• Pip
    264
    Prije tog gola na sofi imo najmanju ocjenu od svih na terenu, istu ko i frajer koji je dao autogol
  • Jos-Optimus
    6.6k
    Sofa i ocjenjivanje su relevantni kao Slobodna Dalmacija i objektivnost
  • Mr Anderson
    13.1k
    Hasić koji igra s Perkovićem za Cracoviu, 3 gola u prva dva kola, trenutno su vodeći.
  • Nogo
    8.6k
    Marko Rog blizu prelaska u Rijeku?

• Talijanski mediji prenose vijest o mogućem transferu Marka Roga u Rijeku.

• Pregovori između Rijeke i Cagliarija su u tijeku, a Rog bi se trebao pridružiti klubu s Rujevice.

• Rog je član Cagliarija od 2019. godine, ali su ga teške ozljede koljena spriječile u razvoju karijere.

• Zbog ozljeda je propustio gotovo dvije godine, a u zadnje vrijeme je bio na posudbi u Dinamu.

• Cagliari želi prodati Roga jer mu ističe ugovor i visoka je plaća.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/talijani-servirali-transfer-bombu-pregovori-su-u-punom-jeku-bivsi-dinamovac-i-veliki-pehist-na-korak-do-rujevice-15608113
  • Krizy
    59.3k
    – Nevjerojatan mi je osjećaj doći ovdje, jako sam sretan zbog toga. Svi dobro znamo koliko je Dinamo velik klub, a to sam osjetio i pri samom dolasku. Svi su me odmah prihvatili kao svoga, kao da sam oduvijek ovdje i pomažu mi da se osjećam kao kod kuće. U Bragi me trenirao Eduardo Carvalho, jako mi je lijepo pričao o Dinamu, potvrdio koliko je to veliki klub i rekao da su mu godine provedene ovdje bile sjajne. U Bragu sam došao iz Maribora s 15 godina, proveo sam ondje tri godine, naučio jezik, a dolazak u Dinamo doista je nešto posebno – naglasio je Žnuderl.

Bravo i za Eduarda Carvalha! :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.