• Niko1986
    2.2k
    Da je bila teža financijska situacija, razumio bih da nismo mogli čekati kakav će se vratiti od ozljede. Ali mi smo u siječnju već imali novac od Lige prvaka pa stvarno smatram da nije bilo žurbe.
  • Jaro
    10.5k
    ja sam siguran da ce se ovaj posao jednog dana cesljati od strane nekih institucija van sporta. Zurba u rjesavanju nema sanse da nije potaknuta/podmazana necime...
  • Droljo
    17.6k
    jer je po drugima Marić napravio loš posao :rofl:Krizy

I po meni. Da mu je bar to jedini loš posao...
    Ajde još jednom. Ne znamo što se dešavalo kod tog transfera i jel bilo pritisaka od strane igrača i menadžera.
    A ti se sprdaš.
  • Dudu9
    1.8k
    Marić je jebena nesposobna budala, taj lik nas utjerao u govna, da Boban sad rješava se 20 igrača, a i njegove prijatelje i rodbinu koju je zaposlio u dinamu, svojim neradom dinamo popušio puno milijuna
  • Crni86
    12k
    jel bilo pritisaka od strane igrača i menadžeraDroljo

Menadzer izjavio da nismo htjeli cekat jacu ponudu juventusa koja je bila u najavi… pritisak menadzera i igraca onda sigurno nije bio jer da je, ne bi se izlaziilo s ovom info prema van.

Sam menadzer je reko da se maricu zurilo rjesit ovaj posao sto ga cudi kad cujes da ce stic veca ponuda.
  • Peškaman
    7.2k
    A gdje su bili kasnije?Droljo

A postoji razlika između 8 mil€ i 14 mil€, realno i razlika između klubova Como/Inter kao što si sam napisao.
    Doduše i odgovornost ljudi/osobe koja je uopće dala Mariću da vodi sportski sektor kluba za koji nije dorastao.
    Suma sumarum,mislim da većina ljudi misli isto, da smo mogli Peru ostaviti još sezonu i da bi cijena išla iznad ove za koju smo ga dali.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Suma sumarum,mislim da većina ljudi misli isto, da smo mogli Peru ostaviti još sezonu i da bi cijena išla iznad ove za koju smo ga dali.Peškaman

Doslovno nismo mogli. Da je ostao Sučić, ne bi bilo ovakvog remonta. Ne bi ga niti mogli zadržati još jednu sezonu, a sada ne bi dobili puno više za njega. Neka on samo igra i s bonusima i postotkom će to ispasti dobar transfer. Ako je bilo rikverca, to treba istražiti i to nema veze s visinom odštete oko koje se ovdje cmizdri.
  • Droljo
    17.6k
    Suma sumarum,mislim da većina ljudi misli isto, da smo mogli Peru ostaviti još sezonu i da bi cijena išla iznad ove za koju smo ga dali.Peškaman

Slažem se.
  • Mihaljević
    13.2k
    Igrač od milijardu eura. Usudio bih se reći u top pet najboljih osmica svijeta. Nestvaran igrač, a ova sezona će to tek pokazati da je Pero u rangu najvećih Dinamovih igrača Modrić, Gvardiol, Mandžukić etc.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.