• Mr Anderson
    13k
    A jebem ti kakvih smo mi sve lijevih bekova imali. Još više od Ibaneza me znao iznervirati Čale, kakva je to lujka u glavi bio. I onda prije par godina naletim na njega u veteranskom prvenstvu, igrao veznog.
  • Droljo
    19.1k

Zna čale igrat nogomet. Vrijeđalo ga se brutal sa tribina a nije bio psihički još na nivou pa ga je pogađalo.
  • nemapredaje
    5.6k

Je, pokazao je karijerom poslije Dinama kakav je igrač bio.
  • Droljo
    19.1k

Samo sam rekao da zna. Niš drugo. Za karijeru treba puno više. Uostalom prodao se u bundesligu..
  • Hebimir Strašni
    114
    Dobro je bilo poentiramo Čale je imo ogroman potencijsl i lik stvarno zna, ali i njega kao i još dosta "potencijala" smo mi s tribina sjebali do kraja. Istna ako hoćeš biti prof. igrač moraš biti jak u glavi, ali jednostavno neki to nisu ili nisu bili dosta rano,a mi smo kao klub svijetski prvaci u tome da pljujemo po "svojim" igračima. Kad nekog maksimirska tribina uzme na zub taj je odhebo karijeru :grin:
  • San Lorenzo
    20.1k
    Neprežaljeni Mmaee ni na klupi Qarabaga.
  • Dinaminjo
    1.5k

Je li uopce registriran?
  • Zoran
    287

Ibanez izdajnik i amen. Tu nema oprosta ni pokajanja. Ono igrao si u Dinamu nekoliko godina, pa valjda si od žene Hrvatice čuo da je bio rat i sve ostalo i ti otiđeš k njima. Mrš
  • Nogo
    8.5k
    https://www.24sata.hr/sport/bockaj-za-24sata-cannavaro-nas-je-ubijao-na-treninzima-nitko-ne-zna-sto-sam-prolazio-1064963

Jakirović me poslao trenirati s juniorima na umjetnu travu, pa mi je pukla metatarzalna kost, kaže Bočkaj, koji je raskinuo s Dinamom i došao u Varaždin. Igra u prvih 11 večeras protiv Santa Clare (20 sati)

Krapinski kraj nekad je bio svojevrsni bazen za varaždinski nogometni klub, no u zadnjih desetak godina to se promijenilo. Većina igrača iz Zagorja kao pioniri ili kadeti završe u Dinamu.

'Iznenađen sam koliko su ovdje igrači posvećeni'
    Tako je bilo i u slučaju Petra Bočkaja, danas 29-godišnjaka, koji je kao mladić otišao u Dinamo. Igrao je na Maksimiru, seniorsku afirmaciju stekao je u zaprešićkom Interu, zatim nastupao za Lokomotivu i Osijek, a potom se vratio u Dinamo.

Ovog ljeta raskinuo je s "modrima", stigao u "barokni grad" i potpisao za Varaždin, koji večeras od 20 sati protiv portugalske Santa Clare igra prvu utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige.

- Baš uživam u Varaždinu. Ekipa je ostala na okupu, a nas nekoliko novih koji smo stigli dobro smo se uklopili. Iznenađen sam koliko su igrači posvećeni i koliko dobro rade na treninzima. Imamo sigurnost u zadnjoj liniji, a prema naprijed puno radimo i vjerujem da ćemo biti još bolji nego prošle sezone - kaže nam Bočkaj.

Rijetko istupa u medijima i nije sklon davanju izjava, no za nas je napravio iznimku.

- Više volim da teren govori umjesto mene - kaže Bočkaj, iza kojeg je turbulentna sezona u Dinamu.

Mnogi su pisali da je nespreman, da ima problema s kilogramima.

- Kad se jednom stvori takav narativ o vama, to postane pravilo. Kao da vam uđe u DNK. Kad sam bio mlađi, imao sam trenutaka kad nisam bio baš najspremniji i najbolji, ali uvijek sam davao 100 posto od sebe i za klub. Sad sam sazrio ne samo kao igrač nego i kao osoba.

Sjajno je igrao u Osijeku pa u zimu 2022. prešao u Dinamo za 2,7 mil. eura. Je li to bio dobar potez?

- Ništa ne bih mijenjao. Igrao sam u najvećem hrvatskom klubu. Nisam išao za novcem nego za nogometnim izazovima. Igrao sam Ligu prvaka i bio jedno vrijeme važan faktor u momčadi. Rođeni sam pobjednik i nikome ne priznajem da je bolji od mene na mojoj poziciji... - dodaje Bočkaj, koji se prošle sezone nije baš naigrao u Dinamu.

- Kružile su razne priče, no nitko ne zna da sam u posljednjih godinu dana imao tri teške ozljede. Kad je trener bio Jakirović, poslali su me na umjetnu travu trenirati s juniorima i slomio sam petu metatarzalnu kost. Vratio sam se kad je trener bio Bjelica, pružio mi je podršku i, taman kad sam trebao zaigrati, protiv Varaždina u zadnjem jesenskom kolu, pukao mi je list. Onda je došao Cannavaro, ja sam se vraćao, a treninzi su tad bili na razini priprema, vrlo intenzivni, i opet mi je pukao list.

'U Sarajevo nisam mogao zbog kaznenog postupka protiv mene'
    Sporazumno je raskinuo s hrvatskim doprvakom.

- Naravno da mislim kako sam trebao dobiti više prilika. Posebno me pogodilo to što su me prošlog ljeta poslali trenirati s juniorima, i to samo zato što se nisam želio vratiti s posudbe u zimskom dijelu pretprošle sezone. Ako nekome dam riječ i dogovorimo se, onda je neću pogaziti. Ljudi iz Pafosa dali su mi priliku. Tamo me vodio Španjolac Juan Carlos Carcedo, dugogodišnji pomoćnik Unaija Emeryja u Sevilli i PSG-u. Nikad nije imao ni jednu zamjerku prema meni. Ne znam zašto su mi neki u Hrvatskoj stalno tražili feler, ili ga izmišljali - dodaje Bočkaj, koji je u dresu Pafosa upisao 33 nastupa i zabio dva gola.

'Možda je ovo Dinamu trebalo'
    A kako vidi novi zaokret u Dinamu?

- Sigurno je to šok za sve, ali možda se to i trebalo dogoditi. Za neke stvari potrebno je vrijeme i treba suditi tek nakon polusezone - smatra Bočkaj.

Prije mjesec dana spominjalo se da se za njega interesiralo Sarajevo.

- Da, bilo je nekih kontakata, no to se nije realiziralo. Imam potvrdu o nekažnjavanju, no protiv mene se vodi jedan kazneni postupak - kratko je komentirao Bočkaj, ne želeći ulaziti u detalje.

Fokusiran je na četvrtak i prvi susret 2. pretkola Konferencijske lige, u kojem Varaždin dočekuje Santa Claru.

- Dobro smo ih analizirali i, ako se budemo držali dogovorenog, mogli bismo ih iznenaditi.
  • Sajla
    11.3k
    “Ja mislim da sam svoje završio iskren da budem. Imao sam mnogo izdašnih ponuda, posebno me je za neke i stid reći kada su cifre u pitanju, ali jednostavno nakon toga svega što se desilo u Maroku što me razočaraloo i pogodilo, voljni momenat nije bio na potrebnom nivou. Ne znam šta se može desiti u budućnosti, ja sam već u godinama, ali sam u stalnoj fizičkoj pripremi, radim, vježbam, ali sam vjerovatno stavio tačku na svoju trenersku karijeru” – zaključio je Vahid Halihodžić za MeridianSportBH.
  • CastAway1986
    3.6k
    Ristovski odličan u debiju za Sarajevo
  • Nogo
    8.5k

Ne sjećam se kada je zadnji put Ristovski ovakav šprint imao i uklizao pravovremeno.
  • NitkoBitan
    29.4k
    Sarajevo na pogon Ristovskog, Banica i Zekica. Jos da im je dosao Bockaj na wing beka...
  • Pacho
    2.6k

Konstrukcija recenice kao da im Yoda iz Star Warsa vodi profil
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.