• Pacho
    2.4k
    Ne znam sta je najpametnije napraviti, ali Nevistic na golu ce nas puno kostati. Covjek redovito prima iz prvog udarca prema golu, a koliko god bili dobri kao ekipa, ne mozemo svaku utakmicu prakticki pocinjati u hendikepu.
  • Ijayi Atiemwen
    3.3k
    Lanjska sezona je gotovo cijela bila u hendikepu, i to iz prvog udarca na gol mi primamo, i onda lovimo rezultat.
  • jedan u nizu
    14.1k
    Ovako zamišljam našu vratarsku poziciju ove sezone:

xY3LuLw.jpeg
  • Dinamosaur
    2.3k
    Živimo lijepa vremena Dinama a imamo ljude koji nam obecaju da smo tek na pocetku i da ce dat sve od sebe da budu jos bolja. Uživam.
    Baš je lijepo biti dinamovac! Živjeli!

Neda mi se prepucavat sa pametnjakovićima kao nit sa mamicevim tarzancicima.
    Ps.ukljestilo me u ledima, popio 2 normabela i Ibuxin rapid odoh na spavanje s osmjehom
  • Crni86
    12.8k
    yup, ovo sam i ja razmisljao danas. Uz to protok lopte od njega je kriminalan… treba mu pola sata da uzme loptu, pola sata razmislja i dotle se svi posloze pa onda krecemo na postavljenu obranu. Toliko ponekad usporava nasu reakciju da je to strasno. Danas samo 3,4 takva primjera.

Ja bi iskreno probo s cavlinom… imao je ono krivo dodavanje danas ali na mene ostavlja puno puno uvjerljiviji dojam nego neva. Istrcava, duge lopte, trudi se brzo dat loptu za dalje itd. Moderniji je golman od neve
  • Josip Frank
    57
    Ili bar omogućiti na neki način prijenos slike na TV, ako već nisu u mogućnosti napraviti aplikaciju, za još jedan-dva TV sustava?Toni90d

Ako nemaš android TV možeš kupit Chromecast ili Xiaomi stick, samo ih spojiš na jedan od HDMi priključaka na televiziji, uključiš ga u struju i gledaš...
    3. generacija Chromecasta iz 2018. dođe neku siću, 30ak eura, a meni je dobro služia dok nisan ima android TV...
    Upravljaš priko Google ili Xiaomi Homea, šta ti više odgovara.
    Ovo ti može poslužit za Dinamo+, a i onda kad si van kuće, na moru ili u stranoj zemlji, pogotovo jer su većinom hotelske televizije kodirane
  • NitkoBitan
    29.2k
    Čavlina ima 3x bolju igru nogom od Nevistica i nije toliko trom i usporen. Nije velika znanost kog golmana Dinamo treba imat u prvenstvu u kojem u cijeloj tekmi primi 2-3 udaraca u okvir gola. Nevistic je jedan od glavnih krivaca za proslu sezonu i treba platit cijenu kao i senatori.
  • Brusa
    3.6k
    tako je ! Na lomaču s njim!
  • Ritam Ulice
    1k
    ezgif-269a0a9f30d610.gif

Kule in a nutshell
  • Crni86
    12.8k
    Danas na tekmi na ulazima su decki s citacima ocitavali ulaznice. Isto tak primjetio sam da je na godisnjoj sad qr kod, a ne vise bar code. Da li ce kentauri i dalje moc neometano radit na te nove qr kodove ili cemo u novoj sezoni ulazit na rucne citace?
  • pešća
    443
    Bit će novi Dinamo kao Bobanov sladoled, za prste polizat. Čak se i ne šalim, možda najbolji sladoled koji sam u životu jeo, brownie kolač sa kuglicom vanilije suza radosnica. Preporuka i za okus karamele.
  • Thor
    308
    Dobra tekma. Vidi se da se radi. Ima potencija za odlican rezultat. Igracki kadar se pokazao dobrim na pozicijama. Nemam kaj za rec :victory:
  • pešća
    443
    Igracki kadar se pokazao dobrim na pozicijama.Thor

Moram priznat da sam bio skeptičan po pitanju krila, ali danas se malo lakše diše. Vidović nije pravo krilo al je inteligentan i nešto iskemija, Hoxha napokon opasnost za protivnika, mali Varela odličan potencijal, Lisica sve bolji i bolji...
  • Thor
    308
    Slazem se s vecinom. Vinlof jos malo sepa ali ima potencijal. Ispal je dva,tri puta. A i njegovo ispadanje je Neva primio (Nevin gol) ali nema veze. Hoxha danas bolji nego ikad. Mali Villar fenomenalan, Domingues isto. Varela jako jako veliki pontencijal. Treba ga gurat i dozirat.
  • gaTeDZG
    1.8k
    Čekamo taj 2.8.!
    DZIS!

qStEWz.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.