• mlinchica
    3.4k
    Sauna :groan: a Zapad krcat, sredina ljeta, pripremna utakmica. Dinamovski Dinamo, kak je Zvone rekao. :fire:

Vidim da se i dalje tužite na neke lošije reakcije s tribine prema igračima - to je valjda starija ekipa godišnjaka, ne znam ali ja sam cijelu prošlu sezonu bila na 3,2,1 sektorima pa i večeras i uopće se ne sjećam takvih situacija. Ti sektori se pretvaraju u istok.
    Nabrijani klinci i nacvrcani seniori (al baš seniori) koji vode navijanje, imali smo i par “sjevernih” dimnih, prepune štenge. Za one koji povremeno dolaze na zapad zbog klinaca i sl., uvijek birajte jedan od ova 3 sektora, moja preporuka.

A vezano za tekmu, par situacija za izdvojiti:

Spontani huk, cijele tribine valjda, na ulazak Mudrog, wow!!! Odmah se okrenuo i zahvalio.
    Miljenik tribine u startu?
    Neka ga nagradi s dobrom sezonom!

Sergi tako miran na lopti, ljepota za gledati.
    Moris njuška samo takva.
    Gol iz daljine, napokon! Čekam još iz skoka, nakon kornera ali to kad McK uđe.
    Stojke mora u prvih 11.
    Gabi odličan!
    MPV - valjda prvi lijevi bek koji bi mogao bio MVP na nekoj tekmi. Goda isto jako dobar. Imamo lijeve bekoveeee!
    I dalje mislim da Čavlina mora na jedinicu ili na posudbu, ne bude dobro ako će prosjediti sezonu. Njega treba brusiti samo i tu aroganciju pretvoriti u snagu, a to ne bu dobil na klupi, čekajući da Nevu zabole leđa.

I za kraj Miške … frajer je skoro zabio gol iz kornera :lol:
    Pa da je to ušlo, ja ne znam. Kakvo veselje.
    Kapa dolje kaj se nije poveo za ostatkom seniora, ovo je sad samo njegova ekipa.
    Kapetan.
    I svi ostali, sve je (skoro) štimalo.

Ekipa, počelo jeeee.
    Budite dobri bar sad na početku, ovo izgleda jako dobro.
    :heart:

Edit: pa skoro zaboravila - gemišt u limenci 0,25 :lol:
    Jel tko probao?
  • Igor VG
    297
    Naravno! Slažem se i preduvjet dobrih prodaja su dobri nastupi u Europi. Nije Sučića i još više Baturinu prodalo mrcvarenje po Gorici i Puli nego dobre igre protiv Milana, Monaca ili u Bratislavi, a i u repki su nešto imali za reći. Realnost je takva da ukoliko dođe "nemoralna" ponuda prodaješ. To je ono gdje ćemo uvijek biti. Prodaš, kupiš mlađeg, razviješ ga i opet prodaš. Jbg..
  • El Madrigal
    522

Na ovu dvojicu na tribinama: Beljo I Scott
  • Salva
    2.8k
    Mišić doktor

V - V - V :fire:

Kule kvalitetom naš rubno treći napadač

Bravo zapad, jako ugodna atmosfera :heart:
  • Brusa
    3.6k
    tako je tako je! Imamo 4 bolja napadača od njega koji su zabili 20 golova u sezoni! Stoje u redu. I ovaj sad isto što dolazi i zabija svaku 10u utakmicu u klaunskom mlsu je sigurno raketa za Kuleta!
  • Thor
    305
    Brza lopta iz prve,pritisak,brzo otvaranje,duge lopte u prostor,sve odlicno. U povlacenju malo jos sepamo ali i to bu sjelo. Gol smo primili.bez veze. Neva sepa. Sve u svemu jako zadovoljan za sada i kako izgledamo. Jos kad se uigraju do kraja pojedini automatizmi biti ce odlicno. Brza poletna ekipa koja moze svakog ubit tempom. Svidja mi se. :victory:
  • Jurki
    18.5k
    I tak da sumiram ovaj izlet na ZD.
    Fala lepa.. al vise nikad. Ne fala pa taman da meni plate da idem.
    Krivo je okrenuti teren, sunce na krivu stran svetli. ne iskašlješ levo plucno krilo dok se popentraš po štengama.. podzemne vode v krivu stran idu..
    jedino kaj je isto... da na isti nacin idu pive.

Sjever dole.. oprosti kaj sam te prevaril.. nisam znal kaj imam do sad.. vise se nebu ponovilo.

Kaj se samog nogometa tice.. pripremna utakmica.. lepi rezultat... a i nema smisla bilo kaj komentirati. Bit ce sve to dobro..
  • Mlađi referent
    13.5k
    Nit je bilo dramatično nakon nekih rezultata, nit je sad nešto posebno bajno. Ovo su pripreme utakmice.

Ono kaj nas stvarno treba veselit umjesto rezultata - igrači se na individualnom planu dižu, trkački su spremniji, pokazuje ekipa da zna i može igrat okomit nogomet, privikavaju se jedni na druge i na zahtjeve trenera. I novi nositelji kvalitete stvarno tako i izgledaju.

Eto, izgleda ipak neće Bobanut maknut Kovačevića još prije nego sezona krene.
  • blue heart 72
    2.4k
    Nemam baš običaj komentirati pripremne tekme i to iz puno razloga, ali ajde svejedno da bacim neki svoj osvrt. Niti je sve bilo onak mršavo kak se to predstavljalo u Sloveniji, niti treba sada poletjeti nakon fine jučerašnje tekme protiv Kryvbasa. Ne volim isticati pojedince, ali ipak moram istaknuti jedno ime, a to je Villar. Sa njime bi mogli doživjeti puno, puno lijepih stvari. Trokut Miško-Villar-Ljubo bu nekaj za prste polizati. Vidi se definitivno nova krvna slika ekipe, sve mi se nekako čini puno brže, aktivnije, sa puno više kretnje, ....Još dok se do kraja uigraju automatizmi. Jedini ono pravi upitnik su mi golmani. Za sada mi je Filipović ostavil najsigurniji dojam. Dal bi mu dal jedinicu, mislim da ne bi. Neva bi mi ostal jedinica, bar prva tri-četiri kola i ako se do tada ne digne i stabilizira, nema druge nego promjena golmana. Najviše sam nekako skeptičan oko "malog" Čavline. Kod njega mi se nekak čini da je on psihički labilan i da ga je i to najviše sputavalo i u Osijeku. Pa i jučer, jebemu miša ti pucaš na jedinicu, vidiš da ti glavni konkurent ne blista, pa opet imaš taj black put. Jednostavno mi izgleda kao da pokušava glumiti flegmu, a on to nije.
    Ipak sve u svemu smatram da bu Kova da svojim stožerom to do početka prvenstva fino posložili i da se vraćamo tam gdje nam je i mjesto
  • plavi devet
    567
    Ima li gdje snimka utakmice?
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Nego, hoćemo sad svaku utakmicu slušat Balkan Dedu?
  • bbb medimurje
    4.2k
    14 min utakmice sad bas vidim sazetak, probijena nam je desna strana i opet nikoga naseg na povratnoj dok njihova 2 cekaju sami ko duh
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Iako smo mnogi kritizirali opciju s Vidovićem na krilu meni se to jučer jako svidjelo. Vinlof se dizao dosta visoko i mislim da bi njemu defanziva mogla biti manji problem, ali gore odradi savršen posao. Vidović se uvlači u sredinu i dosta je dobar što se tiče kreacije, a i izrazito opasan u toj zoni 20-25 metara od gola otkud on može dobro opalit.
  • tigric
    751
    Koji je onda plan za iduću prijateljsku? Protiv koga, kada, pred publikom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.