• Jima
    287
    Mi smo dogovorili prijevoz betonskih elemenata (60-tonskih stupova, tribina, ostalih elemenata) te dizalicu za montažu. To bi trebalo krenuti krajem Kolovoza/početkom Rujna (info od prije dva tjedna, dok nisam otišao na GO). Ide u 4 faze, sve po planu. Kašnjenja u ovom trenutku nema. Ako nešto i bude, paralelno se radi na drugim dijelovima stadiona, tako da je sve od kontrolom. Osobno vodim dio projekta za prijevoz (specijalni) i montažu, pa Zonu obaviještavam pravovremeno.
  • deda
    38.4k
    Hvala na ovoj i svim budućim informacijama Jima. :clap:
  • Sajla
    10.5k
    dok nisam otišao na GOJima

odmor dok traje obnova?! jako neozbiljno! ;)
    hvala kaj nas obavještavaš i puno sreće na poslu, nek vam sve ide po planu i bolje od toga!
  • Jima
    287
    Nema na čemu, ekipa. Radili smo na isti način i tribine na Pampasu, jedino nije bilo ovakvo riješenje sa stupovima. Tamo je bilo kašnjenje jer je firma koja je dobila projekt upala u financijske probleme. Kod Strabaga se ne moramo bojati za taj dio.
  • Jima
    287
    Pa nikad ranije nisam otišao na GO. Vraćam se ja do počekta izgradnje. Trenutno se rade neke druge pripremne stvari gdje mi nismo uključeni.
  • scooniepenn
    5.1k

Hvala kolega na ovim informacijama vezano uz Kranjču. O tome sam pisao tu na Zoni u trenutku kad je Strabag potvrđen kao izvođač. Kako mi je supruga iz Osijeka redovito sam pratio radove na tadašnjem Pampasu, danas Opus Areni. Tamo je inicijalni izvođač Eurokamen upao u probleme, a nakon preuzimanja gradilišta od strane Strabaga radovi su išli odličnom dinamikom.
  • Jima
    287
    Tako je. Sreća za nas pa smo imali zadužnice i naplatili se. Ovdje će nadam se ići sve po planu. Strabagu je Pampas bila dobra referenca za Kranjču. Tko zna možda će im Kranjča jednog dana biti referenca za Maksimir.
  • Paggini
    57.6k
    Obrisani postovi prije nego nam i ovu temu zaključaju jer vi ne možete 20 minuta izdržati bez spominjanja tetejca, opomena pred baniranje za svakog tko nastavi, smorili ste
  • NitkoBitan
    28.6k
    Kak bi na kraju trebao izgledat parking iza istocne tribine? Cinio mi se fora onaj koncept sa kosarkaskim igralistima usred parkinga.NitkoBitan

@Jima Jel znas odgovor na ovo pitanje? Oce li bit ista od parkinga sa "sadrzajem"?
  • Hnlovac
    2.6k
    nekolicina nam bu sve teme zaključala

Da nije spomenuta firma možda eurokamen? Nije li tamo bilo veliko sranje s dopremom, da i kad je strabag preuzeo radove a oni ih izgubili da su se durili i nisu htjeli isporučiti ostatak betonskih elemenata?
  • Dudu9
    1.9k
    Imaš po slikama od toga se odustalo
  • Jima
    287
    Da, oni su bili nosioci posla na početku. Za taj dio oko isporuke ostatka elemenata ne znam. Davno je to bilo, isparilo iz glave (stari se, memorija sve slabija). Mi smo vozili tribine iz Varaždina od kooperanta. Sad se više ne sjećam, ali mislim da smo odradili sve tribine za Eurokamen, nakon toga je došlo do poteškoća oko ugovora, ako se ne varam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.