• fakin
    992
    Gotovo sam siguran da ce se drugi dio sezone igrati na Kranjci, nece novi i moderni stadion zjapiti prazan jos 8 mjeseci.

Vjerujem da ce na polusezoni ekipa s godisnjima moci birati mjesta za Kranjcu, zapad za zapad, sjever za istok.
    Ali to su samo moja predviđanja, nemam nikakve informacije o tome
  • NitkoBitan
    28.9k
    Vjerujem da ce na polusezoni ekipa s godisnjima moci birati mjesta za Kranjcu, zapad za zapad, sjever za istok.fakin

To mi nema smisla s obzirom na 4 dostupne tribine na Kranjci i minimalno 4 zasebne kategorije cijena (dosta klubova rangira zapad od sredine prema kraju).

Polugodisnje za Maksimir pa prvokup polugodisnjih za Kranjcu, tko prvi njegova stolica. To mi ima najvise smisla.
  • Gemišt86
    55

Mislim da je jaca ekipa koja je bila prva u redu, dosli vecer prije prespavat i onda ih je oko 6 ujutro druga ekipa zamjenila. Al nije ni moj potez za bacit, kaj je sigurno sigurno je.

Prestar sam nazalost za takve stvari pa se budala dignem ranije i onda stojim i proklinjem skolske praznike i pitam se otkud ekipi 170Eur u tim godinama za godisnju, a ja u njihovim godinama skupljam 20kn i sa ostatkom ekipe gledam jel imamo za jedan fini mirogojček.
  • NitkoBitan
    28.9k
    pitam se otkud ekipi 170Eur u tim godinama za godisnju, a ja u njihovim godinama skupljam 20knGemišt86

Tak se i ja pitam otkud mi za London i otkud mi obraz za trazit tjedan dana slobodno prvi mjesec rada kod novog poslodavca, ali jbg gura se. Druge godine drugi problemi.

Inace si danasnji klinci u 4,5 dana preko ucenickog il studentskog zarade za godisnju, u svakom slucaju koliko primjetim manje se zale na cijenu od starijih. Palac gore mladezi :up:
  • Neron53
    1.8k

A meni nema smisla seliti na Kranjcu dok god igras euro-tekme.
  • Zoran
    237

Pa to je pohvalno da klinci žele radit i zaradit. U danasnje vrijeme stvarno ima posla. A i dobar dio poslodavaca radje uzme naseg covjeka ( ucenika, studenta) nego “musavoga”.
  • Gemišt86
    55

Mozda je malo krivo ispo komentar, samo zezancija, nista negativno prema deckima, svaka cast i dapace, drago mi je vidjet da ima novih klinaca na tribini i da ih je sve vise i da su spremni snalazit se i odricat da bi bili na tribini. I od mene palac gore za U18 :up:
  • Kumerle
    658
    Screenshot-20250715-091707-Gmail.jpg

Ekipa, dijelim info sa svima. Sretno!
  • Ludovic IX
    9.2k
    mislim da ti je to već prodano
  • Damir1986
    212
    Ako imamo godišnju, jel se moramo svejedno registrirati za prijateljsku?
  • modri-kibic
    565

Ako imaš godišnju ulaziš normalno kao i na svako drugu utakmicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.