On kaže da uspije zaradit jedno 5-6 hiljada na mjesec, prije i šesteroznamenkasto — Majki2111
Da je uspio kupit auto Ciu nekakvu za 17000 za 4 mjeseca u gotovini. — Majki2111
Da vlada legalizira te stvari imali bismo puno više radnih mjesta za nas. To je čista naša struka. — Majki2111
A i kaj policiju briga za čovjeka. Preko biznisa je zaradio lovu, kao i ja s legalnim radom — Majki2111
Zanimljivo da nas ni ti radnici ne cijene — Majki2111
Mi fakultetlije kasnije ulazimo u borbu na tržišta i kasnije odabiremo s kojim tržištima ćemo se boriti. — Majki2111
Ljudi! Koja je najbolja opcija za nekavu navigaciju (đaba naravno) jer mi internet neće raditi u bosni? Ima neka opcija google maps offline ili nešto? — Droljo
Jedino ne znam kaj biš mogao dobit da radiš u farmaceutskoj kompaniji. To bi možda Sajla znao bolje. — Majki2111
Ja sam stabilna osoba koja nije sklona poduzetništvu i kalkulantski dosta ulazi u rizik. Vodim predosadan život. Brijem da je takvo tržište nestabilnije a moguće da ekipa je sklonije riziku. Ne znam kak bi se tamo ja uklopio. A opet, možda tamo rade i lumeni. — Majki2111
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.