• don
    14.4k
    ne može ga ni igrat kad ima crveni.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Znaci bit ce veselo, kokice su spremne.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Dobio je crveni protiv Žumberka u 99. minuti.
  • Omake
    10.5k
    Stvarno su diletanti, pogotovo Gogo geometrija. Prodati Dva startna stopera, a ne dovesti nikoga par dana prije prve europske utakmice. Jedan iskusan igrač kojeg se žele riješiti i dva teenagera od kojih je jedan upitan radi ozljede oka su sve što imaju. Diallo koji može igrati stopera im nije faktor na pripremama, oni kažu radi transfera. Odlazak Uremovica je dobra vijest za duše sviju nas jer znam da smo mu se naspominjali ženskih osoba otkada je u Hajduku.
  • Noel
    13.5k

Nebi se oni bunili da ispadnu. To je propali klub koji nema teorije da sa ovim kadrom igraju dvije utakmice tjedno. Borili bi se za opstanak u HNLu i bili kanta za napucavanje do kraja pretkola KL. Da uspiju proć u skupine to bi bila epska sramota na oba fronta. Njima je ovo užasno. Moraju igrat a ne znaju kaj im je gore. Da prođu ovi Ziru pa dalje muka i klanje sa daljnjim pretkolima i dvije tekme tjedno ili da ispadnu od Zire pa još jedno u nizu ruganja cijele nogometne nacije.
  • Dinamovapriča
    541
    Mi smo prodali Bernauera za 1.2m bonusi i postotak iduće prodaje. highdug prodaje jednog od najboljeg stopera lige za 1.5. I od tih 1.5 sigurno ide nešto agentu i možda samom igraču. :lol:

VIŠE NEGO DOBRO SMO PROŠLI!
  • Pacho
    2.5k

Vjerojatno ih limitira njegova visoka placa. Ne znam da li je bas za rugat se za iznos kad uzmes u obzir kako smo mi s Mmaeeom prosli.

Nadam se da nece nekako uspjeti iskemijati Erlica. Znam da je malo vjerojatno, jer ako nije Slovan mogao, ne bi ni magarad trebala moc.
  • Paggini
    59.9k
    Od svih kretenizama koje su radili u zadnjih 15 godina, ovo mi rangira u top 3 sigurno.

Prodavati jednog od najboljih stopera lige, bez ikakve zamjene par dana prije pocetka sezone za iznos manji od onog za kojeg mozes kupiti Maresica, koji je kudikamo lošiji stoper.

To je stvarno čudesno. Baš nevjerojatno.

Antologijski potez, djeci cu ga prepricavati
  • Crni86
    12.8k
    Prodaju uremovica jer nemaju love prodaju pricu kak ce doc erlic a na kraju nece doc nitko…. Klasicna njihova prica
  • DiddyGuela
    3.9k
    O Erlicu su vec ispricane bajke kao da je u najmanju ruku Rio Ferdinand. Lik je skartiran u Bologni, bio pred transferom u Slovan Bratislavu ali ce izgleda u Cremonese. Cudi me da nije Real Madrid krenio po njega koliko su ga napuhali, ko Krovinovica svojevremeno.
  • San Lorenzo
    20k
    Nema brige, prodat će Uremovića i dovesti Santinija, a pokućni novinari i Vejić će reći da je to to, da titula ne dolazi u pitanje.
  • Kumerle
    740
    Igrač koji se prodaje iz Dinama van i iz Hajduka su neusporedivi.
    Taj Bernauer je igrao Ligu prvaka i u dominantnoj ekipi HNLa zadnjih 20 godina što je već jaka referenca iako smo bili loši u HNLu prošle sezone, a što je Hajduk osim osvajač 3 kupa zadnjih 20 godina?
    Kako će opravdat strani klub igrača plaćenog više od 1.5 milijuna iz vječno trećeplasirane ekipe HNLa?

Eventualno neki klinac perspektivni, al i oni im odlaze također većinom za siću.
  • Jurki
    18.5k
    Uremovic je ljiga, stvarno mi je muka gledati ga, ali cinjenica je da je lik najbolji stoper lige.

Koji retardusi, umjesto da se rijese skupih raga, oni prodaju drugog najbitnijeg igraca u momcadi.
    Kraj takvih tovara, ostaje nam jedino Rijeka konkurent..

Bit ce ovo lijepa sezona.
  • Zagi
    10.8k
    Biuk 8 m , Ivanušec 7m.
    Vidiš da su usporedivi.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Treba se uzet u obzir da je Bernauer nešto mlađi, pokazao im se vec tamo u Francuskoj (i domaći je, jel) tako da znaju točno kaj kupuju, a u međuvremenu je odigrao Ligu prvaka malo. Pritom I manja plaća. Nisu baš usporedivi transferi. Inače to je super vijest ako ide, boljeg nebuju sigurno doveli, a kaj se tiče Zire ionako on prepušta to pa nije da sad gube nešto za tu utakmicu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.