• fakin
    995
    Gotovo sam siguran da ce se drugi dio sezone igrati na Kranjci, nece novi i moderni stadion zjapiti prazan jos 8 mjeseci.

Vjerujem da ce na polusezoni ekipa s godisnjima moci birati mjesta za Kranjcu, zapad za zapad, sjever za istok.
    Ali to su samo moja predviđanja, nemam nikakve informacije o tome
  • NitkoBitan
    28.9k
    Vjerujem da ce na polusezoni ekipa s godisnjima moci birati mjesta za Kranjcu, zapad za zapad, sjever za istok.fakin

To mi nema smisla s obzirom na 4 dostupne tribine na Kranjci i minimalno 4 zasebne kategorije cijena (dosta klubova rangira zapad od sredine prema kraju).

Polugodisnje za Maksimir pa prvokup polugodisnjih za Kranjcu, tko prvi njegova stolica. To mi ima najvise smisla.
  • Gemišt86
    56

Mislim da je jaca ekipa koja je bila prva u redu, dosli vecer prije prespavat i onda ih je oko 6 ujutro druga ekipa zamjenila. Al nije ni moj potez za bacit, kaj je sigurno sigurno je.

Prestar sam nazalost za takve stvari pa se budala dignem ranije i onda stojim i proklinjem skolske praznike i pitam se otkud ekipi 170Eur u tim godinama za godisnju, a ja u njihovim godinama skupljam 20kn i sa ostatkom ekipe gledam jel imamo za jedan fini mirogojček.
  • NitkoBitan
    28.9k
    pitam se otkud ekipi 170Eur u tim godinama za godisnju, a ja u njihovim godinama skupljam 20knGemišt86

Tak se i ja pitam otkud mi za London i otkud mi obraz za trazit tjedan dana slobodno prvi mjesec rada kod novog poslodavca, ali jbg gura se. Druge godine drugi problemi.

Inace si danasnji klinci u 4,5 dana preko ucenickog il studentskog zarade za godisnju, u svakom slucaju koliko primjetim manje se zale na cijenu od starijih. Palac gore mladezi :up:
  • Neron53
    1.8k

A meni nema smisla seliti na Kranjcu dok god igras euro-tekme.
  • Zoran
    239

Pa to je pohvalno da klinci žele radit i zaradit. U danasnje vrijeme stvarno ima posla. A i dobar dio poslodavaca radje uzme naseg covjeka ( ucenika, studenta) nego “musavoga”.
  • Gemišt86
    56

Mozda je malo krivo ispo komentar, samo zezancija, nista negativno prema deckima, svaka cast i dapace, drago mi je vidjet da ima novih klinaca na tribini i da ih je sve vise i da su spremni snalazit se i odricat da bi bili na tribini. I od mene palac gore za U18 :up:
  • Kumerle
    683
    Screenshot-20250715-091707-Gmail.jpg

Ekipa, dijelim info sa svima. Sretno!
  • Ludovic IX
    9.2k
    mislim da ti je to već prodano
  • Damir1986
    215
    Ako imamo godišnju, jel se moramo svejedno registrirati za prijateljsku?
  • modri-kibic
    565

Ako imaš godišnju ulaziš normalno kao i na svako drugu utakmicu.
  • Mikina lijeva kopačka
    113

Godišnje ulaznice također vrijede za ovu prijateljsku utakmicu, dok će za tribinu Sjever dolje ulaznice vrijediti i za Zapad dolje.

Imam za sjever godišnju, ali ću za ovu prijateljsku tekmu otići na zapad da bolje vidim nove vedete.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.