• Danko
    2.2k
    Još jedan sjajan posao našeg marketinga na čelu s gospodinom puhalom.
  • fakin
    963
    eto morate ažurirati aplikaciju :rofl:
  • Slepicka
    168
    service not available, ne mogu se ulogirati, uzas, marketing odjel dovedite se u red jer ovo je amaterizam cisti, katastrofa
  • modri-kibic
    508
    Jel ima gdje na slovenskoj televiziji prijenos?
  • Felip
    575
    Prijavljujem da skoro cijelo prvo poluvrijeme nije bilo moguće pristupiti prijenosu uživo niti preko aplikacija niti browsera. I taman da ću odustati i gledati preko nekog desetog yt kanala hop proradi sve tek pred poluvrijeme i do kraja je sve uredno radilo bez smetnji na svim uređajima.
  • Plava 9ka
    57
    Opet greška... Na YouTube video stave "in side" umjesto "inside" za naslov.

Edit: i na thumbnailu ista greška
  • Dino
    3.9k
    Sad tek vidim da je MarkoKOFS dobio dres od Dinama hahaha. Ovo me vratilo u 2014. i Minecraft s Bloodmasterom. Predobro, svaka cast ekipa!
  • Keyser Soze
    14.6k
    Pohvale klubu što je počeo raditi s influencerima, vidim svi tik tokeri koji navijaju za Dinamo dobili dresove od kluba, Martinjak isto.
  • crophantom
    975
    Kaj nije da svi ti tik tokeri, vlogeri, streameri i ostala čudesa prvenstveno sami sebe reklamiraju. Njihova publika čak nece gledat tekmu Dinama na telki, kamoli na stadionu, neg gledaju njegov stream kak on laprda pizdarije dok kao gleda tekmu.
    Znam da je to sve moderno, ali organski ne podnosim tu ekipu.
  • duksy
    372
    Činjenica je da ove nove generacije to više prate nego bilo što drugo, pozdravljam da se i tako širi riječ o dinamu.
    Ja to ništa ne pratim, čak i ovi podcasti ne znam čemu služe niti me zanima :razz:
    Pročitam zonu i znam sve kaj trebam znati o dinamu, za ostalo me boli ku*ac.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Posalji Martinjaku tu poruku nemoj ovdje nama :rofl:
  • Felip
    575
    Kaj nije da svi ti tik tokeri, vlogeri, streameri i ostala čudesa prvenstveno sami sebe reklamiraju.crophantom

Ta ekipa itekako živi i od sponzora, tako da ja pretpostavljam da svi ovi koji su dobili dresove su pod nekim ugovorom s Dinamom i generalnim sponzorom kluba da prodaju njihov proizvod i rade promociju, a ti potrošaču na tebi je da samo kupuješ i konzumiraš.
  • slavkomao
    47

Vise bi volio da su izvukli i stavili nas “smrtnike” koji smo lani pratili Dinamo po prolomu oblaka, kisi, hladnoci nego te influencere.
    Ima li idealne nagrade za 100% dolaske dobit dres i biti Dinamov maneken.
    Vjerujem da kod nas laika vise ce srcu biti da Mario s Volovcice bude maneken nego Brane koji ne znam sta je u zivotu.

Nisu influenceri mog malog natjerali da nosi dres, vec to sto ide na tekme pa prica u drustvu kako je isao na tekmu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.