• Droljo
    17.8k
    Na kakve smo mi milijune bacili... Platit ga da ode iz kluba :grimace:
    Bitno da je kanga problem (koji nekakvu vrijednost ima na tržištu očito) a na peru stukli preko 5 milijuna eura :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    842
    Da je cijeli ovaj period u Dinamu izgledao isto kao i dosad, ali da je onaj slobodnjak protiv Salzburga ušao umjesto prečke mislim da bi ga slavili i imali samo lijepe želje za njega.
  • Orc123
    12.4k
    Hvala na nicem i sretno u nastavku karijere!
  • Paggini
    56.5k
    Bitno da je kanga problemDroljo

Zna se zašto je Kanga problem, a Bockaji, Cabraje, Stefulji i ostali nisu
  • Jaro
    10.5k
    Problem je i Kanga i Bockaj i Stefulj... Cabraja je tu tak i tak bio zbog Spikica kaj ne... Ali broj igraca kojima placamo da odu je pokazatelj uspjesnosti dosadasnjih uprava i njihovih velepoteza... Dovodjenje isluzenih, izranjavanih, nekvalitetnih, nemotiviranih za, za Dinamo i HNL, ogromne place i visegodisnje ugovore... To je radio Mamic, nastavili drot i sekretarica, a, nadam se, dovrsio pekac vafla...
  • Dino
    3.9k
    Bočkaj je bio najbolji igrač Osijeka koji je do par kola prije kraja bio konkurent za naslov. Apsolutno je u tom trenutku taj transfer bio opravdan i vrijedan te love. Identična stvar kao i sa Šutalom. Nemojte omalovažavati igrača i transfer koji se zbog zdravlja jednostavno kasnije nije isplatio, nemate valjda pamćenje zlatne ribice.

Njegov status se kad tad morao riješiti i odlično da više nemamo teret plaće igrača koji nam ničem ne služi, ali izjednačavati ga sa Štefuljem i Čabrajom mi je malo bedasto, ne.

Off topic: ali i kenjati po Štefulju koji je među boljim bekovima u svojoj ligi je isto bezveze.
  • Droljo
    17.8k
    izjednačavati ga sa Štefuljem i Čabrajom mi je malo bedasto, ne.Dino

Ovi dva su nogometaši za razliku od pere.
  • Dino
    3.9k
    Ovi dva su nogometaši za razliku od pere.Droljo

Valjda misliš trenutno jer neopravdanost njegovog transfera u Dinamo tad kad je stigao ne postoji.
  • Dinamo-SB
    401
    Problem je i Kanga i Bockaj i StefuljJaro

Odličan komentar! Nema crno,bijelo,sivo ovaj mamicev,ovaj maricev , ovaj je okej jer je niciji itd. Sto nije dobro i greska je,greska je i treba se rijesiti. I to mi je odlicno kod Bobana i presretan sam jer nema nikakvih "struja" i zauzimanja strana i gledanja kroz prste radi razno raznih razloga.
  • Kermit
    533
    Nevjerojatno kakva lijeva noga. Šteta da nije uspio kod nas. S druge strane svakako razumljiva odluka kluba. Nadam se da Boban u ugovore ugrađuje i klauzule o broju odigranih utakmica.
  • rokikaciga
    2.5k
    Bockaj je problem zbog drugih stvari a ne zbog nogometne kvalitete. Onaj tko ga je kupio je trebao obracati paznju i na to da je Bockaj predvodnik nesportskog zivota u RH
  • CastAway1986
    3.3k
    Hvala na golu Šibeniku i Bodu Glimtu.Sretno dalje !
  • Mali Zeus
    18k
    Zbogom legendo.
  • tp1997
    1.6k
    Bočkaj je bio najbolji igrač Osijeka koji je do par kola prije kraja bio konkurent za naslov. Apsolutno je u tom trenutku taj transfer bio opravdan i vrijedan te love. Identična stvar kao i sa Šutalom. Nemojte omalovažavati igrača i transfer koji se zbog zdravlja jednostavno kasnije nije isplatio, nemate valjda pamćenje zlatne ribice.Dino

Ovome treba dodati i kontekst vizije igre za koju je doveden. Kopić je želio primarno igrati s trojicom iza i ofenzivno korisnim wingbackovima i to je sustav u kojem se Pero najbolje snalazi. Pamtim i danas, primjerice, njegov centaršut u trepavicu Riletu u Sevilli (i nevjericu nakon što je ona taraba Jurić promašila mrtvaca), imao je jako dobrih partija na toj poziciji. Za čistog beka ili čisto krilo nije, puno manje mu odgovara. A nijedan naš trener nakon Kopića nije imao stražnju trojku kao primarnu viziju, osim kad bi igrali u Europi u niskom bloku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.