• Guinness
    2.9k
    jel netko probao prebacit godišnju na app, ne mogu skuzit gdje je ta opcijaPaulie

Vidim da toga još nema u aplikaciji kao opcija.
    Vjerojatno su micali sve postojeće godišnje po profilima pa će vratiti kroz par dana da se doda nova godišnja ili će ju možda oni sami dodati ako povežu sa članstvom ili nešto.
  • nemapredaje
    5.5k
    Samo info, ne znam jel već netko komentirao.

Može se i online na rate platiti. Koliko se sjećam proje nije moglo.
  • pešća
    345
    Ajde molim vas ako netko moze provjerit moze li se clanska predocit preko bar koda aplikacije GNK Dinamo.
  • Crusades
    16.7k
    Moze... zakaj ne bi mogla?
  • reziser
    7.5k
    Može se i online na rate platiti.nemapredaje

ne vidim gdje nudi online na rate? dosao sam do izvrsi placanje.... i mislim ako kliknem da skida odjednom... 360 ojrica
  • chago13
    209
    Pisalo je na stranici da online kupovina nije moguća na rate, samo na karatani se može kupiti na rate
  • reziser
    7.5k
    znam to, zato i pitam @nemapredaje od kud mu ta info?
  • PetkoDaniOršaGol
    315
    Produžio sam godišnju preko weba. Na profilu mi je uredno vidljiva, piše za sezonu 2025/2026, novi barkod imam, sve 5. Dobio sam i na email račun, potvrdu o kupnji i broj narudžbe od Dekoda.

No na webu piše da vrijedi za sezonu 25/26 i za sve utakmice pod okriljem UEFA-e od srpnja 2024 do lipnja 2025 :yikes: očito je riječ o tipfeleru.

I trenutno mi ta nova godišnje nije vidljiva na mom profilu u mobilnoj aplikaciji.

Ima li još tko sličnu situaciju?

Edit: uspio sam dobiti klub, kažu da se vjerojatno radi o tipfeleru za prvi problem, a da bi na mobilnoj aplikaciji nova godišnja trebala biti vidljiva uskoro. Eto, ako netko bude imao sličnu situaciju. Također su rekli da ako se dobije na mail potvrda o kupnji, da je to to i nema straha.
  • PetkoDaniOršaGol
    315
    Nema na rate online. Na rate samo na ticket pointu
  • nemapredaje
    5.5k

Diners meni online na 3 rate nudilo
  • kibatech
    58
    Zna netko možda hoću li pri mijenjanju mjesta idući tjedan moći uzeti kartu samo sebi ili ću moći uzeti i frendovima koji bi također mijenjali mjesto?
  • Neron53
    1.8k

Zasto nebi mogao i frendovima ako mozes sebi :)
  • kibatech
    58
    mislio sam kao da li mogu poklikat odmah i za njih pa da u kosarici ispunim podatke. Javila se ljubazna teta iz prodaje ulaznica i kaze da se nece moci na taj nacin uzeti nego ce biti isti izbornik kao i ovaj tjedan koji bi morao proci za svakog posebno tako da cemo kupovati svako svoju u nadi da cemo se spasiti od medureda :grin:
  • Neron53
    1.8k
    E jebiga...nisi napisao da bi frendovima online uzimao :)
    Odi na obilazak stadiona i prouci koji su redovi prihvatljiviji :) . Imas 10 dana fore
  • duksy
    366
    Ja sam sad išao sebi i ženi uzeti godišnje na karatani, a usput sam podigao i za frenda koji je ujutro produžio online.
    Lik na blagajni je bio stvarno susretljiv i sve pohvale za njega.
    Samo sam mu pkazao screenshot od frendove kupnje i odmah mi je napravio godišnju i za njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.