• Felip
    614
    Lijepa akcija Hajduka, mat u 5 dodira od golmana do Livaje, ali ekipa u komentarima općenito kritična. Obrana tanka bez Prpića i Dialla, svejedno gol još nisu primili.
  • Bosskovitz
    17.5k
    Možemo ih sprdati za sve osim marketinga.mlinchica

Ovo je činjenica. Sere se po njima zato kaj su tovari pa se mora srati, ali ovo su skroz okej odradili. Ekipa možda kao suvenir uzme taj dres jer fakat izgleda kao acid trip, a ako ne - barem su probali ući u target koji inače nije tradicionalno njihov, odnosno pokušali su proširiti svoju publiku. Nažalost, to je i dalje više od onoga kaj smo mi napravili s našim predstavljanjem dresova.

Nek me se krivo ne shvati, ono je bilo posve korektno, ali kreativa, vizija, neki strateški pristup, malo hrabrosti - nisam vidio ni natruhe toga. Svjestan sam ograničenja koja tu postoje, ali za klub naše veličine naprosto imamo još jako puno za napredovati na tom polju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.