• igorvg1989
    91
    Zna li netko isplati li se pričekat ponedjeljak da se uzme neko drugo sjedalo, ili uopće neće ni biti u ponudi?
  • Neron53
    1.8k

Mora biti nesto u ponudi da ga jebes :)
  • kibatech
    60
    bit će nas koji čekamo. Možeš uzet moj međured ako hoćeš, super ti je tamo :grin:
  • igorvg1989
    91
    Dodatno ako netko zna na Zapadu koji redovi su širi komotniji od drugih ?
    Teze se krećem pa mi to dosta bitna informacija.
  • Šteco
    937
    U aplikaciji sam obrisao staru godišnju, pokušavam dodati novu, no daje grešku "kod nije pronađen". S obzirom da i dalje piše "Godišnja 24/25", pretpostavljam da novi kodovi još nisu ubačeni u sustav, ali čisto da provjerim jer na QR kodu ima crta bijela na printu cijelom dužinom QR koda (na svim godišnjim koje smo jučer ja i frend uzeli za ekipu), pa da nije zbog toga kod "oštećen"? Pretpostavljam da je ovo prvo u pitanju (novi kodovi još nisu u sustavu) jer mi učiti neki kod, ali čisto da provjerim. Volio bih imati virtualnu godišnju na aplikaciji, zlu ne trebalo, svaki print se može oštetit, ovako je sigurnije.

PS Godišnja mi uživo još bolje izgleda, iako i na slikama koje su objavljene mi je bila top. Pohvale za to.
  • Mr Anderson
    12.6k
    Ja sam bez problema dodao godišnju u profil. Kopirao kod i zalijepio na mjesto gdje se traži broj godišnje.
  • skener
    4.7k
    Sigurno @Papastrumf ima točne podatke, ali ovako kaže Tironi

U Dinamu su zadovoljni i prodajom godišnjih ulaznica za novu sezonu, nakon samo tri dana prodaje (a do 14. srpnja pravo kupnje imaju samo vlasnici godišnjih ulaznica iz prethodne sezone) otišlo je više od pola raspoloživog kapaciteta godišnjih ulaznica. A onda kreće i slobodna prodaja.
  • Shkera
    553
    Jučer odrađena najdraža dužnost, godišnja obnovljena.
    Išao sam kasnije do Fan shopa gdje mi je rekla radnica da pričekam s dodavanjem godišnje poslije 31.7. kako ne bih izgubio bodove pa evo info i ostatku iako nisam siguran jel se dobivaju bodovi za kupovinu godišnje iskreno.
  • Papastrumf
    17.3k

Da, do jučer navečer je prodano cca 2.700 godišnjih.
  • The Undertaker
    8.4k
    Da li sam dobro shvatio, 2700 ljudi (od 4500) je odlučilo zadržati svoje mjesto? Laički, to mi se čini malo.
  • Papastrumf
    17.3k

Na sjeveru je zapravo nebitno koje mjesto imas, tako da tamo prvokup traje jos 10 dana, a za zapad takodjer jos 2 dana za zadrzavanje svoga mjesta.
  • Z brega sam
    36
    Neki čekaju sljedeći tjedan do promjene mjesto. Vjerujem da će 4k biti sigurno do sredine sljedećeg tjedna.
  • Boycie
    2.9k
    Jao da se moglo izvesti i postaviti koji stand za uclanjenje oko hipodroma sutra...
  • Droljo
    18k
    Jebo ih (nas) međured. Nek počupaju te stolce. Nije da nema mjesta.
  • Paulie
    50

ma bilo di u radijusu 10km oko hipodorma bi gorilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.