• rioda
    9.3k
    Dakle, Lovro Chelfi će ovo ljeto u Barcelonu. U njihovu školu. U suprotnom smjeru će oko 300 tisuća eura koliko su Laporta i Deco obvezali isplatiti Kustošiji za polovicu prava na ovog 18-godišnjeg Zagrepčanina. Ostaje i opcija da u roku dvije godine otkupe i preostalu polovicu po cijeni od dva milijuna eura.

Kakve su ovo kombinacije?
  • prefontaine
    2.9k
    Pa bit će pola barcin pola kustosijin. Tj u slučaju prodaje, iznos se dijeli na dva dijela. Nekad je u Italiji to bilo popularno, svaki treći igrač je imao papira pola-pola
  • Jaro
    10.5k
    Realno, trajna posudba za 300k s mogucnosti otkupa za 2M...
  • Enco
    517
    Leo Rimac odlazi u Koper
  • Krizy
    59.3k
    Krizy jel ovo prvi Ramac u Dinamu? :brow:Rex Ramae

https://semafor.hns.family/igraci/425780/jakov-prskalo/

Možda ovaj mali dobije priliku s vremenom, rastura po statistici u mlađim kategorijama, a zaigrao je i za U15 reprezentaciju protiv Portugala.

Igra za Lokomotivu. 15 godina, rođak :rofl:
  • The Undertaker
    8.5k
    Čuljak (Fran) je, po ocu, iz Rame, koliko ja znam.
  • OsamŠest
    5.8k
    A Ramon Mierez? @Krizy
  • Krizy
    59.3k

Da. Brat mu je trener u Lokomotivi, dođu često u Ramu.

Prabaka mu je Hrvatica, ime dobio po mjestu njenog porijekla (Rama) :up:
  • Ivdzo11
    8k
    Kadet Varazdina Adriano Debelec, mladi reprezentativac, na meti Dinama koji ga zeli dovesti u svoje mlade selekcije.
  • rioda
    9.3k
    Luka Bartolović, Mladenov sin, navodno je Cibalijin veliki talent. Vjerojatno ga naši imaju na oku i dalje, za sad je zbog obiteljske situacije odbio prelazak u neki drugi klub
  • Enco
    517
    Naš mladi veznjak Petar Pfeifer prelazi u juniore Rijeke
  • hardek
    5.3k
    https://www.vecernji.hr/sport/dinamovi-juniori-bolji-od-olimpije-briljirao-veliki-bugarski-talent-1878083

U trijumfu nad gostima iz Slovenije posebno se istaknuo Koloyan Bozkhov, vezni igrač koji je asistirao za prvi i postigao treći pogodak za Dinamo. Drugi pogodak za plave nade postigao je Zebić.
    U Bozkhovu Dinamova struka sigurno vidi iznimnu perspektivu. Riječ je o igraču kojemu je prirodna pozicija šestica, ali mu je Leko namijenio nešto ofenzivniju ulogu.

Čak i od prirodnih 6-ica radimo 8-ice :lol:
  • Sajla
    11k
    znači to se igralo na pomoćnom terenu kad smo dolazili na utakmicu sinoć... prema članku, formacija je bila 4-4-2?
    btw. drago mi je vidjeti Mikićevo ime na tom popisu, ne toliko zbog toga što je i dalje u juniorima, nego zato jer se o njemu za vrijeme priprema nije ni slova reklo ili napisalo pa sam već malo i bio zabrinut da nije opet neka pizdarija. po meni, ne bi nimalo pogriješio da ostane u juniorima ove sezone. RPG i Valinčić su tu, ali nikad ne znaš i bolje mu je biti u kadru Dinama nego igrati neku treću ligu na posudbi. a onda sljedeće sezone u najgorem slučaju Dinamo 2. tek mu je 18 i pol godina. jedino ako neki prvoligaš (npr. BiH, SLO) ili eventualno ambiciozni drugoligaš dođe po njega, onda bih na njegovom mjestu išao na posudbu. vremena se mijenjaju, mislim da s Capellasom i Bobanovom strategijom za akademiju za Mikića ima smisla ostati u Dinamovom sustavu.
  • Zagi
    10.8k
    Ne vidim RPGa u kadru po isteku ugovora (krajem ove sezone). Izgleda da će istražiti opcije , veća plaća i laganini sign-in bonus.
    Time će to mjesto na desnom beku u potpunosti biti otvoreno Mikiću. Samo još malo strpljenja i puno rada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.