• Tvrdica McTvrdi
    1k

Pod dovoljna je jedna prodaja mislio sam za to - da imaju za tekuće poslovanje, dug će ionako ić beskrajno valjda. A igrači poput Ivusica i Rebića su opet vazni za prodaju dresova, pretplata, stvaranje te nade na početku sezone itd. Kažem, očito još bar 2 godine se isplati ovo pa na guzove do naslova
  • puxigadjurdja
    2.4k

Ovaj željin čak izgleda ko Heil Hitler ako malo zamagliš pogled
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    "Ambicija ulaska u HNL s novim stadionom je realna, tko ne vjeruje, neka samo pogleda financije HNK Vukovara koji je s istim novcem ušao u najviši rang hrvatskog nogometa, ali bez adekvatnog stadiona, a Grad Bjelovar ima daleko jače gospodarstvo", pojasnio je Hrebak.

Naglasio je da spajanje klubova ima smisla, jer bi ujedinjeni klub imao perspektivu kakvu nema 90 posto nogometnih klubova u Hrvatskoj zbog sjajne infrastrukture koju je grad razvio u nekoliko godina. Hrebak je dodao da grad trenutno gradi kvalitetnu sportsku infrastrukturu te da su se prethodnih 20 do 30 godina utakmice odigravale na stadionu čije su tribine bile napravljene od dasaka.

U slučaju nepostizanja dogovora o spajanju, grad će radije uložiti sredstva u gradnju infrastrukture nego nastaviti s financiranjem oba kluba, poručio je Hrebak te dodao da Grad Bjelovar trenutno provodi projekte razvoja sportske infrastrukture vrijedne preko 100 milijuna eura.
  • NORTE
    17.5k
    U srijedu 16.7. Rijeka predstavlja novi dres.
    Na pripremama su igrali u trening dresovima.
  • Jos-Optimus
    6.4k
    Znači, gledam na Youtube kanalu od tribine komentare, pa tovari su posebna razina, baš su svijet za sebe. "Trebaju ići po Brekala i prošetati se ligom, Dominguez je novi Borja Lopez, kako su propustili Erlića pred Slovanom..." totalno ignoriranje realnog stanja i neimaštine, a sprdaju se s Dinamom baš da čovjek ne povjeruje u kojem svemiru oni žive, uvijek se iznova iznenadim koje su to budale
  • NitkoBitan
    28.9k
    kako su propustili Erlića pred Slovabom..." totalno ignoriranje realnog stanja i neimaštineJos-Optimus

I to sportski novinar Bero Jurisic, fakat je lik pao s Marsa. Ono buraz ako moze Slovan zasto ne bi mogli mi... Pa mozda zato sto su oni igrali Ligu prvaka te imaju bogatog vlasnika? Lik kojem je to struka buba svjetske gluposti, bojim se i pomislit kako izgledaju rasprave u birtijama dolje.
  • Crni86
    12.5k
    mi potrosili 15 miljki u jednom roku, a oni skupljali za trenera 500k. Lijep naslov u sn i u jednoj recenici objasnjava koliko smo svjetlosnih godina ispred njih. Sad tu prednost treba pretocit i na teren.
  • Jos-Optimus
    6.4k
    da, taj me frajer uvijek iznova šokira
    ma hoćemo, uopće ne sumnjam, vjerujem da ćemo ih i razmontirati da malo nadoknadimo prošlu godinu
  • marcio amoroso
    43.3k
    Sad gledam. Ivušić je bio jednom najlošije ocijenjeni golman lige (zadnja sezona), a u predzadnjoj je samo jedan bio lošiji od njega. Ja njega pamtim kao baš dobrog golmana i ovo mi je baš čudno.

Vjerojatno je to odgovor zašto ga se Pafos riješava i zašto je ovim debilima dostupan.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Svaka čast tovarima na ovom transferu.
    S druge strane, ne razumijem šta je Ivušiću u glavi da potpiše za ove idiote...
  • Noel
    13.2k

Ako je karijera prožeta "velikanima" poput Osijeka Pafosa Hajduka očito nešto ne štima.. On je solidan golman ali vjerojatno negdje zapinje u njegovoj karijeri.
  • Crusades
    16.9k
    Negdje sam vidio takav komentar... možda na X-u. U stilu zato su ga se i riješili za pola milje, a za Šunjića traže 4 mil. tako nešto je bilo.

Makar ne sumnjam da s ovim kreće nova kampanja kontra Livijeve jedinice u repki.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Ne može bit loš golman ekipe koja je uzela duplu krunu, ali nitko ga nije gledao već par sezona pa je pitanje kakav je.
  • Pacho
    2.3k

Trebali su "presresti" Erlica ponudom za preuzimanje 10% place i 25k eura za naslov.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.