• NitkoBitan
    28.2k
    Ljudi se zagrijavaju za Thompsonov koncert, najte im kaj zamjerit.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Ovih se i vlastita majka stidi.
  • Nolifer
    11.8k

Baš me zanima, dal će se i tamo razbacat i bit mokar... :lol:
  • NitkoBitan
    28.2k
    Cucat ce doma potisteni jer se svi zabavljaju osim njih tu vecer. Mogu jedino stancat komentare na indexu. 2 i pol % populacije.
  • NitkoBitan
    28.2k
    U subotu scene za povijest.

FB-IMG-1751201863071.jpg
  • NORTE
    17.1k
    Wow ovo izgleda čudesno!
    Kombinacija s pola milijuna ljudi, bakljama i svjetlima Zagreba.
  • Marley
    4.3k
    Ajde iskreno, vi koji idete. Jel vas frka, barem malo? Ne mislim radi vode, zahoda, guzve, naguravanja i tih sporednih gluposti.
    Nego ne daj Boze vecih problema radi necijih losih namjera, ako me kuzite.
  • NitkoBitan
    28.2k
    Najvise me strah komaraca.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    ma kakav strah, bit će ludnica od početka do kraja. I stvarno mi je žao ljudi koji neće ić a imaju mogućnost. Samo ne znam kako će MPT završit koncert kad mu nečemo dat da ode sa pozornice. Očekujem spektakl do jedno 1,2 ujutro. A i onda nastavak po cijelom Zagrebu do otvaranja kafića i ispijanja kava.
  • don
    13.9k
    zar si ti odustala? :grin:

Jel vas frka, barem malo?Marley

ni malo, koncert je podiljen u sektore i svaki sektor ima po 11-12k ljudi i kako je i Markov menadžment reka, na Hipodromu neće bit gužve. Šta se tiče ostalog, Hipodrom će bit pregledan i na subotnje jutro, dosta ulica zatvoreno već dan prije tako da.

pustite rtl i medije koji pokušavaju ljudima punit glave glupostima.
  • NitkoBitan
    28.2k
    Markov menadžment reka, na Hipodromu neće bit gužvedon

Dobro ajde, necemo se lagat. Treba tih 450 tisuca ljudi nekako doc na koncert. Originalno je zamisljeno 0.6 metra kvadratnih po osobi na tom prostoru, a kako ce doc malo manje ljudi neg kaj ima karata bit ce malo vise mjesta po osobi, ali opet ce to bit krcato.
  • don
    13.9k
    misli se na gužvu dok koncert traje iz razloga jer će bit sektori. Ako gužvon za takav koncert smatraš 11k ljudi oko sebe, jbg. A punit će se sektor po sektor, isto tako i praznit.

ali opet ce to bit krcato.NitkoBitan

kao i na svakom većen koncertu. Ali guranja i tiskanja dok koncert traje ne bi tribalo bit i najvjerovatnije i neće.
  • Marley
    4.3k
    Marley zar si ti odustala?don

Ma taman posla da sam odustala, cekam vec 12 godina :grimace:

Samo mi nije bas skroz svejedno, kao sto bi mi bilo npr. prije 15ak godina, ako me razumijes na sto mislim.
    Lagala bih kad bih rekla da nimalo ne brinem hoce li sve proci kako treba.

Jos kad mi je muz priznao da nije ni njemu svejedno sto idem, a on je inace najveca moguca flegma i optimist.
    Za razliku od mene :sweat:
  • don
    13.9k
    Jos kad mi je muz priznao da nije ni njemu svejedno sto idem, a on je inace najveca moguca flegma i optimistMarley

kad te mediji konstantno i svaki dan truju i pokušavaju ocrnit već 2 miseca, nije čudno :sweat:

da citiram današnji FB naslov RTL-a "Kako preživjeti Hipodrom?"
  • Shkera
    543
    Brijem da cemo tamo biti najsigurniji ikad, sve moguce hitne, policije, vatrogasci i bolnice s pripremljenim krevetima su tamo, a i ljudi nisu budaletine nego ako se ista dogodi ce pomoci jer smo Hrvati i Katolici.

Ne pušite te priče nego idemo jako :victory:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.