• Nolifer
    11.9k
    Onaj speed je u Zagrebu danas, baš me zanima hoće doć na Maksimir
  • Mr Anderson
    12.8k
    Treba ga odvest na vrh istočne tribine.
  • The Undertaker
    8.4k
    U čemu je kvaka? Njemu očito netko plaća ovu promociju ali mi nije jasno što točno promovira. Mislio sam da je vezano za Ultru ali što će onda u Zagrebu?
  • Nolifer
    11.9k
    što će onda u Zagrebu?
    2m
    The Undertaker

Pa možda je to taj tamnoputi crnac, doveden za krilo koje nam treba... :razz: :lol:
  • NitkoBitan
    28.7k
    ali mi nije jasno što točno promovira.The Undertaker

Promovira sam sebe putujuci po sto vise zemalja, siri svoju "fan bazu".
  • Peškaman
    7.3k

Momak hoda državama i pravi IRL streamove,tj streamove u stvarnom vremenu.
    Po streamu ga gleda po 100k+ ljudi, promovira sam sebe,mlađi su zaluđeni njime. Kako su mi mlađi objasnili, najveći streamer na svijetu, ima ugovore s najvećim platformama poput YTa i Twitcha. Ukratko pravi budalu od sebe kako bi bio zanimljiv.
  • NKDZ86
    4.5k
    Pa možda je to taj tamnoputi crnac, doveden za krilo koje nam trebaNolifer

istina da, navodno je i brz...
  • Nolifer
    11.9k

S tim snimkama i pretpostavkama se nekad prodao i Anderson Costa :lol:
  • Pip
    198
    Ipak nista od spida u zagrebu, u sloveniji je
  • Nolifer
    11.9k

Očekujem da ga ugosti @SAS1987 da mu objasni neke stvari
  • rioda
    9.1k
    Upravo se na HRT-u 1 vrti ova naša reklama za članstvo, nisam ju dosad vidio na TV-u :clap:
  • Infinity
    18.9k
    Ne gledam TV gotovo nikad, ali sam ju vidio barem deset puta :lol:
  • Mali Zeus
    18.4k
    Stvarno blago za oči, osobito nakon reklame Tommyja s Rakitićem s kojom su nas maltretirali.
  • NVKOD
    5.7k
    Zanima me zašto nije izbačen sažetak utakmice protiv Širokog? Jasno mi je za Bravo jer utakmica ionako nije imala prijenos, ali recimo ljudi žele vidjeti kako smo odigrali protiv Širokog, a highlight te utakmice ne postoji.

Nije valjda da selektivno objavljujemo kako nas volja, ako pobijedimo, odmah ide sažetak..ali ako izgubimo, onda ništa. Treba biti muško i sve staviti, a ne ovako. Čemu skrivanje? Naravno da nitko ne voli gubiti, ali se želi ostati transparentan i dosljedan, sažetak je trebao biti na YT-u.

Slična stvar s komentarima.. ako se odigra kriminalno, kritike preko društvenih mreža se moraju uvažiti, niti slučajno zabranjivati komentiranje. Nismo Sjeverna Koreja...
  • Pip
    198

Rispekt za ovaj video. :clap: Uvijek je zanimljivo vidjet tak neke stvari iza kulisa. Kolko vidim dobra atmosfera vlada među dečkima, fina zajebancija i podjebavanja, baš kak treba. Nadam se čim više ovakvih videa u budućnosti, svi veći klubovi kojima je stalo do marketinga redovno na društvenim mrežama objavljuju takve stvari, tak da ne vidim razloga da i mi to ne radimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.