• miro
    6.8k
    A možda ne bi fakat bilo loše protiv Primorja odigrat s Mudrim ili Vidovićem u samoj špici, čisto da vidimo ima li to ikakvog smisla
  • IvanS
    307
    ↪IvanS ne znam di vidiš Soldu ali oba su nekakve osmice po poziciji. Profilno drigačiji apsolutno. Soldo je fizički moćniji, nešto kao Ademi u primeu, ali njegov najveći problem su postoci točnih dodavanja i tu nije napredovao puno. Vidlo se i jučer.ElDorado

Sve 5, no ono što nama očito nedostaje je količina trke i čvrstine u duelima u obrani.
    Soldo je jučer nekoliko puta ušao u start i ili oduzeo loptu ili je bio prekršaj za protivnika. Ali je bitno da napad nije prošao prema našem golu.

Gledao sam ga skoro cijelu prošlu sezonu u Osijeku i često puta je bio najkorisniji igrač. Dosta puta je bio i strijelac.
    Ok, kod nas igra povučeniju ulogu, ali opet, ima nešto u agresiji i zatvaranju protivnika.
    Vidjeli smo zadnjih sezona kad nam nije bilo Mišića, a Ademi je često bio ozlijeđen ili van forme, koliko nam je igra patila, ne toliko u napadačkom dijelu koliko u obrani.

Nije li Rijeka odradila sezonu na krilima Selahija i Petroviča? Nisu baš neki kreativci, ali su odrađivali prljavi posao.

Zato smatram da će nam Soldo biti od koristi. Doveli smo u sredinu nekoliko klasnih igrača pa će minutaža biti kakva već bude, ali takvog igrača uvijek treba imati.
    Mislim da je Šunjić odrađivao sličan posao. Jakić također...
  • Dinamosaur
    2.3k
    mozda bi i imalo, Mudri se zna postaviti i izmigoljiti kad treba, ima nos za gol i egzekuciju.
    Uostalom, ak smo godinama izmisljali lijeve bekove, kaj nebi mogli i spicu, taman posla
  • CastAway1986
    3.4k
    Soldo moze biti od koristi samo ako ce igrati na šestici, a to je pozicija koju je igrao u mlađim kategorijama poslije je posao neka vrsta osmice..Što se srca vezne linije tiče po meni ce Ljubičić najviše igrati a uz njega ce se izmjenjivati Miško i Villar ..
  • Chempers
    718

Apsolutno ne mislim da je Zagorac trebao biti dugoročno rješenje za jedinicu, al u tom trenutku nam i nije previše bilo bitno tko je na golu od njih dvojice. Kadar je bio kakav je bio, uza sve ozljede, a Zagorac je odradio solidno svoju rolu uz tu jednu sjajnu utakmicu.

Koliko se sjećam, glavno pitanje je bilo za ovu sezonu, a tu mi ima više smisla gurati Cavlinu ako ljudi u klubu vjeruju u njegov potencijal. Ako ne, onda ne treba uopće biti u klubu, Filipovic je dovoljan za broj 2.
  • Thor
    270
    Krumpiraaaa gospodjoooo, a imamo i strudle i pite i torte :rofl: :rofl: btw odlicna rasprava :clap:
    Ja mislim da su ovi sastojci za pecenje kolaca rasporedjeni u dvije posude. Medjutim kvaliteta pojedinih sastojaka nije podjeljena u 1. I 2. kategoriju nego da se vidi kaj s kim pase i da li ima.viska pa se pretace iz jedne u drugu pojedine sastojke.
    Tak da ja mislim.da.bu Chef na kraju probral najbolje sastojke kad isproba sve njihove kvalitete i slaganje okusa i teksture za tortu 1. i strudlu 2.klase :victory:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.