• znajdatevolimja
    413

Trofej EL je na drugoj nozi?
  • skener
    3.8k
    Možete li s ovim kadrom do titule?

- Ne da mislim, nego sam siguran.

To se traži od prvog dana
  • rokikaciga
    2.3k
    Kovačević je dobio i pitanje o odlascima Marka Pjace i Brune Petkovića. "To su legende kluba, ali nažalost vrijeme nam svima prolazi, doći će novi Pjace i Petkovići, novi idoli naših navijača"
  • Goncalo Santos
    29
    Mato Jajalo je također dio stručnog stožera piše na stranici, kao i kondicijski trener Stipe Marina koji je opet dodan.
  • Omake
    9.7k
    Kova je treći trener Dinama u zadnjih 15 godina koji je prije nego što je došao u Dinamo, jednom klubu podigao ELO rating za 100+ bodova. Druga dvojica su Jakir i Bjelica.
  • jakov1
    710
    Je li Boban tip koji ce se treneru petljati u posao? Ne mislim na diktiranje sastava ili ulaske u svlacionicu, nego na nametanje svoje vizije nogometa ako se negdje mozda razilazi s trenerovom.

Kovacevic je po svemu sto znamo trener koji pusta da stvari idu svojim tijekom, postavlja sustav okvirno i ne trazi prednost kroz neke opskurne detalje, a Boban je kroz skauting pojacanja sigurno vec u glavi oblikovao tocan nacin na koji zeli da igraju.
  • Zg123
    2k
    Ne znam samo u kojem se klubu sportski direktor/predsjednij uprave petlja treneru u posao, onda nam trener ni ne treba
  • mrgud
    453
    Boban je preveliki gospodin i previše poštuje Kovu da bi mu se mješao u posao
  • rokikaciga
    2.3k
    Je li Boban tip koji ce se treneru petljati u posao? Ne mislim na diktiranje sastava ili ulaske u svlacionicu, nego na nametanje svoje vizije nogometa ako se negdje mozda razilazi s trenerovomjakov1

Zato je odabrao trenera gdje se ne razilazi u nogometnoj filozofiji, viziji Dinama i slicno
  • The Undertaker
    8.3k
    Zar nije Boban definirao sustav (4-3-3) koji ćemo igrati u svim selekcijama? To je već, na neki način, petljanje treneru u posao. Ok, valjda je to dogovoreno prije potpisa. Međutim, pokazalo se da nam u Europi više odgovara igrati sa 5-4-1 formacijom. Što ako trener misli da je to bolje? Da li mora pitati Bobana ili može složiti po svojoj volji?
  • marcio amoroso
    43k
    Dečki uz dužno poštovanje izmišljate probleme gdje ih nema. To kao da kažete da se predsjednik Ajaxa petlja treneru u posao jer želi da se igra 4-3-3.
  • Tvrdica McTvrdi
    667
    Ajax se uvijek drži 4-3-3 attack i tu nema odstupanja. Meni se sviđa da težimo tome ako smo uveli sistematizaciju, ali ako je stvarno procjena s obzirom na kadar koji konkurira za neku utakmicu da je pragmatičnije odigrat neki drugi sustav po meni je u redu da se to dopusti treneru.
  • The Undertaker
    8.3k
    Pričamo o hipotetskim situacijama koje su, nadam se, usuglašene kod potpisa trenera.
  • NB86
    16.9k
    8.3k
    Zar nije Boban definirao sustav (4-3-3) koji ćemo igrati u svim selekcijama? To je već, na neki način, petljanje treneru u posao
    The Undertaker

Naravno da nije, biras trenera s obzirom na zelje kakve imas kako ti klub treba igrat (kako ce napisat tu formaciju na papiru je nebitno), kad izaberes trenera s filozofijom koju zelis onda zajedno sklapate kadar za zeljenu igru, to nije nikakvo mjesanje vec standardna procedura u ozbiljnim klubovima, mjesanje bi bilo kad bi doveo trenera koji zeli igrati npr pozicijski nogomet i ti mu to nedas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.