• NVKOD
    9.5k

Znam to, ali dosta njih to ne zna i misle da je to neka vrsta nepotizma i šta već ne. Najlakše je bilo srati, a ne provjeriti informacije prije toga. To se najbolje vidi na Facebook i Instagram komentarima.
  • scooniepenn
    6.3k
    Ne bih ni ja, ali kad smo kod ponude i što se može dobiti da stavimo u neke realne parametre. Koja budala bi prodala top stoperski potencijal za ovakav kikiriki. :joke:
  • Bruh
    1.2k
    Sa tim 86 očekujem Totti 2 a ne da ode na neku malo veću ponudu
  • Krizy
    66.4k
    Drugi najmlađi igrač Dinama u Ligi prvaka (17 godina i 13 dana).
    Mlađi je bio samo Alen Halilović (16 godina, 4 mjeseca i 6 dana).

Treći najmlađi igrač Dinama u svim natjecanjima (16 godina, 4 mjeseca i 2 dana).
    Mlađi su samo bili Fran Brodić (16 godina, 3 mjeseca i 6 dana) i Alen Halilović (16 godina, 3 mjeseca i 11 dana).
  • vjeko1701
    22.2k
    "da nije bilo Jakirovića, mali ne bi nikad igrao u Dinamu" — NVKOD

Mali je u Dinamu već nekoliko godina. Puno prije nego je Sergej došao na mjesto trenera
    Draž

Tehnički nije u krivu. Da nije bilo Jakira, ne bi bilo ni malog xD
  • SAS1987
    19.5k
    Tehnički nije u krivu. Da nije bilo Jakira, ne bi bilo ni malogvjeko1701

Tehnički, to zna samo mama :lol:
  • Dino
    5.1k
    Oho, ljevak znaci…vidim potencijalnog lijevog beka u nastajanju
  • Enco
    615

Nije on za beka, fali brzine
  • rokikaciga
    9.8k
    I kaj ljudi nisu znali da je ljevak?
  • Mihaljević
    14.3k
    Ne može mi nitko živ reći da Jakirović ne može dobiti šansu u prvih 11 protiv donjeg djela HNL-a, pogotovo na lijevom beku gdje neće imati toliko defanzivnih zadataka, a tehnički je top igrač. Guranje mladih igrača (Gvardiol, Franjić) na deficitarnu pozciju nam se višestruko isplatilo nego kupovina probisvijeta što nemaju dvije veze sa Dinamom.
  • Tongo Doumbia
    7k
    A ja općenito ne mogu shvatiti da nama stranci s ogromnim ugovorima popunjavaju ta mjesta koja moraju biti projicirana za juniore. Četvrti ili peti stoper u hijerarhiji, protiv donjeg doma odigrati tekme u paru s nekim iskusnijim, jednostavno ga moraš “dobiti”. Ne radi se samo o Leonu, niti ciljam na nekog od stranaca, pričam općenito.

Uz sve to sam prilično siguran da tim klincima sa 16-17 godina život znači biti na klupi i istrčati na Maksimir uopće. Cijeli život su u Dinamu i sigurno im je to ostvarenje sna, tim više ako i dobiju priliku.

Pričam o situaciji kad već nemamo drugu ekipu/ klub satelit.
  • Rakovica1986
    1.1k
    Pa može, ali treba vidjeti koliko će biti prostora za to uzevši u obzir bodovni deficit ove sezone. Leon je tek navršio 17 i svima je jasno da imamo veliki potencijal kod sebe. Bitno ga je dobro "zakaparit" i od iduće sezone mu davati ozbiljne seniorske minute.
  • Nogo
    9.9k

Bravo Jakir mlađi!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.