• Tongo Doumbia
    6.7k
    S razlogom označen kao projekt kluba.

Po meni prvih jedanaest odmah, ako bude sve u redu i ako će se u klubu voditi logikom, jer on ako bude zdrav, iz Dinama može otići tako što će oboriti najveće rekorde izlaznih transfera.

Raspon rješenja u igri, kretanje, postavljanje i nogometna inteligencija - elita.
  • Crni86
    12.3k
    kad pored jednog ktca izgledas ovak jebeno, onda znas koliko si jeben.

Mali izgleda brutalno na pripremama. Mozda ne odmah za prvih 11, da ne izgori. Ali nadam se da je ovo sezona kada malac ulazi u seniorsku ekipu i ne izlazi iz nje.
  • rokikaciga
    2.7k
    Starteri Sergi i Gale, prva zamjena Jakir i onda KTC kao vatrogasac
  • Crusades
    16.7k
    Gale, Sergi, KTC, Jakir, Torrente
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Ne treba sad sudit na temelju priprema, ali mislim da mora dobiti šansu na samom početku sezone jer odiše mirnoćom, a i defanzivno to izgleda vrlo kvalitetno. Dobro i iskače sa svoje pozicije na suparničke igrače i vidi se da ima osjećaj za to.

Neupitno najveći talent naše škole i stoga mora dobit puno prilika ove sezone.
  • mali M
    8k
    Netreba se KTC-a previše gurati, on je pristao na ulogu mentora i "zlu ne trebalo" opciju i to je to. Po meni Gale, Sergi i Jakir prvi izbori i kad se vrati Perković to je to. Ali bit će ozljeda, kartona, taktika.. svi će igrati ali mali Jakir za sada pokazuje da je za lijevog meni prva opcija. Nema šta izgoriti, sad se pokazuje jel je il nije...
  • DiddyGuela
    3.7k
    Da su neka druga vremena odnosno da nismo u strahu od moguceg neuspjeha ove sezone, Jakir bi bio fiksni starter i novi projekt kluba. Izuzetno talentiran igrac, ljevonogi stoper, ima sve predispozicije za uspjeh. Samo cini mi se da u klubu nema muda ili dovoljno vizije da bi netko u ovom trenutku stao iza mlađahnog stopera pa se i dalje iz naftalina vadi KTC ili se masta o Radeljicu.
  • Yovitssa
    904

Mislim da bi svakako trebao biti starter. Preživjeli smo drugo mjesto, europa je daleko, nije da nam gori. Nemamo nekih kapitalaca na pozicijama stopera, nemamo ljevonogog stopera... "Vrime je"! :-)

Ako može Barca bacati 16 godišnjake u vatru, ne vidim zašto ne bi i mi. Uostalom, Jakir mi je najviše uz Vinlofa od braniča pokazao na dosadašnjem dijelu priprema...
  • Dzoni
    1.6k
    Jakir jr. se može prodati za veću lovu i od Šutala i ne puno manje od Gvardiola ako nastavi ovim tempom. Ni slučajno pristajati na prodaju igrača prije 18.godine jer si time spuštamo vrijednost igrača i manje možemo iskoristiti od njihovog talenta, nešto što je pojelo južnoameričke klubove i dosta klubova iz nerazvikanih liga Europe
  • Fan
    1.2k
    Starteri Sergi i Gale, prva zamjena Jakir i onda KTC kao vatrogasacrokikaciga

Ovo sam već u više navrata pročitao i zanima me zašto je toliko ljudi Sergi ispred Jakira koji oduševljava na pripremama gdje su "noge teške i svi ostali igraju za k".
    Osim što ga velika većina sigurno nikad nije pogledala, gdje je u A ekipi Barce bio ispodprosječan po napisima, gdje je sa klubom ispao iz 3. u 4. ligu ako se ne varam i gdje nije bio među boljim igračima u ekipi, jedino što mu u prilog ispred Jakira ide da je brutalno plaćen.
    Ako pokaže na pripremama, na terenu, da je bolji, ok, ali ovako, svakako zasad:
    Jakir >>> Dominguez
  • Droljo
    18.2k

Koliko smo platili Sergia? Možda ti se odgovor sam nametne a ionako su tu pripreme da se netko pokaže bolji.
  • Crusades
    16.7k
    Jakir mora prvo odigrati koju seniorsku natjecateljsku utakmicu da vidimo kakav je pa ga tek onda uspoređivati sa drugima.

Doimnguez ima seniorskih utakmica u nogama i to na malo jačoj razini od HNL-a.
  • Fan
    1.2k
    pa da, to sam i napisao, da mu je to jedina trenutna prednost, koliko smo ga platili.
    A to što on ima više seniorskih utakmica ne mora apsolutno ništa značit, isto kao što ne mora ništa značit to da je mali Jakir bomba na pripremama.
    Ali meni se jako sviđa ono što vidim, a nadam se da će Kovačević na temelju zalaganja i igre birat igrače, ne na temelju cijene, i kad bi tako nastavio, meni bi on protiv Osijeka bio u prvih 11 ispred Domingueza.
  • Droljo
    18.2k
    Ne treba forsat ništa. Minuta za ta tri stopera bude i previše. Još ktc kao back up opcija. Mi moramo imati 3 podjednako kvalitetna stopera plus još jedan kao ktc i jedan od mladih da može uskočiti u slučaju havarije (ozljede i kartoni).
  • Dinamosaur
    2.3k
    meni bi on protiv Osijeka bio u prvih 11 ispred Domingueza.Fan

Zaključat prvih 11 u ovoj fazi priprema bas i nije pametno.

U svakom slucaju Lav mi se dopao i nadam se da ce biti sve sigurniji.
    Kaj se tice traca o odlasku u Inter, mislim da ima jos puno tekmi za odigrat kod nas, a tek negdje u buducnosti neka dojdu s ponudom koja izuva iz cipela
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.