• Jaro
    10.5k
    cek, i obrisao post i ostao bez posla?
  • Filip85
    326
    Mene takve konstrukcije od preko uopće ne čude, problem su ovi tu..."naši"... samo pogledaj komentar na članak na SN od nekog koji se potpisuje sa "domovine sin" gdje priča o "stotinama tisuća ubijenih u jasenovcu"...

Ali nekako sumnjam da mu je Vojvodina to dala isključivo na svoju inicijativu, dam se kladit da je bilo upletanja sa vrha...
  • ksapi
    5k

Nije nista pobrisao, bar koliko ja znam

Naravno da je, ovo dolazi s vuciceve strane (koja inace u zadnje vrijeme podrzava partizan, pa je ovo i logicno - sad je vosa ostala samo na klincu na golu
  • NKDZ86
    4.5k
    glavno da od vrijednih pokretnina ima traktor, možda će mu opet trebat
  • Droljo
    18.4k

Baš htjedoh komentirati
    'U vlasništvu ima dva automobila, čamac, auto prikolicu, kamion, ali i skupocjeni traktor.'
    Bude taj brži od običnih smrtnika na ferkićima i IMT-ima :lol:
  • badjibadara
    6.3k
    Nije li neki nogometas iz HNL-a slavio nesto sa nekim fudbalerom koji ima tetoviranog cetnickog vojvodu djujica, a sve dok im je pevala zena ratnog zlocinca, ili sam se nesto zajebao :chin: , a nije bilo nekih osuda javnost?
  • deda
    38.5k
    Opa, Horner dobio nogu u Red Bullu nakon 20 godina. :cool:
  • Dzoni
    1.6k
    Bojim se da slijedi pad Red Bulla, još ako(kad) ode Verstappen, vraćaju se u prosjek iz doba 2005-2008. Otišao Newey, Wheatley, sad i Horner, a i navodno ne stoje dobro u razvoju bolida za iduću sezonu
  • PetkoDaniOršaGol
    323
    Max će vjerojatno put Mercedesa ili kod Neweya u Aston Martin.
  • Kruno
    976
    Nadam se da ide u Ferrari.
  • Pacho
    2.3k
    Steta. Horner je zabavan lik.

Tesko da se oni mogu nositi s konkurencijom kao proizvodac motora.

Nadam se da ce u Mercedes
  • PetkoDaniOršaGol
    323
    Merc se nije oporavio nakon šokantnog gubitka naslova 2021. i ovaj period nazadovanja su vjerojatno iskoristili za jebačku pripremu za promjenu bolida koja kreće od iduće sezone. Na to isto cilja i tata Stroll koji je kupio Neweya pa vjerojatno planira istresti dodatne trilijune i za Maxa. Alonso bi tada vjerojatno bio višak, osim ako se sinek Stroll ne odluči da mu je dosta F1 i da bi sad htio voditi neku tatinu zakladu. Puno je tu otvorenih stavki i pitanja. Max "ne dopušta" drugog vozača konkurenta (kao što je slučaj sad u McLarenu), pa tako i ne vidim scenarij u kojem bi mu Russell bio podređen u Mercedesu. Ništa se još ne zna. Ne trebai isključiti mogućnost da je Hornerovom odlasku kumovao i Jos Verstappen i da će on i Max ostati u RB sa faraonskim ovlastima. Ova zadnja opcija je najmanje vjerojatna. Max će otići tamo gdje procijeni da će ekipa složiti bolji bolid.
  • Droljo
    18.4k
    kao proizvodac motora.Pacho

Ne kužim ovo. RB imaju honda motore, najbolje na svijetu.
  • Peškaman
    7.3k

Honda i RedBull završavaju suradnju krajem ove sezone, ako sam dobro upratio RB će razvijati motor skupa s Fordom. A Honda bi trebala razvijati motor Aston Martinu.
    Što se tiče Maxa, Mclaren ako bi otpuštao jednog vozača to bi bio Piastri a čisto sumnjam da bi Norrisu pridruzili Maxa jer je Norris projekt ekipe.
    Ista stvar je s Mercedesom/Russelom.

Mene više zanima ako dođe do raskida između Maxa/RBa koga će RB dovesti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.