• CastAway1986
    3.3k
    tako je , ne treba im pomoći nikako ..Na stranu to , u Vučevicu su dobili jakog igraca evo piše se da je dogovorio Ivusica i treba priznati da je to najbolji golman HNL-A ..Tovarima na čelu sa smecem Pavosovic Viskovicem ne treba pomagati u nikakvom smislu
  • Shkera
    569
    Koliko vas je u subotu izgubilo glasnice uz 'stoji hrvat do hrvata'? Koliko vas je odusevljeno fotkalo krscanske simbole izvedene na nebu. Manje od tri dana vas drzaloInfinity

Čista provokacija, a i vidim da te baš muči Thompson.
    Također, Hrvat se piše velikim početnim slovom.
  • Thor
    268
    Jooj koja bedasta nepotrebna rasprava. Dinamo je ponudio pomoc klubu,rivalu, ako im je potrebna. Da se to dogodilo bilo kojem klubu u RH isto bi sigurno napravili. To je dobronamjerno,ljudski i sportski uz sve ostale epitete. Dinamo je ponudio pomoc klubu iz lige a nije ni trebao drugima. Dinamo je pokazao da smo bez obzira na rivalstvo i sve ostalo prvenstveno gospoda koja u nevolji moze staviti na stranu rivalstvo i pomoci ako je potrebno. I to je za svaku pohvalu. Na taj nacin smo ako nista drugo i pokazali i da nismo isti (ako su vec ovi "onakvi") kako se cesto i ponasaju. A to nije bitno. Bitno je kakvi smo mi. Da li ce pomoc traziti ili prihvatiti, nebitno. Mi smo iskazali in pokazali da smo normalni kad treba. Priopcenje je dano da se i javno iskaze da smo normalni i da bude javno. I to je dobro. Apsolutno podrzavam takav stav i pristup :victory:
  • Shkera
    569
    HRT reportaža s priprema

Ostala su 24 dana do početka nove sezone domaćeg prvenstva, a neki će i ranije u europske izazove. Modre pripreme posjetio je i naš kolega Viki Ivanović.

Ovo mi je škola, i drugi puta ću pametnije – legendarni je Gibonnijev hit. Tako nekako, razmišljali su u Dinamu krajem prošle sezone. Sezone bez trofeja nakon dugo vremena. Slijedile su tektonske promjene, kafkijanski preobražaj momčadi, a pisac nove Dinamove ere je Zvonimir Boban.

Ukupno 13 igrača je napustilo svlačionicu: Redom su to igrači s jakom ulogom do sada. Baturina, Sučić, Pjaca, Petković, Ademi, Kačavenda...

- Svlačionica je nova, puno novih mladih lica, ali svi imamo jedan cilj, a to je da Dinamo bude najbolji. Ta se energija osjeti na terenu, ali i van terena, rekao je u izjavi za HRT Robert Mudražija.

- Dobro teku pripreme, radimo, to je najbitnije. Intenzivni su treninzi, tako treba i biti, mislim da smo na dobrom putu, ističe Gabrijel Vidović.

Boban je sa suradnicima radio i na pojačanjima – i ona su brojna. Mahom mladi igrači u punoj snazi. Španjolac Villar je najskuplje pojačanje.

Još jedna stranac je na lijevom beku, Perez Vinlof. Iz Istre 1961 je stigla desna strana – bek Valinčić i krilo Lisica.

Punim gasom pripreme odrađuje i prekaljeni HNL lisac Robert Mudražija.

- Zato i jesmo ovdje, borimo se za najviše ciljeve. Ja se osobno borim za poziciju, vjerujem da i svatko drugi. To je ta pozitivna konkurencija, vjerujem da će to biti dobro, ističe.

Mario Kovačević traži nogomet s puno energije, presinga. Želi Dinamo koji će biti dominantan po cijelome terenu i takvu momčad slaže.

Prvi vratar bi trebao biti Nevistić. Bekovi su duplirani. Četiri kvalitetne opcije - po dvije na svakoj strani.

Stoperi Niko Galešić i Dominguez koji je stigao iz Barcelone, ali tu su i Theophile i Živković.

Mišić je zapovjednik veznoga reda.

Prvi sekundant vjerojatno će biti Ljubičić.

No tu je i taj Villar.

Na desetki vidimo Vidovića ili Stojkovića. Obojica mogu pokrivati i lijevo krilo.

Super talentirani Varela će čekati priliku.

Desno, Lisica, a u napadu za sad Kulenović.

Iako je jasno da Dinamo ganja špicu.

Spominju se Mierez, Beljo i još jedan Južnoamerikanac.

Gabrijel Vidović se vratio u Dinamo.

Sada ima potpuno povjerenje i djeluje da je prva opcija za mjesto iza napadača kada Dinamo bude igrao u 4-2-3-1 formaciji.

- Dinamo se priprema u Sloveniji, u miru okolice Kranja. Trenira se svaki dan, analiziraju se pogreške. Trener Kovačević 4-3-3 i 4–2-3-1. To su vrlo slični sustavi. U Dinamu jedva čekaju početak novog prvenstva jer žele stvari vratiti na svoje mjesto, istaknuo je na kraju svojega javljanja iz Kranja naš reporter Viki Ivanović.

#Dinamo
  • skener
    4.8k
    Veliki talent Cardoso Varela sve oduševio pa se - ozlijedio

Na poslijepodnevnom treningu u utorak u Preddvoru se ozlijedio mladi Cardoso Varela (16)!

Do ozljede je došlo iz ‘čista mira‘, bez duela, Modri su uvježbavali neke akcije, Varela se primio za kvadriceps lijeve noge i izašao s terena. Očito se radi o ozljedi mišića kvadricepsa, a više detalja saznat ćemo točno kad mladi Portugalac obavi dodatne pretrage.

Šteta za Varelu, sjajan je bio na ovim pripremama, predviđali smo da bi mogao biti najveće iznenađenje, a sad ga je eto, stigla nezgoda. Od Cardosa se dosta očekivalo već ove sezone, radi se zaista o svjetski vrijednom talentu. Koliko će izostati s terena saznat ćemo nakon što obavi dodatne pretrage.

Međutim, kad je nakon što je izašao s terena i prolazio kraj nas, vidno je šepao, pa se može zaključiti da bi ga ozljeda mogla izbaciti s treninga čak možda do starta sezone u SHNL-u. No, možda na kraju i ne bude tako, možda će stanka ipak biti kraća, sad se čekaju rezultati pretraga.
  • veselko tenžera
    4.5k
    Koliko vas je u subotu izgubilo glasnice uz 'stoji hrvat do hrvata'?Infinity

Puno nas. Probali smo još 3 inačice:
    - stoji Hrvat uz Ljubu Pavasovića Viskovića...
    - stoji Hrvat uz meteorologa Islamovića (onoga što zna kad će čije proljeće)...
    - stoji Hrvat uz Naš Hajduk...
    Nikako nije išlo, ni rime, ni smisla.

Suradnja s nekim normalnim Hajdukom nekad u budućnosti definitivno da, koliko se to može između 2 rivalska kluba. Siguran sam da može na jednoj pristojnoj razini ako tamo budu normalni ljudi kao što su kod nas sad. Suradnja sa "sve izgubili dabogda" Hajdukom nikako ne, čak i da mi želimo nije moguća. Siguran sam da to naši u klubu znaju i bez mene.

Zato pozdravljam ovu pruženu ruku pomoći s naše strane. Zna se njihova taktika ove sezone, prljavština na najjače. Ovim potezom ćemo pridobiti dio neutralnih, kad ovi krenu s nabacivanjem blata mi imamo asa u rukavu. Nemam iluzija da će ova pružena ruka naići na pruženu ruku druge strane.
  • Infinity
    18.9k
    a i vidim da te baš muči ThompsonShkera

Muci, muci :rofl: 10+ puta bio na koncertu, a bio bih i na ovom da nisam sprijecen.
  • Shkera
    569
    Onda moja isprika jer sam te s nekim drugim zamijenio, ali stvarno mi nije jasan tvoj upis ovdje, izgleda kao čista provokacija i ne vidim smisao.

No dobro, sad sam već u offtopicu.
  • pešća
    385
    Plaćaju otpremnine trenerima i sportskim direktorima, plaćaju golmane iako ih imaju dovoljno u kadru, kažu da im nije problem plaćat kazne za bakljade jer oni ništa direktno ne plaćaju nego im se samo skida novac od TV prava. Primjera njihovog glupog trošenja novca ima mali milijun.

I onda kuky plaky država i grad da nam izgrade pomoćne terene, stadion na Brodarici, novi Poljud, kip Lukše Jakobušića od 150 metara itd.

Kad se prestanu ponašat kao bahati klinci koji žive iznad svojih mogućnosti onda će biti moguće uspostavit normalnu komunikaciju sa njima. Do tada strogo i pravedno. Status na društvenim mrežama "Drži se Splite" ili "U mislima sa Splićanima" je sasim dovoljan, nikakva priopćenja i nuđenja pomoći za sitne popravke, ne bi da im je stadion dobio žutu ili crvenu naljepnicu. Ja se ne sjećam da je nama itko u ovoj državi trčao u pomoć kada je bila narušena statika južne tribine ili kad su padali komadi betona sa zapadne.
  • Mali Zeus
    18.3k
    dobro je netko rekao, trebali bi otvoriti novu temu naziva - najveći rivali.

Nego, trebaju li nam još 2 ili 1 napadač. Hoću reći, s igrom s jednim naprijed 2 napadača bi mogla biti dovoljna plus još imamo Topića i Kulušića ako zatreba. Prošle godine smo se znojili oko tog kaj imamo samo dvojicu, al to je samo zato kaj je Petković pol godine bio van terena i nikad ne znaš u kakvom će on biti stanju.
  • NORTE
    17.2k
    Mierez i ovaj iz Coma.
    Trebat će i lijevo krilo.
    Dolazi i stoper.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.