• mali M
    7.9k
    O živote peline gorki, o čemu mi tu... Pa Majki miša mu, netreba bit gorila, al žene su kao spol fizički slabije, više emotivnije, imaju veću potrebu za sigurnošću i zaštitom jer su (bez obzira na tvrdnje Jelene Veljače) slabiji spol. Marley i ekipa rekao sam slabiji ne nesposobniji da ne odete u krivu interpretaciju... Muškarac plati na prvom spoju da pokaže da nije cicija, da mu nije problem pobrinut se za troškove, još ak je fizički malo jači to mu je plus al nije uvjet.. kaj radite filozofiju škrtice jedne, plati kavu ta dva eura ti emacipirani muškarčino.. imaš da ti se čupkaju obrve i lakoraju nokti, a za prava žena se boriš kad treba platit mali makijato.. deda vam se u grobu okreće od srama...
    tak i tak ak si sjednete kak spada bute cijeli život skupa dijelili troškove.. pa ja ću se ranit
  • Brusa
    3.5k
    . Ali da, im tonu primjera ljudi koji parazitiraju na poticajima, a ne rade ništa ili minimum, znam iz prve, druge i treće ruke.crophantom

Čuj... "prva ruka " bi bio ti... :eyes:
  • Dinamosaur
    2.3k
    Ide reklama na tv-u o medaljonu Sv Benedikta.
    kao: otkrijte simbol snage, zastite i duhovnog mira, darujte sebi ili bliskoj osobi. Idealan za muskarce i zene, na svakom Tisku.. :rofl:

Jel mogu rasprodat, isprodat il kak vi to vec velite, izkomercijalizirat ovaj koncert jos jace?!
    Kaj se ja nisam prije sjetio, debos
  • Nolifer
    11.7k
    Kaj sve nebum ovdje pročital, majko mila... Daj mi par litri rakije da ovo izbrišem iz memorije. :yikes:
  • Dinamosaur
    2.3k
    do 5.7. bu ti memorija trpila
  • Nolifer
    11.7k

Ma lako za to, treba odtrpit i vrijeme bez HNLa
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Atenjani bili nježni i feminizirani navodnoMajki2111

Od kud ovo?
  • Tvrdica McTvrdi
    767
    ja sam pitao kolegiceMajki2111

Vidiš ovo ti je greška. Nije bitno kaj govore neg kak se ponašaju.
  • Marley
    4.3k
    Izjava koja je vise razveselila sve clanove zone, nego vijest da je Boban dosao u klub!!

10 CM JE DOVOLJNO EKIPAAAA!!!
    jedan u nizu

Joooj vi muski i vase prljave misli :smirk:

Eh tko mi je kriv kad se olako razbacujem s opasnim brojkama, koje vas odmah zbune :lol:
    Jesam mogla odmah lijepo napisati ideal 190 cm i nema konfuzije...
  • Droljo
    17.7k
    Jel mogu rasprodat, isprodat il kak vi to vec velite, izkomercijalizirat ovaj koncert jos jace?!Dinamosaur

• jedan u nizu
    13.8k
    Joooj vi muski i vase prljave misli :smirk:

Eh tko mi je kriv kad se olako razbacujem s opasnim brojkama, koje vas odmah zbune :lol:
    Jesam mogla odmah lijepo napisati ideal 190 cm i nema konfuzije...
    Marley

Ja ne znam tko tu ima prljave misli.
    Ja sam OČITO mislio da je dovoljna razlika od 10cm visine u odnosu na ženu.
    Ako ti mislis na nekih drugih 10cm, to je tvoja stvar :joke:
  • Droljo
    17.7k
    Ja sa svojih 185 cm i 105 kg izgledam kao @Majki2111 vjerojatno. Eto :lol:
  • Marley
    4.3k
    ajde, you got me this time, mora ti se priznati...

giphy.gif

Btw.nista ja ne mislim, ja samo lupetam kak mi dodje :lol:
  • Majki2111
    4k
    Svaka tebi čast kaj misliš da sve možeš? Ja mislim da sam samo realan. Ma to je generalizacija, nisu svi takvi.
    Možda i nije tako. Nisam 100%ziher.
    Ma dobre su one. Sam su mi digle tlak kad su mir rekle da sam jak i da mogu obranit nekog, ka znam da ne mogu. Kako ženske krivu percepciju imaju-čudesno je to :monkey: . Reko sam joj da nisam nikad tečaj samoobrane završio i da se nikad nisam tuko. Ja ne bih šanse imao ni protiv koga. Definitivno osjećam pritisak krive percepcije drugi i kad ti nabijaju pritisak i očekivanja radi iste.
    Pa ja za sebe velim da sam manji od makovog zrna sa 185 cm i trenutno 87 kg jer sam neiskusan u borilačkim vještinama i tehnike samoobrane ne znam. A oni vide nekog ko zna i onda još očekuju da njih branim a samog sebe ne bih znao. Kažu to je instinktivno..(digne mi tlak s tim, nerealna očekivanja) Ne interesiraju me takve stvari jer se osjećam sigurno u svom gradu.
  • Tvrdica McTvrdi
    767
    Sam su mi digle tlak kad su mir rekle da sam jak i da mogu obranit nekog, ka znam da ne mogu. Kako ženske krivu percepciju imaju-čudesno je toMajki2111

E ali pazi ovaj koncept: ljudi lažu da se drugi ljudi ne osjećaju loše
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.