• San Lorenzo
    20k

Ko ti priča o strahu od Rijeke, ljudi su prije dva mjeseca osvojili sve što se na domaćoj sceni može osvojit...ostali su jedino bez Selahija, doveli su neke zanimljive igrače među kojima i Dantasa koji je za koplje ozbiljniji igrač od Pajazitija...rade u tišini, ne busaju se u prsa, za razliku od karepovčana nemaju silu pokućnih novinara i deluzivnih klauna koji će iskakati iz paštete i laprdati o titulama i europi...nije problem što njihova lako zapaljiva masa nasjedne na hype, koliko je problem što dobar dio ljudi iz našeg tabora prihvatio narativ da je ekipa koja je dovela donedavne igrače Osijeka, Pafosa/Gorice/Lokomotive, Rudeša super-turbo-uber kanditat za naslov.
  • rakurs
    1.6k
    Ptičica mi je dojavila da je Uremović potpisao za Kawasaki. Uskoro će bit objavljeno. Ne razumijem ovaj potez stvarno, ali ne žalim se.
  • Droljo
    18.8k

Ja nisam tovare spominjao uopće.
  • Mr Anderson
    12.9k

Možda je čovjek obožavatelj Kawasaki 3P?
  • Dubbbrava
    939
    Jebeš Tiranu jebeš Dinamo :rofl:
  • Dadox
    535
    Ukoliko Rijeka sada ispadne igrala bi par dana prije naše tekme na Rujevici u Irskoj ili Azerbajdžanu? Ako je tako to je baš dobro…
  • Common Sense
    1.2k
    Klauzula u ugovoru, nije se klub ništa pitalo.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Pjevat će Torcida šipcima 'mrzim Dinamo srpsko ime to'IvanPerić1945

Nek pjevaju, kakva je UEFA lako bi im stisnula kaznu za to.
  • Omake
    10.5k
    Možda sam izdajnik, ali volio bih da Hajdug ove godine napune ne jedan, nego dva Dinama.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Super mi je kako je čovjek tu 2 godine, sve se zna o plaći, a eto za klauzulu nitko nije znao. Kao i za Perišića, igra za euro, a onda kad kaže da ide čuđenje ko pura dreku odakle klauzula u ugovoru
  • Ivdzo11
    8k
    Evo pisu da je se Uremovic oprostio od suigrača na treningu
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Zna li netko kaj se tiče prijenosa ovih klošara? Prošle sezone znam da su Azeri prenosili sve na onom njihovom YT kanalu, ima li to i ove? Mislim bumo vidli preksutra u svakom slučaju, pitam zna li netko već sad
  • Noel
    13.5k
    Očito je financijsko stanje u gorem stanju nego prikazano i vidljivo čim oni prodaju najboljeg igrača ekipe (ne računam Livaju) u japansku ligu i to za milju i pol. Ovo prodaja je i dokaz da je to vrlo vjerojatno trenutno jedina ponuda za bilo kojeg igrača u klubu. Govorim trenutno, očito nisu imali vremena čekat ponudu za Sigura ili nekog trećeg.
  • OsamŠest
    5.8k
    Najbolji igrač nakon Livaje. Vjerojatno imaju nekog dogovorenog.
  • Noel
    13.5k

I da imaju dogovoreno (Erlić, Marešić,Krizmanić) ni jedan nije bolji od Uremovića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.