• Kumerle
    2.8k
    Ovo je jedini Hagi kojeg oni mogu dovest, a i to je vrlo upitno.

Screenshot-20250623-122512-Sofascore.jpg
  • Sibirski plavac
    8.9k

Ma znam, ali urnebesno mi je ovo njihovo da bi "vjerojatno" bio pojačanje. Jebote, lik bi Dinamu bio pojačanje, a kamoli njima...
  • Droljo
    28.3k

Maradona sa Karpata bi i nama bio pojačanje i u ovim godinama :wink:
  • Antisha
    893
    Nemojte tako kolega, pa njega je Joža s Tribine svrstavao među najbolje stopere lige.

Nema veze što je Joža tada radio za Goricu
  • Paggini
    85.9k
    Vidim da se i paraudruga NH pohvalila sa čak 4000 prijavljenih za glasanje na nikad bitnijim i razvikanijim izborima za NO.

Prekrasna brojka, skoro 3.9 posto. A zanima me koliko će od tih 3.9 posto glasati za tu jednu opciju koju je ta paraudruga odabrala.

Prekrasna demokracija! Živjelo članstvo! Nadam se da će i George Floyd glasati!
  • serbus
    6k
    Prekrasna demokracija! Živjelo članstvo! Nadam se da će i George Floyd glasati!Paggini

Pa barem u Hrvatskoj nikih problema da mrtvi glasaju :)
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Očito ovi u Gorici imaju neki fetiš na propale vratare Hajduka. Još jedan Neuer protiv nas a Karius protiv njih
  • NORTE
    24.6k
    Nove nevolje kod šarana pred dolazak giganta u 1.kolu

"dvije godine od otvorenja stadiona isti više nije na dostojnoj razini. Naime, svatko tko ga redovito posjećuje upoznat je s nehigijenskim uvjetima na tribinama i u sanitarnim čvorovima što je samo još jedan pokazatelj kako se oni, kojima je vlasnik povjerio na upravljanje klub i njegovu vrijednu imovinu, odnose prema istoj.

Smatramo kako u ovoj situaciji ne postoji opravdan razlog za porast cijena ulaznica niti za cent i apeliramo na vlasnika da pozove Upravu na razmatranje ove nerazumne odluke.

Osim toga, u posljednje dvije godine Uprava nije učinila apsolutno ništa kako bi broj gledatelja porastao što pokazuje i drastičan prošlosezonski pad u posjećenosti, a porast cijena ulaznica dodatno bi smanjio broj posjetitelja. Iskreno se nadamo kako to nije želja Uprave da se s tribina ne bi čulo ono što ih boli i smeta, a do čega su sami doveli...', stoji u priopćenju Kohorte."
  • Zagi
    17.7k
    Koliki im je bio prosjek prošle sezone?
  • BBB Baranja
    363
    Lege mijenjaju travnjak kompletno, tako da je lako moguce da budu promijenjena domacinstva u prvom kolu
  • Bosskovitz
    21k
    Naravno, ne mogu oni dobit ni centa na račun, to je projekt lokalne zajednice, a ne kluba.NORTE

To je kod njih vrlo tomejto-tomato, jer je jedinica lokalne samouprave ujedno i većinski vlasnik kluba. Pa zašto ona ne bi dokapitalizirala svoje vlasništvo (to pitanje postavljam ironično, kao u onom why not memeu o printanju novca)?
  • NKDZ86
    8.4k
    Dok sam prezime pročitao skoro sam se za jezik ugrizao
  • Paggini
    85.9k
    Mađarsko prezime ako se ne varam. Čudno mi da ne znam ovog malog, a znam dvije obitelji Išasegi u Ðakovu, nisam znao da ih ima još...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.