• Hnlovac
    2.6k
    po projektu i to je dio parkinga, ali da, ne zna se kaj će se dalje, moguće da ona dvorišta do adzijine ne prodaju parcele već rentaju dvorišta za divlji parking...

Mislim da su okupljene parcele za ulaz s adzijine na drugoj strani tj sjeverozapadu gradilista
  • Igor VG
    255
    Tamo su radovi na plinovodu koji je išao iza istočne tribine pa se sada djelomično izmješta!
  • ShanKu
    1.6k
    Dobro kaj se nisu i arheolozi umješali, onda bi to dodatno potrajalo :sweat:
  • Damir1986
    163
    Jel imaju neke nove fotke?
  • FrenchMontana
    1.4k
    Kakav je plan s pomocnim terenima kad dođe do selidbe na Kranjču?

Na Sveticama je sad veliki broj terena, a to bi se moglo pretpostavljam koristiti i za vrijeme izgradnje novog Maksimira, do određenog trenutka?
  • shameless86
    346
    Tijekom radova na rekonstrukciji stadiona u Kranjčevićevoj postojeća će se rasvjeta demontirati i ispitati, nakon čega će biti donesena odluka o njenom daljnjem korištenju. Preduvjet postavljanja spomenute rasvjete na neki drugi stadion jest ishođenje građevinske dozvole, što, između ostalog, uključuje analizu tehničkih karakteristika rasvjete i procjenu mogućnosti njene ugradnje na novi stadion u skladu s propozicijama stadiona, izradu građevinskog i elektro projekta, izradu geodetskog snimka i geomehaničkog elaborata, ishođenje posebnih uvjeta i uvjeta priključenja te druge korake, odgovorili su iz Grada na upit gdje bi reflektori mogli završiti.

ako se pitate zakaj reflektori jos leže na kranjči..po ovome nece tako brzo nigdje
  • Mr Anderson
    12.7k
    Dosta klubova je već poslalo na Grad upit za reflektore i svi su dobili isti odgovor. Dok riješiš projekt i građevinsku, reflektori budu istrunuli.
  • fakin
    967
    Mene nije toliko briga za te reflektore koliko me briga kako ide tajming radova? Jel sve u rokovima, brze od rokova, ima li kašnjenja?
  • deda
    38.5k
    Imaš video na temi gdje se ne komentira. Koliko vidim temelji na sjeveru su već zaliti, iskop na istoku za temelje gotov, iskopi na zapadu započeli. Meni se čini da napreduje ok.
  • mokoxax468
    1.3k
    Prema komentarima sa drugog foruma (skyscrapercity) koji su dosta više orijentirani građevinarskom sektoru, trebalo bi bez problema u roku biti, neki spominju da ide i brže od očekivanog
  • NitkoBitan
    28.6k
    Kak bi na kraju trebao izgledat parking iza istocne tribine? Cinio mi se fora onaj koncept sa kosarkaskim igralistima usred parkinga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.