• miro
    6.9k
    A možda ne bi fakat bilo loše protiv Primorja odigrat s Mudrim ili Vidovićem u samoj špici, čisto da vidimo ima li to ikakvog smisla
  • IvanS
    308
    ↪IvanS ne znam di vidiš Soldu ali oba su nekakve osmice po poziciji. Profilno drigačiji apsolutno. Soldo je fizički moćniji, nešto kao Ademi u primeu, ali njegov najveći problem su postoci točnih dodavanja i tu nije napredovao puno. Vidlo se i jučer.ElDorado

Sve 5, no ono što nama očito nedostaje je količina trke i čvrstine u duelima u obrani.
    Soldo je jučer nekoliko puta ušao u start i ili oduzeo loptu ili je bio prekršaj za protivnika. Ali je bitno da napad nije prošao prema našem golu.

Gledao sam ga skoro cijelu prošlu sezonu u Osijeku i često puta je bio najkorisniji igrač. Dosta puta je bio i strijelac.
    Ok, kod nas igra povučeniju ulogu, ali opet, ima nešto u agresiji i zatvaranju protivnika.
    Vidjeli smo zadnjih sezona kad nam nije bilo Mišića, a Ademi je često bio ozlijeđen ili van forme, koliko nam je igra patila, ne toliko u napadačkom dijelu koliko u obrani.

Nije li Rijeka odradila sezonu na krilima Selahija i Petroviča? Nisu baš neki kreativci, ali su odrađivali prljavi posao.

Zato smatram da će nam Soldo biti od koristi. Doveli smo u sredinu nekoliko klasnih igrača pa će minutaža biti kakva već bude, ali takvog igrača uvijek treba imati.
    Mislim da je Šunjić odrađivao sličan posao. Jakić također...
  • Dinamosaur
    2.3k
    mozda bi i imalo, Mudri se zna postaviti i izmigoljiti kad treba, ima nos za gol i egzekuciju.
    Uostalom, ak smo godinama izmisljali lijeve bekove, kaj nebi mogli i spicu, taman posla
  • CastAway1986
    3.4k
    Soldo moze biti od koristi samo ako ce igrati na šestici, a to je pozicija koju je igrao u mlađim kategorijama poslije je posao neka vrsta osmice..Što se srca vezne linije tiče po meni ce Ljubičić najviše igrati a uz njega ce se izmjenjivati Miško i Villar ..
  • Chempers
    718

Apsolutno ne mislim da je Zagorac trebao biti dugoročno rješenje za jedinicu, al u tom trenutku nam i nije previše bilo bitno tko je na golu od njih dvojice. Kadar je bio kakav je bio, uza sve ozljede, a Zagorac je odradio solidno svoju rolu uz tu jednu sjajnu utakmicu.

Koliko se sjećam, glavno pitanje je bilo za ovu sezonu, a tu mi ima više smisla gurati Cavlinu ako ljudi u klubu vjeruju u njegov potencijal. Ako ne, onda ne treba uopće biti u klubu, Filipovic je dovoljan za broj 2.
  • Thor
    270
    Krumpiraaaa gospodjoooo, a imamo i strudle i pite i torte :rofl: :rofl: btw odlicna rasprava :clap:
    Ja mislim da su ovi sastojci za pecenje kolaca rasporedjeni u dvije posude. Medjutim kvaliteta pojedinih sastojaka nije podjeljena u 1. I 2. kategoriju nego da se vidi kaj s kim pase i da li ima.viska pa se pretace iz jedne u drugu pojedine sastojke.
    Tak da ja mislim.da.bu Chef na kraju probral najbolje sastojke kad isproba sve njihove kvalitete i slaganje okusa i teksture za tortu 1. i strudlu 2.klase :victory:
  • Joksi
    3

Nije mi jasno zašto ne angažiraju profesionalca, gledao sam Kvasinu u Denis Podcast, kaže da je radio kao sportski komentator, jedini od ovih sto su u podcastima da je profesionalac i Dinamovac… siguran sam da je za Bosnira doktor nauka…
  • rokikaciga
    2.8k
    It ain't that deep. Besplatna aplikacija i omogucuju prijenos svojim fanovima. Pa nisu ludi da placaju npr Prasicka da komentira utakmicu. Nije ni meni Bosnir nesto ekstra, iskreno kao da karmine komentira, ali je decko oke i podijeli neke informacije koje se drugdje ne mogu cuti
  • Joksi
    3
    Ako pogledaš ostale klupske televizije onda ti je jasno o čemu pričam, a ne znam koliko bi koštao i Kvasina spomenuo sam kao rjesenje
  • Sajla
    10.6k
    Ako pogledaš ostale klupske televizijeJoksi

ne mogu opisati koliko me ne zanimaju ostale klupske televizije. od komentatora koje čujem na TV većini bih naplatio privilegiju gledanja Dinama, a ne da bih im plaćao da prenose pripremne utakmice
  • Joksi
    3
    pogrešno sam shvaćen… jel mislite da je Bosnir rješenje? Čovjek igrače naziva nadimcima… … Mudri, Paco, Ljubo…
  • Paggini
    58.3k
    Ovo nije klupska televizija, ovo je prijenos na Dinamo Plus aplikaciji. Kad bi Dinamo radio neku svoju inacicu HDTVa, sigurno bi se nasao neki komentator, ali za potrebe ad hoc prijenosa, Bosnir je itekako dovoljan i super od njega sto je uletio, nije to baš u opisu posla glasnogovornika :lol:
  • Zagi
    10.6k
    Čovjek igrače naziva nadimcima… … Mudri, Paco, Ljubo…Joksi

Ne vidim problem.
  • Sajla
    10.6k
    kao da navijači kluba gledaju prijenos zatvorene pripremne utakmice na klupskoj aplikaciji... kad bude Bošnir prenosio Ligu Prvaka za milijune gledatelja, onda bumo imali problem. baš mi je ok kaj koristi i nadimke i sleng i dijalekt. ako danas-sutra bude potrebe, nek se angažira profesionalce da prenose službene utakmice, ali meni je on čist ok za dinamo+
  • Mali Zeus
    18.4k
    Bolje je od Vikija i sličnih, znam da nije neko mjerilo, al hoću reći da za to kaj radi, pripremne tekme na aplikaciji, nije loš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.