• crophantom
    1.1k
    Rebić u zadnje 2 sezone ima cca 700 minuta u svakoj, a u zadnje 3 više žutih kartona nego golova.
  • Nogo
    8.5k

Istra :clap:
  • NVKOD
    5.9k
    Paula Zbodulja u Istri radi lavovski posao, svaka čast. Uz sve to, redovito urinira po tovarima preko X-a ili IG-a :grin:
  • Crni86
    12.8k
    Njima je i papa hajdukovac…

A meni se sve cini da maresic naginje na nasu stranu i buraz mu na ig followa dinamo a ne hajduk. Dobar prijatelj mu je i onaj filip babic koji drzi dinamov esports itd
  • Bosskovitz
    17.7k
    a samo znam da je spreman i ozbiljan Rebic ogromno pojacanje za Hajduk i bomba za HNLDani Olmić

Spreman i ozbiljan Rebić apsolutno, ali Rebić nije spreman i ozbiljan već jedno barem četiri godine. Zadnja tri kluba pustila su ga da ide za đ samo da se makne od tamo.

"Spreman i ozbiljan" je ideal. Spreman i ozbiljan Rakitić je igračina, spreman i ozbiljan Petko je jedan od najboljih napadača na svijetu, spreman i ozbiljan je konstanta koju drže igrač tipa Modrić ili Perišić koji su bolesno predani fanatici vrijedni divljenja. Rebić to nije bio ni na puno većoj razini za puno veći novac, a šansa da to postane sad kad se vrati doma je ne nikakva, ali gotovo nikakva.
  • Droljo
    18.8k
    RijekaMr Anderson

Rijeka bez frukovih 30 golova/asista neće europu izborit...
  • bbzg
    96
    Porazeni Rijeka-Ludogorec protiv porazenog Shelbourne-Qarabag.

Povratak Shelbournea u Hrvatsku nakon 21 godine?
  • Mr Anderson
    12.9k
    Rijeka bez frukovih 30 golova/asista neće europu izborit...Droljo

Isto ko što nisu ni nakon prodaje Ivanovića, Pašalića, Galešića, Smolčića, Hodže i još nekih? Nikad nećemo naučiti.
  • Sajla
    11k
    Grad Rijeka nagradio HNK Rijeka za osvajanje dvostruke krune s 3500 eura. Ne znam je li za smijanje ili plakanje. Grad je inače i djelomični vlasnik kluba, 30% dionica ako se ne varam. Mišković veli da bude uplatio taj novac natrag u gradski proračun.
  • Ivdzo11
    8k
    Rüfat Abdullazada (24) je novi igrač Varaždina. Bivši mladi reprezentativac Azerbajdžana (15 nastupa, dva pogotka) došao je u Varaždin iz Sabaila čiji je član bio protekle dvije godine, dok je ranije igrao za Samgayit. Abdullazada igra na poziciji desnog krila, s tim da po potrebi može pokriti i mjesto osmice ili desetke.
  • Droljo
    18.8k

Ti shvaćaš da su imali isto bodova kao i raspali dinamo koji je promijenio 5 trenera te sezone i koji je 70% utakmica odigrao bez 3 najbolja igrača + dinamo koji je doveo nikad gora 'pojačanja'. Koga oni budu doveli da zamjeni frukove statse? Jebala vas mrtva rijeka više.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    gle, dalek od toga da neće sve ovisiti o nama, ali Rijeka će uvijek naći način za biti dobra. Ja njihov način funkcioniranja uspoređujem sa Cibonom kad je bila dobra u Euroligi. Svake godine bismo iskopali neke domaće ili strane odbačene igrače kojima bismo dali momačd u ruke i oni bi svoju razinu podigli i premašili očekivanja/potencijale (Kus, Tomas, Bogdanović, Penn, Anderson - Fruk, Benko, Krama, Andrijašević...). Oni imaju sustav, imaju i jasnu hijerarhiju, svi njihovi igrači su ozbiljni prvoligaški igrači i oni će čekati da mi imamo lošiju sezonu, u suprotnom su u prva tri i u polufinalu kupa.
  • Eduardo
    25k
    Paula Zbodulja u Istri radi lavovski posao, svaka čast. Uz sve to, redovito urinira po tovarima preko X-a ili IG-aNVKOD

+ prilično zgodna cura :ok:
  • Bjelko77
    31
    Realno, za Rijeku nije toliko bitno kaj igra. S aspekta Dinama je ustvari najbolje da igra KL jer će dobit najmanje love, a ima šansu da pobere najviše bodova.

Ali bez obzira na to, fakat želim Rijeci svu sreću. I ako izgube od Ludogoreca, mislim da je Shelbourne ugodniji protivnik od Qarabaga. Tak daaa, izgleda da navijam za Mmaea da ima što bolju tekmu hahah
  • Keyser Soze
    14.9k
    Hajduk protiv Dinamo Citya
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.