• SAS1987
    17.9k
    Dobrodošao :lol:

penny-and-zack-big-bang-theory-1.jpg
  • Paggini
    59.6k
    Za dizanje hajpa, ocekujte na Dinamovim SM kanalima video treninga McKenne i McPagginija, odradit ćemo leđa i ramena
  • badjibadara
    6.6k
    Da nisi i sa ovim gospodinom dodatno radio vjezbe snage dok su decki trcali po Sloveniji?

518294130_1287412196087145_651047784164192804_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=1kxS8hPBnycQ7kNvwFpaO_l&_nc_oc=AdlbMGrjUV0u4EgbsZs0jPptEzW2DCZMX0vToJiKZl8csEr_hXNVCcCDblyXjhqjTVo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=AG4UIPiDFN4h3YKJi2oQ2A&oh=00_AfT4bXATe2zigyRfkIa57mDzVBAjAMvKcM6Zi_20kaOkaA&oe=687EEB49
  • Paggini
    59.6k

On je na trenu i testu, ne brijem ja tako
  • GOAT
    3.6k
    Represtacija :heart:
  • nemapredaje
    5.6k
    4 godine je dosta rizičan ugovor, posebno nakon ovog s Mmaeom, ali valjda znaju kaj rade.
  • javolimtebejako
    2.6k
    On je na trenu i testu, ne brijem ja takoPaggini

samo puno orasastih plodova, nikakvi steroidi
  • dzggzd
    329
    Potpisao ugovor do 30.06.2029
  • prefontaine
    2.9k
    Možda je na njega Zvone mislio pod onim "koji bi karijeru tu završili"

ili da točno citiram: "S druge strane, jako je pozitivno što su svi maksimalno „nabrijani“-po zagrebački, imaju nevjerojatnu volju dokazati da su igrači za Dinamo, možda neki stariji imaju strašnu volju možda i završit tu karijeru, pa je moraju dobro početi da bi je tu mogli i završit."
  • Dinamo-SB
    470
    Uh ugovor na 4 godine. Ako je ovo istina,ne bi bilo korektno od mene,a ni kao od mnogih drugih koji smo kritizirali Mmaea i njegov ogroman 4-godisnji ugovor kada bi ovo prešutili. Ovo ne smatram pozitivnim i to taman da McKenna bude odlican ovu sezonu. 4 godine ugovor je nesto izrazito dugo za igrača koji uskoro puni 29 godina.
    Doduse,mozda postoji sansa da ima neku klauzulu u slucaju raskida ili neceg. Isto tako mozda je i Zvone procjenio da McKenna nije glava kakva je Mmae da bi trckarao po maksimirskoj šumi ako treba odradit ugovor do kraja jer Mckenni nije ovo najveci ugovor u zivotu pa bi vjerojatno bio puno laksi za dogovor,ali u svakom slucaju sad mi je jasnije zasto ga je Boban docekao na aerodromu.
    Kako god bilo,duzinom ugovora nisam odusevljen nimalo i ovo je prva neka stavka s kojom nisam odusevljen s Bobanovim potezom. Doduse,ne znamo tocne detalje ovog posla jos uvijek koliko vidim sve su nagađanja.
    Inače, Bobana obožavam tako da netko nešto ne bi krivo shvatio i svaki njegov potez dosad sam pozdravio i smatram da smjer u kojem Dinamo vodi je izvanredan i da je nesto najbolje sto se dogodilo Dinamu,ali ne bi bilo korektno od mene kao ni od mnogih drugih da sad ovaj 4-godišnji ugovor McKenne pozdravimo samo zato jer ga je Boban odradio.
  • Bosskovitz
    17.6k

Ne vidim problem s tim, stoperi koji nemaju problema s ozljedama ili profesionalizmom itekako su na visokoj razini s 32 godine. KTC je isto stigao u Dinamo s 28, evo ga sedam godina kasnije još uvijek ima mjesta za njega.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.