• Eduardo
    25.1k
    Ljudi, trebam dobar AI koji će tekst pretvoriti u govor na hrvatskom jeziku. Svjestan sam da postoje platforme koje nude generiranje glasa pomoću umjetne inteligencije, ali zanima me ima li tko preporuku za neki koji je dobar i ispunjava zahtjeve hrvatskog jezika.
  • Rex Ramae
    3.5k
    Nisam u Rami ali kažu da se smirila situacija obzirom kako je bilo loše ali i dalje ima malo dima, Krizy mislim bolje zna.

Meni je ovaj bio dobar https://elevenlabs.io/, preporuka.
  • Sajla
    11.3k
    kad već linkamo Živojina, jučer sam bil u Vrbovcu i gosponu Horvatu zapalil lampaš na grobu.

Usput na sladoled u slastičarnicu "Dinamo" i pizzu u pizzeriji 'd'. Pozdrav ekipi iz Vrbovca (ne znam ima li ih tu?) i pohvale za radove po zidovima - svaki vrtić u Zg i okolici bi trebal imati nekaj poput ovoga na trafostanici kod vašeg vrtića!

Screenshot-2025-07-26-13-04-35-940-com-android-chrome-edit.jpg
  • pešća
    456
    Od danas do ponedjeljka su moguća olujna nevremena sa tučom diljem Hrvatske. Sačuvajte imovinu, aute i slično ako ikako možete. DHMZ radar oborina pokazuje stvarno stanje u realnom vremenu (crvena i ljubičasta označavaju najgore vrijeme). Pa ako sam ikome pomogao...
  • Droljo
    19.2k
    Samo da krov ne odleti. Drveće sam posekel oko kuće :lol:
    A auto je skoro 500km od kuće. I u garaži je...
  • Hnlovac
    2.7k

Lijepi throwback
  • Pacho
    2.7k
    Kolumbijski Karibi

IMG-20250725-WA0063.jpg

IMG-20250725-WA0071.jpg

IMG-20250725-WA0070.jpg

IMG-20250725-WA0059.jpg
  • Droljo
    19.2k
    Malo krumpira jedu...
  • Marktwain
    669
    Nit alkoholu vični...
  • NitkoBitan
    29.5k
    Kaj nema zgodnih teta na plazi? Gdje su pobjegle?
  • Pacho
    2.7k

Ma dobijes hrpu toga. Obicno riza ili yuca.

IMG-20250725-WA0061.jpg

Ovo je rano ujutro. Kasnije bude svega :cool:
  • Majki2111
    4.1k
    Koji šou odlazak u Spar. Razmišljajući o integraciji obrazovnog sustava s realnim sektorom sjetih se :angry: kako bih mogao po crni čaj jer ga nemam doma. I obučem kratke narančaste hlače i neku zgužvanu majicu za spavanje i zapičim se prema Sparu. I fino je ciljano koračam prema svome čaju kad ono-crveni kupus! Na akciji. 50%. :love: Zjenice se raširile na duplo. Rekoh u sebi:

"Može!!"

I izvažem ja 2 kg crvenog. Al naravno dućan ti da prst, ti hoćeš ruku. Ne može crveni bez bijelog. Pokleknuo. Gledam bijeli, vidim jednu lijepu glavicu.

"Moj si. :heart: "

Izvažem ga ja i krenuo sam lagano do cilja. Idemo naći crni čaj. Dođem do čajeva. 3 vrste, hrpa proizvođača, 2 mase.

"Buraz, nemoj me sad šamarat sa svime ovime!"

Metoda eliminacije. Earl grey mi nije bio dobar, English breakfast je fini, ali ima ovaj Ceylon nisam probao.

"Ista cijena, al koja je razlika?" Naravno. Uzeh sve 3 vrste u ruku i idemo čitat ambalažu. Sve fensi riječi. Sastav isti. Ništa: "Google-pomagaj!"

Ceylon ima malo više kofeina, i kaže Google- citrusni malo okus. "Može, bit će Ceylon."

Završim s dućanom i nastavim kratko još razmišljat o problematici integraciji obrazovnog sustava sa privatnim sektorom. Dođem do semafora. I čekam zeleno.

"Stari, kolko ti treba da se upališ?! :angry: Jesam ja uopće stisnuo ovu tipku?!?! :groan: :shade: " I stisnem ponovo za svaki slučaj.

Na suprtnoj strani cura isto čeka. Upali se zeleno i ona dobaci nasred zebre: "Kolko mu treba da se upali."

Ja uzvrtim sa osmijehom: "Baš. Majke mi. :smile: " I svako na svoju stranu nastavismo.

Sretnem ujaka, pitam ja: "Di ćeš?" kaže on: "U grad" i kaže on: "Lagano samo." Ja odgovorih na to: "A pa sigurno neću brzo... :grin: "

10 metara dalje staje auto i neki dečko dobacuje: "Ej, ej može pitanje?!" ja ponosno se približim misleći pitait će za smjer, u kvartu sam bit ću od pomoći.: "Može, naravno. Reci."

On: "Ko ti je ova cura kaj si popričo na zebri?"

Ja: "Nitko, sad smo se tu sreli, ne poznam ju."

On: "3 puta se okrenula za tobom sad na zebri."

Ja:" Ozbiljno?! :gasp: " On: "Da. Samo sam ti to htio reći."

Ja: "Predobro! Hvala ti. :blush: "

Poanta anegdote. U kakvim god si mislima i borbama i odjeći, ljudi te mogu dobro percipirat. :smile:
  • NKDZ86
    4.8k
    Majki Bog ti pomogao.
  • Paggini
    60.6k
    Dajem lajk svakome ko ovo procita, javite se u postu, ja sam se isključio kod integracije obrazovnog sustava
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.