• Crni86
    12.3k
    Ekipa se boji hajduka….

Opet hajduk, hajduk, hajduk. Rijeka ce i ove sezone biti mnogo opasniji protivnik od tovara.

Mene veseli Istra, koja radi ocito vrlo kvalitetno. I bas mi je drago da dobijemo jos jednog konkurentnijeg prvoligasa
  • wolfgang14
    2.5k
    ma ne samo hajduka, trta me svih jebote. Kad se sjetim ko nas je sve jebo ovu sezonu....
  • Paggini
    57.7k
    Ako mi smanjimo broj golova koje dobijemo iz povratnih lopti u 16 metara sa krila iz polukontre za tipa barem 30%, HNL je gotov jer drugačije nam nisu ni zabijali.
  • Jay
    2k
    Meni Ivušić nikad nije bio nešto posebno, nevezano sad hoće li završiti dolje ili ne. Ali da je najbolje moguće rješenje za njih, nažalost je i sačuvat će im dosta bodova. Već je počela kampanja o najboljem hrvatskom golmanu, svaki Livakovićev potez će se kroz povećalo gledati...

Sviđaju mi se njihovi potezi i pumpanje euforije, nema ljepšeg nego kad kmečavci s krezavog poljuda bace još jedan all in, a svi znamo kako to završava :clap:
  • Dzoni
    1.6k
    Ništa posebno igrači, sve redom dovedeni na temelju toga zabili su protiv nas pa su dobri ili su završili svoj prime prije najmanje 3 godine, plan nepostojeć
  • Felip
    601
    Fascinantno je kako su od Banića došli do Ivušića. Svakako dobar potez.
    Ali obrana im je sada krnja.
    Garcia nije Gattuso. Moglo bi to opasno curit kad krene Kovin presing.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Ko da dovode Alisson Beckera, a ne Ivušića bi čovjek pomislio dok čita upise ovdje.
  • CastAway1986
    3.3k
    Njihovo najveće pojačanje je očito Goran Vučevic za kojeg se ruku na srce treba reći da je dobar stručnjak..Na kraju krajeva treba gledati samo sebe
  • Omake
    10.3k
    Svaka im čast na igračkim pojačanjima, ali ljudski su još jako daleko. I dalje su glavni igrači oni koji su dopustili da raspad dvije sezone zaredom.
  • jedan u nizu
    14k
    Nismo mi izgubili prvenstvo jer smo imali losije igrace od Rijeke, ili od Hajduka.
    Necemo ni sada izgubiti prvenstvo jer nismo doveli Haalanda, Salaha i Bellinghama.

Ako izgubimo prvenstvo, to ce biti jer necemo imati MOMCAD, a ne zato jer imamo slabije igrace od konkurencije.

I prosle, i ove godine imamo najjaci kadar od svih, i to osjetno.
    Samo si ne smijemo dozvoliti da taj kadar igra sa stavom s kakvim su igrali zadnje dvije godine.
  • Mali Zeus
    18.3k
    Njihovo najveće pojačanje je očito Goran Vučevic za kojeg se ruku na srce treba reći da je dobar stručnjak..CastAway1986

Nisam baš pratio, al koje su njegove reference?

Ovo ozbiljno pitam, ne sprdam se.
  • ElDorado
    4.6k
    S Vučevićem su sigurno dobili ozbiljnog lika koji će povući za njih u ovom trenutku dobre poteze. Ali ljudi mi radimo remont kompletne momčadi. Sva inozemna pojačanja dve razine su iznad svega što oni imaju i što mogu dovesti. A Mudražija, Soldo, Lisica i Valinčić tek trebaju dokazati da su igrači za Dinamo. Dovest ćemo sigurno bar jednog top napadača i ne vidim stvarno čemu panika.
  • NORTE
    17.2k
    hknhyWT.jpeg
    original-56b19720d83b146e748d69554e264aff.jpg?resize=752x&vertical=center
    Pokušao sam dokučiti i kako se zove igrač, prva pomisao bila je Ivan, ali je Fran.
    Sjajan dizajn.
  • Mali Zeus
    18.3k
    S Vučevićem su sigurno dobili ozbiljnog lika koji će povući za njih u ovom trenutku dobre poteze. Ali ljudi mi radimo remont kompletne momčadi. Sva inozemna pojačanja dve razine su iznad svega što oni imaju i što mogu dovesti. A Mudražija, Soldo, Lisica i Valinčić tek trebaju dokazati da su igrači za Dinamo. Dovest ćemo sigurno bar jednog top napadača i ne vidim stvarno čemu panika.ElDorado

Upravo je remont ne panika, ali upitnik. Puno novih igrača, a otišla su nam trojica nositelja igre plus još Pjaca. Sve to treba uigrati i srediti i još uvijek ne znamo kako će sve to izgledati što je normalno. Boban je u 2 mjeseca napravio ono što se već neko vrijeme čekalo i hvala Bogu da nije trljavio nego je odmah sve promijenio i doveo čisto fino igrače. Dapače, ne znam kad sam ako ikad vidio da jedan klub skoro pa iz temelja promijeni momčad.
    S druge strane, njima se momčad nije puno mijenjala, najvažniji igrači osim Rakitića su ostali, a ovi novi će im svakako biti pojačanja, tj. trebali bi biti. I to je momčad koja je bila bod iza nas. Svejedno mislim da imamo jaču momčad, al ponavljam trenutno je dosta upitnika oko nas. Ako niš, Kova je dobio dobru momčad u ruke i neka radi i siguran sam da će to biti sve ok. Kod tovara uvijek možemo računati na neku dramu, možda totalno brijem, al Garcia mi se čini kao netko tko će im htjeti biti prijatelj, tj. malo popustljiv, a treba vidjeti i kako će lik raditi i djelovati u tom ludilu tamo. Moš mislit kaj će se oni sad smiriti svi. Gattuso je to koliko toliko dobro hendlao, vidit ćemo kak to ide Garciji.
  • mlinchica
    3.3k
    ne znam kad sam ako ikad vidio da jedan klub skoro pa iz temelja promijeni momčad.Mali Zeus

Zbog ovog smo mi neki počeli “paničariti” još prije mjesec dana pa smo umirivani “da ima vremena”. :grin:
    Prošlo je neko vrijeme, rezultati s priprema nisu “sjajni”, kaj je skroz normalno za potpuno novu sklopljenu ekipu, nisu stigli napadači i razina panike se diže.
    Ne daj Bože lošijem startu sezone i bit će kaos.
    Mislim da se svi slažemo da treba vremena jer je to logično ali svaka logika nestaje kad tekma završi s nezadovoljavajućim rezultatom.
    Dinamovi navijači nisu navikli čekati niti biti strpljivi, a ovo kaj se napravilo s ekipom + novi trener je proces stvaranja koji bi bio čudo da završi već s 01.08.
    Ako završi do zimske pauze, možemo biti sretni.

Tak da, mislim da bi nam bilo bolje svima dobro se psihički odmoriti i usavršiti sve moguće metode opuštanja, sezona će biti “izazovna”.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.