• Dinamosaur
    2.3k
    Ako pogledaš ostale klupske televizije onda ti je jasno o čemu pričam, a ne znam koliko bi koštao i Kvasina spomenuo sam kao rjesenjeJoksi

pogrešno sam shvaćen… jel mislite da je Bosnir rješenje? Čovjek igrače naziva nadimcima… … Mudri, Paco, Ljubo…Joksi

Kolega ti je dobro opisao i objasnio, ti dereš po svome

PR nam je u kurcu, otkako nema Sanjina sve je ovo lakrdija a ni s njim nije bilo puno bolje… Bosnir i njegovo komentiranjeJoksi

nisam zahtjevna publika samo sam realan, Bosnir i komentiranje nema veze s realnošću… još treba “Balkan Dedu” da angažiraju i to će biti vrhJoksi

Ti si zalutao ovdje. To sam siguran. A mogu rec i da nisi tolko zahtjevan kolko si naporan.
    Dobro si shvacen
  • Dinamosaur
    2.3k
    prati od 11 i nemres fulat :cool:
  • Joksi
    3
    a ti si kao posebno pametan…
  • Dinamosaur
    2.3k
    sumljam u svoje sposobnosti
    a ti si kao posebno glup i pakostan..
  • Joksi
    3
    likovima poput tebe trebalo bi zabraniti koristiti internet…
  • Dinamosaur
    2.3k
    to sam i rekao na tvoje postove
  • Sajla
    10.6k
    svađanje prekinite ili prebacite u inbox, ovdje samo ljubav - temi je naslov prijateljske utakmice. nemojte da zbog vrijeđanja dajemo banove...
  • Dinamosaur
    2.3k
    Ma Joksi je novi glavni komentator svega, nek se patnik ispuca na Zoni.
    Drž se Joksi
  • Joksi
    3
    ma čovjek nema problem sa mnom nego sam sa sobom… sto se mene tiče on ne postoji na forumu
  • Dinamosaur
    2.3k
    I dalje mi nije jasno kog vraga si se prijavio na forum gdje su dinamovci, osim da sereš po svemu i svima?
  • Gelipter
    4.2k
    Jbt samo kod nas ljudi misle da svi mogu sve raditi i sve je jednostavno dok se ne proba. Koje drame oko Bošnira... Kako je netko napisao, čovjek je glasnogovornik, nije sportski novinar, a kamoli komentator. U tom smislu snalazi se u ovoj situaciji komentiranja pripremnih utakmica, u čemu nema prakse, relativno i ok. U svakom slučaju nekom bez iskustva sigurno nije bilo lako recimo u zadnjoj tekmi komentirati 120 minuta gotovo bez prestanka i još znajući da ga kompetentna ekipa sa Zone može za svaki krc popljuvati. Jbg nadimcima se služi da mi ipak vidimo da si je dobar s igračima i da je insider. Ono poslije iste te igrače snima u izjavama nakon tekme, a poslije toga vjerojatno idu na žuti sok i igraju belu u hotelu.

P. S.
    Marko, ako nas čitaš pozdravi Zonaše sutra (danas) u prijenosu barem jednom! :grin:
  • NitkoBitan
    28.7k
    Meni je top kad Bosnir komentira. Opusteno, anti-sablonski. Ipak se radi o pripremnim utakmicama i tu mi se bas i ne slusa profi komentatora koji bi od obicne prijateljske tekme napravio materijal za 100 stranica kmecanja na Zoni.
  • Paggini
    58.3k
    Marko, ako nas čitaš pozdravi Zonaše sutra (danas) u prijenosu barem jednom! :grin:Gelipter

Obavezno!!!!

I reci koji put Dinamo Markane, ne bilo ti tesko!!!
  • Nolifer
    11.9k
    Sam da Markanu ne izleti ovak nekaj u nekom ''zanosu'' :joke:

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.