• nemapredaje
    5.6k

Kaj ti je, pa to je najjači alibi. Možeš mislit kak će murja posumnjat na nekoga ‘ko živi sa starcima.

Tak je moj susjed murjak iznajmljivao stan, i tek nakon par godina su ga njegovi iz murje obavjestili da mu je u stanu cijelo vrijeme diler. Jbg, čovjek je bio siguran, dok nije pao zbog nečeg drugoga.
  • jedan u nizu
    14k
    On kaže da uspije zaradit jedno 5-6 hiljada na mjesec, prije i šesteroznamenkastoMajki2111

Lik je u ozbiljnim problemima ako je pao sa 100 000+ na 5-6 000 :sweat:

Da je uspio kupit auto Ciu nekakvu za 17000 za 4 mjeseca u gotovini.Majki2111

Kaj je to auto Cia?

Da vlada legalizira te stvari imali bismo puno više radnih mjesta za nas. To je čista naša struka.Majki2111

:roll:

A i kaj policiju briga za čovjeka. Preko biznisa je zaradio lovu, kao i ja s legalnim radomMajki2111

Pa bas i nije kao i ti.
    Majki ako ne znasa razliku izmedu vas dvojice, onda bih rekao da se vratis u 1. razred osnovne

Zanimljivo da nas ni ti radnici ne cijeneMajki2111

Je da, bas zanimljivo :roll:

Mi fakultetlije kasnije ulazimo u borbu na tržišta i kasnije odabiremo s kojim tržištima ćemo se boriti.Majki2111

Jadni mi fakultetlije.

Majki ne seri i uozbilji se.
    Sam si birao struku. Sam si birao tržište rada. I ne, nisi ga odabrao sada sa 26, nego sa nekakvih 18 kada si upisivao faks.
    To što i dalje ne znaš što bi sa životom dok živiš sa starcima i radis neki beznacajan posao van struke, ne znaci da te zivot nije mazio ili da ti je tako grah pao.

Odrasla si osoba, pocni se ponasat kao odrasla osoba.

p.s. isprike ako sam grub ili ako nepristojan, ali nakon godina citanja tvojih upisa na forumu, stvarno mislim da trebas prestati gledati svijet kroz neku prizmu crno/bijelo, ili kroz neku istinu koju procitas u nekoj knjizi. Pa onda procitas neku drugu knjigu, pa onda gledas svijet kroz tu knjigu, i tako u krug.
    Svijet nije crno/bijeli, i prestani shvacat bilo kakvu informaciju kao univerzalnu istinu. Bilo da to procitas u knjizi, vidis na tvu, ili ti netko kaze, ili netko poput mene napise na forumu. Nauci prikupljati informacije i sam ih obradivati, prestani unositi obradene informacije i pohranjivati ih na svoj hard disk. Netko ti je dao taj procesor gore u lubanji, pocni ga koristiti.
    I prestani se zaliti na trziste rada i svoju struku. Sam si je birao. A uostalom, danas je situacija kudikamo bolja nego prije recimo 10 godina. Ako zelis promjenu, napravi je. Ako si nezadovoljan, promijeni nesto. Jos si jako mlad, stignes jos 3 fakulteta zavrsiti i raditi nesto sto volis ili zelis.
    Prestani ocekivati sjajan, uzbudljiv, zanimljiv i dobro placen posao samo zato jer si zavrsio FKIT. Rijetki to dozive, i to su oni koji ipak odskacu na fakultetima i koji tijekom skolovanja skupe dovoljno konekcija i jebeno se pokazu pa da nakon skolovanja zavrse u nekakvom F1 timu.
    Svi ostali, koji su prosjek, trebaju se dobro potruditi kroz zivot da bi dosli do necega sto zele.
  • jedan u nizu
    14k
    Ljudi! Koja je najbolja opcija za nekavu navigaciju (đaba naravno) jer mi internet neće raditi u bosni? Ima neka opcija google maps offline ili nešto?Droljo

Downloadas mapu nekog podrucja.
    Kasnije ju koristis bez interneta, ali gps ti i dalje radi pa te vodi, samo neces imati real-time uvid u stvari poput prometa, guzvi i sl.

Mislim da na google maps app odaberes neko podrucje, recimo BiH i negdje u opcijama imas download maps. To ti ostaje spremljeno i kada upalis app bez neta, mozes koristiti normalno.
    Nez koliko veliko podrucje mozes odabrati za download, ali mislim da bi cijela Bih trebala ici bez problema. Kada sam isao u SAD, bez problema sam skinuo mapu za prakticki cijelu saveznu drzavu
  • Majki2111
    4k
    :yikes: Kaj ti je stari? Ja sam baš zadovoljan poslom.
    Za auto nemam pojma, neš mi je promrmljao, Možda je kia.
  • Droljo
    18.3k

Rešio. Tnx men. To mi je trebalo. :wink:
  • serbus
    5.2k

Neznam tko je veći da budem blag "panj", frend kaj ti se hvali da se bavi drogom ili ti kaj ga drukaš na forumu.
  • Sajla
    10.6k
    Jedino ne znam kaj biš mogao dobit da radiš u farmaceutskoj kompaniji. To bi možda Sajla znao bolje.Majki2111

ne znam na kaj misliš s tim kaj bi mogao dobiti u farm.kompaniji ? sigurno ne bi mogao maznuti sirovine za sintezu pa da ih nosiš doma ili koristiti firmine reaktore da nekaj zamiješaš :)
  • Majki2111
    4k
    Ne slažem se.
    Al tiš npr ako radiš gore u razvoju ili kontroli mogo znat postupak sinteze farmaceutika ili proces proizvodnje i onda prenijet to iskustvo na to kad imaš resurse. Ili tipa čitat zakone i slično. Postoji ta Reach dokumentacija.
  • Pacho
    2.2k

Kompas i zvijezde
  • Droljo
    18.3k

To derem sam pijan. Tak se ravnam...
  • NitkoBitan
    28.7k
    Evo covika iz Kolumbije da nama objasni taj prljavi posal.
  • Droljo
    18.3k
    A lijepo je Claudio Caniggia govorio...
  • javolimtebejako
    2.6k
    Ja sam stabilna osoba koja nije sklona poduzetništvu i kalkulantski dosta ulazi u rizik. Vodim predosadan život. Brijem da je takvo tržište nestabilnije a moguće da ekipa je sklonije riziku. Ne znam kak bi se tamo ja uklopio. A opet, možda tamo rade i lumeni.Majki2111

tak je i Walter white bio...pinkmana si nasao, sad na njuskalo po neki kamper i ide poso
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.