• Dzoni
    1.6k

Da se radi o Dinamovom igraču, većina naših navijača bi zazivala njegovu suspenziju i odlazak iz kluba
  • Droljo
    18k

Moš mislit
  • Ivan0302
    961
    Mene oni podsjećaju na mene i moju ekipu kad smo imali 13, 14 godina, pa išli na turnire u Banja Luku, Makarsku, Samobor gdje bi noćili po 2,3 dana i gluposti radili.
  • Zagi
    10.5k
    Seljačka zadruga.
  • Li d1986
    185
    Maloprije na radio split se javlja novinar sa bleda i spikerica ga pita jeli moguce da su zastitari navijaci drugog kluba a on odgovara da se svasta prica i da je moguce da su ih zastitari prepoznali i vidili priliku da se NAPLATE :rofl:
  • Hnlovac
    2.5k
    treba napraviti gofundme za zaštitara jer se sve bojim kaj će mu tovarska mašinerija napraviti
  • Hrc-Vg
    801
    Neka drhtu sve slovenske rege od Zadra do Dubrovnika!
  • immerwieder
    1.5k
    ozbiljan klub sam suspendira igrača,
    sjećam se kad je 1999. Mario Basler otišel u Regensburg u neku piceriju,
    bilo je neko sranje, i raskinul mu je Bayern ugovor, i ode natrag u kaiserslautern,
    a karijera od tada samo silazno, a imal je 31 godinu, životna forma
  • Sajla
    10.4k
    novčana kazna i vozi dalje.
  • rioda
    9k
    Meni netko želi reći da ovaj čovjek koji ne zna proširenu rečenicu složiti je napao nekog?

DAJTE LJUDI DRAGI!!!

Vrijeme je za tužbu i pikebo super doživljaju
    Paggini

Najjače kad na onom videu sastavlja idealnog igrača pa umjesto Pukstas veli Puškaš :lol:
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Germanijak:
    “Došla je poliicijska ophodnja, pri čemu je naglasak pregleda bio na prijavi da je zaštitar udaren u zube.“
    “ Jer, Livaja se kao kapetan uključio u verbalni sukob, došlo je do laganog naguravanja, ali bez tučnjave, navode naši izvori.”

Laj, udarila ga bura u zube?
  • Marktwain
    568
    Jbt, ko četnici su.
    Naprave pizdariju, dobe po nosu i onda glume žrtve.
  • Crni86
    12.1k
    Kako onda slovenska policija u zapisniku ima tucnjavu i dvije ozlijedene osobe? Tko laze onda?

Dobar izvor ima Josip Radic vjerojatno je nazvao nekog u Hajduk i pitao.
  • prefontaine
    2.6k
    Jbt,ko četnici su.Marktwain
  • Mali Zeus
    18.1k
    “ Jer, Livaja se kao kapetan uključio u verbalni sukob, došlo je do laganog naguravanja, ali bez tučnjave, navode naši izvori.”Imamo Dinamo

A gol.hr je pitao baš policiju koja kaže da su 2 osobe ozlijeđene. E sad, kome vjerovati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.