• vjeko1701
    16.3k
    samo se nadam da nas nece bombardirati s timjedan u nizu

Realna nada samo ako se prespavalo zadnjih 10 godina.
  • Nolifer
    11.8k
    Nadam se da taj LGHDTV program nece uzimati puno novaca iz proracunajedan u nizu

Najbolje da se sami financiraju i da se ta pipa konačno zatvori, ali kolko vidim teško...
  • Dino
    3.9k
    Dosta je jak taj lobi, pogotovo kad na vlasti imas ljude koji su skloni njemu i podrzavaju ga. Dovoljno govori cinjenica da su biologiju i medicinu kompletno izostavili iz price na racun ljudskih prava prije ohoho godina. Steta kaj ce se to financirat iz gradskog proracuna, bilo bi bolje da love neke eurodonacije, ali kaj je tu je. Mislim da ce ljudi sami s vremenom skuzit da su neke stvari koje se promoviraju van svake pameti i da ce nas tradicionalni mentalitet prevladati.
  • rokikaciga
    2.7k
    Gradonacelnik SVIH zagrepcana...kaj ne?
  • Marktwain
    570
    Da, svih kojih su glasali za njega. :lol:
  • pešća
    365
    Upravo čujem probu sa Hipodroma, Thompson pjeva. Živim na Staroj Pešći, znači možda 4 km zračne linije.

Ludost kakva produkcija, svjetska. Navodno će biti i show sa 1000 dronova. Narode to se doživljava jednom u životu. Zajebite opravdanja oko gužvi, glazbene preferencije i sličnih spika. I ja tam idem zbog 3-4 pjesme, ali nema šanse da se pored svega vraćam doma razočaran.

I da, nemam kaj pametno za obuć za ovu priliku. Jel bio tko do Preradovićeve ovih dana, ima li veličina? BBB sa sokolom iznad grba mi je favorit.
  • pešća
    365
    Ko sluša, voli i ide na koncert neće mu smetati gužva, kao što ne smeta ni milijun drugih sitnica kad igra Dinamo ili nešto slično.M94

Ne bi vjerovao koliko picajzla ima u današnje vrijeme. Pa veliki Dinamovci ne idu na tekme jer im na desetoj meteo aplikaciji prikazuje 20% šanse za kišu.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Whats-App-Image-2025-07-02-at-21-32-28-3cb12e2d.jpg

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

znači, rekao 100 puta, ponovit ću opet, PROSTITUIRANJE je častan posao u odnosu na NOVINARSTVO!

jel realno da je netko kadar smisliti i pisati ovakve gluposti?
  • NKDZ86
    4.5k
    nemam kaj pametno za obuć za ovu priliku.pešća

adidas trenirka na štrafte i dole naravno špic papak
  • C@ptain Koons
    112
    Jel bio tko do Preradovićeve ovih dana, ima li veličina? BBB sa sokolom iznad grba mi je favorit.

Ja sam bio u subotu, bilo je svih veličina. Nadam se da ima još.
  • shameless86
    343
    postoji nesto kaj se zove osobna iskaznica..mojmira nije skolovala valjda..i krvnu grupu neka napisu odmah..mozda jos bolje da litru krvi nose sa sobom ljudi
  • Droljo
    18k
    mozda jos bolje da litru krvi nose sa sobom ljudishameless86

Čije?
  • shameless86
    343
    srpske najbolje..i da sve proliju na koncertu..vec vidim naslove u regionu.."prolivena srpska krv na koncertu MPT-a"
  • db-izbjeglica
    17.9k
    postoji nesto kaj se zove osobna iskaznica..mojmira nije skolovala valjda..i krvnu grupu neka napisu odmah..mozda jos bolje da litru krvi nose sa sobom ljudishameless86

GNOJMIRA

al ono, to konstantno aludiranje i trovanje javnosti da će se na koncertu dogoditi nešto loše je degutantno. šta to stvarno toliko peče tu kliku i nalogodavce? halo ej, koncert!
  • NKDZ86
    4.5k
    za one koji brinu o broju mrtvih:

U organizaciji sigurnosnog aspekta koncerta Marka Perkovića Thompsona ništa nije prepušteno slučaju, a vjerojatnost da netko umre na koncertu 10 je puta manja nego u tramvaju, istaknuo je u "Studiju 4" HRT-a stručnjak za sigurnost i kriminalistiku Željko Cvrtila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.