• Paggini
    60.9k
    Sudac kojemu Torcida dolazi pred kuću u Benkovcu i viče mu da je četnik je za mene u startu izvrstan sudac!
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Čitam sad članak intervjua o ovom Richteru kojeg navodno u Hajduku žele dovest. Vidim kao Rijeka ga je htjela dovest, ali taj intervju je bio sa Palikućom... Znači najgori SD Rijeke ikad ga je htio dovest u Rijeku prije par godina, odmah znamo da se trebamo trest. :rofl: :rofl: :rofl:
  • Mr Anderson
    13.1k
    Nitko se ne trese, ali po meni, ako ga dovedu biti će im naveće pojačanje, veće od raznih Pajazitija, Racija i ne znam kak se već zovu.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    O tom igraču ne znam ništa, ali po CVu definitivno ima bolje reference od svih kaj su igrali po Ligue 2, Serie B ili ovih neotkrivenih talenata iz šiptarije.
  • Crni86
    13.2k
    Isti izvor koji je prenio kako ce tovarii reagirat za marica ako se uslisi nasa zalba, sada navodi kako tovari razmisljaju o ne igranju prvog kola ukoliko se marica ne makne.
  • Droljo
    19.3k
    Pajaziti je dobar igrač. Za njih top!
  • Jurki
    18.6k
    tovari razmisljaju o ne igranju prvog kola ukoliko se marica ne makneCrni86

Registriras 0:3 za istru i idemo dalje.
  • Paggini
    60.9k
    ne igranju prvog kola ukoliko se marica ne makne.Crni86

Oh da, poznata hajdučka ucjena cijele lige
  • Crni86
    13.2k
    ma ovo ako uopce je istina je vj erojatno samo pritisak na hns. Igrat ce oni kako god ja mislim.
  • Damir1986
    234
    Isti izvorCrni86

Koji je to izvor?
  • by-tor
    331
    HNL se nikad ne bi oporavio
    43iv8l.jpg
  • Crni86
    13.2k
    jedna grupa na fejsu je jucer nakon naseg priopcenja odmah napisala kako hajduk priprema svoje priopcenje za marica ukoliko se dadica makne. Par sati kasnije dadic se maknuo s liste, a odmah je stiglo i priopcenje tovara za marica

Da li je slucajnost i good guess ili je istina… tko zna. Ali kod tovara nista ne bi cudilo. Pogotovo s novim vodstvom
  • Omake
    10.6k
    Richter je prebolio malignu bolest. Neki igrači se vrate na staru razinu, kao naš Mišić, a neki kao npr Sebastian Haller ne. Richter djeluje kao da je priča bliža Haller.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    sada navodi kako tovari razmisljaju o ne igranju prvog kola ukoliko se marica ne makne.Crni86

Prevelike pizde su oni za to. A ako im se popusti u takvim zahtjevima to je onda talačka kriza iz koje nemreš van. Za svaku sljedeću pizdariju kažu nećemo igrat i toe to.
  • Mihael2305
    212
    EKSKLUZIVNO: Hajduk razmišlja o ne igranju prvog kola protiv Istre ukoliko HNS ne riješi slučaj s Brunom Marićem! Oni smatraju da je HNS dužan uslišiti njihovu želju(čitaj prijetnju!), jer ukoliko to ne naprave, po njima sustav ima dvostruke standarde i protiv njih je.

Dakle znate da vam ne bi objavljivao ovako osjetljive teme da nije istina. Dobio sam ovu informaciju od istog izvora kao jučer za objavu Marića i Hajduka i bilo je tako. Sad Hajduk radi još veći pritisak, puštena je opet priča da dođe do HNS-a da vidi na što su oni sve spremni. Ja mislim iskreno da je ovo samo lajanje u prazno, da pritisak samo malo dignu na HNS, a oni će igrat sigurno jer za biber nemaju, a ne neke kazne da se navlače sad. Liga još nije ni počela a oni izvode cirkus jel tko iznenađen?
    (Odgovor HNS-a se očekuje ubrzo u nekoliko idućih sati.)

Opet objava od istog izvora kaj je reko u vezi onog suca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.