• Krizy
    59.2k

Navodno Dinamo ima opciju produžetka ugovora za još jednu godinu.
  • Zagi
    10.7k
    U svakom slučaju , dogovorio bi malom neku dvojnu registraciju u drugom rangu.
    17 i pol, vrijeme je da iskusi seniorsku razinu.
  • rokikaciga
    3k
    Navodno je već i iskorištena
  • Sajla
    11k
    Mikić je u siječnju postao punoljetan, šteta što je propao Dinamo B jer bi mu to bilo idealno za ovu sezonu. S obzirom da se ništa ne čuje, vjerujem da postoji plan s kojim se on i njegovi slažu i da će biti ok.
  • Zagi
    10.7k
    Još gore. Vrba je otpisan od foruma sa 19 godina i dobrom hnl sezonom iza sebe.
    Možemo se mi pretvarati da to nije istina ali nema baš puno vremena.
  • Paggini
    59.7k
    dobrom hnl sezonom iza sebe.Zagi

Prosla sezona u Loksi je bila jedva prosječna sezona HNL igraca. Da nije bio naš, ne bi ga nitko spominjao u okviru Dinama na temelju prosle sezone.
  • Zagi
    10.7k
    Prosla sezona u Loksi je bila jedva prosječna sezona HNL igracaPaggini

Prosječna sezona 18ogodišnjeg igrača? Jednostavno se ne slažem.
    Ponavljam, stavi 18ogodišnjeg Majera na lijevo krilo i karijera bi mu sada izgledala dramatično drugačije.

Sudeći po pripremama u prvoj je postavi Osijeka. Bumo vidli na kraju sezone.
  • Paggini
    59.7k

Dečko ima 20 godina. Ne kažem da je star, ali je već itekako trebao pokazivati znakove briljantnosti ako je razina Dinama, kao što su pokazivali i Stojković, Majer, Ivanusec, pa i Kacavenda u Loksi.

Ne kažem da su igrali briljantne sezone, ali imali su utakmica solidan broj da kažeš "au jebote, ima u ovom klincu nešto posebno", kao što je Krivak recimo pokazivao, pa čak ajde i Šotiček tih par utakmica.

Vrbancic nema nijednu takvu utakmicu u Loksi prosle sezone, a ni kad je dobivao prilike u Dinamu se nije pokazao u ne znam kakvom svjetlu.
  • Zagi
    10.7k
    Dečko ima 20 godina.Paggini
    Prije dva tjedna je imao 19
    Ne kažem da je starPaggini
    Ali aludiraš na to. "star" naravno da bi se smatrao talentom
    Vrbancic nema nijednu takvu utakmicu u Loksi prosle sezonePaggini
    Imao je i početkom sezone (jedini period kada je do oporavljanja Mudražije igrao 10ku) i onih par tekmi za nas krajem pretprošle sezone.

Vidi gle. Danima je bila rasprava kada je odlazio. Nisam pročitao niti jedan komentar koji bi me razuvjerio.
    Samo vrijeme me može razuvjeriti.

U Osijeku je i nije na posudbi. Trener ga vidi kao centralnog veznog , lijevi 6-8. Pored sebe ima Babeca koji će obavaljati veći dio prljavog posla.
    Idealna situacija, alibija nema. Krajem sezone će ili biti jedan od najboljih veznih lige...
    ....Ili sam ga precjenio. Nebi bio niti prvi, a sigurno neće biti niti zadni put za našeg mladog igrača.
  • badjibadara
    6.6k
    Tko je ovaj skroz desno u bijeloj manduri? Isto mladje kategorije?

519639380_1295045389289841_4496079755479733840_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=GAwn4rCGcgQQ7kNvwHSinU4&_nc_oc=AdlB5nNt5jd-v9bKWfzgDoV5jpJN74YkYzM6_aXXK0wD12Znmz7sznZj4kB0baDNK1U&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=8ckJPU-YSf7V7CHjcYcr2w&oh=00_AfQPGvZumxGrXO2z1KLMtdAtkikMdtn0aWUbCWYdKwNGDg&oe=68833541

I tu je sa Varelom

519548817_1295045475956499_8597277551487175124_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=Y0En1nbeM6UQ7kNvwEyuAOW&_nc_oc=AdlEpV10y8hkxBfhCJeFJXQdv57kkr8R2_ASKCUXXEfk9t2OSEaNRH4BSMdxGu2OsYQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=n_3Xd3jsp1CHHrJRNpP2xQ&oh=00_AfSodq_Xgcj7AodDHoN1xLPFs2qjmTHNXIit-dLJvkxzBA&oe=68830D2E
  • Crni86
    12.8k
    brate to je cordoba :rofl:
  • Pacho
    2.4k

Ne znam da li se zajebavas, ali nije on.
  • Crni86
    12.8k
    istina cordoba je imao crnu majcu, zamjenio ih radi silterica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.