  • FazeN
    251
    Zasto bi se ljutio jer si iznesao svoje mišljenje? Sve pet, logično i normalno razmišljanje s tvoje strane, nemam zašto zamjerit :)
  • Orc123
    12.7k
    sve 5....ako sam u gresci imas pivu....
  • DiddyGuela
    4k
    Dobrodosao @FazeN

Kod mene imas mali minus u startu zbog krive info Mierez-Bakrar. Moras se iskupit sa nekom bombasticnom informacijom.

Zajebavam te, ugodan boravak na forumu. :cool:
  • ElDorado
    5.1k
    evo Germanijak kaze blizu Rijeke.

Inače potpuni promašaj ti je bio vijest da je s Pjacom sve dogovoreno. Sjećaš se?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.