• Dr Hofmann
    3.1k
    Vjerujem da su ovo novinarske budalaštine, ali i da se pojavi opcija povratka, ja bi bio mrtvo protiv. Gotovo je sad, kakav Pjaca ponovno u Dinamu. Što je najbolje ili najgore, njega za razliku o Ademija, Ristovskog pa čak i Petkovića nisam htio da se riješimo. Jedino nikako više kao krilo, barem ne kao prva opcija. Ali sad nakon ovog razlaza, bolje je da svatko ide svojim putem. Ako ide remont, ide remont, nema natrag, mašinerija ide dalje. Jebi ga Marko, sjebo si se glava.

@rakurs Ma naravno, ali pusti, još je mladi dan, ne bi se čudio da neko bane sad ovdje i napiše: ,,Naša je dužnost vratiti Pjacu, sramotno je kako se Boban ponio prema njemu, tko god je protiv Pjacinog povratka je grobar Dinama" itd
  • rakurs
    1.5k
    novinarske budalaštineDr Hofmann

Ovo nisu čak niti novinarske budalaštine, nego je netko u Indexovim komentarima to napisao :rofl: a ovdje se povela rasprava... Pjaca se neće vratiti niti bi to imalo ikakvog smisla, ni s naše ni njegove strane.
  • veselko tenžera
    4.4k
    Poslušao Krunu u podcastu, kaže kako je Pedro Morales bio strašan igrač, ali imao je ogromnih problema s leđima zbog kojih nije mogao izdržati jači trening. Javnost o tome nije znala ništa.

Osim što je trivia, dobra je pouka i za današnje vrijeme. Ljudi se kolju za/protiv nekog igrača i odluka vezanih za njega, a znaju samo ono što na terenu vide što nije ni 20% cijele slike.
  • Sajla
    9.5k
    Štefulj - intervju za index

U Dinamo ste došli s teretom očekivanja. Na kraju ste upisali samo 18 nastupa, na što su utjecale ozljede, bolesti i odluke trenera. Kako sada gledate na godine provedene kao igrač Dinama?

Gledajući vrijeme koje sam proveo u Dinamu, a ne na posudbama, mogao sam više igrati. Sada sam malo pametniji. Neke bih stvari radio drugačije, više bih radio na sebi. Ali sada je, naravno, prekasno.

Žao mi je što nisam odigrao više utakmica i dao više klubu jer je on meni dao puno toga. Uvijek smo imali jako dobar, pozitivan odnos. Jednostavno je tako bilo i više ništa ne možemo promijeniti. U mojem odlasku iz Dinama nema gorčine, sve je u pozitivnom tonu.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    Screenshot-20250619-073415-Instagram.jpg

Lijepe riječi Luke Vuškovića o našem bivšem kapetanu. I to je izjavio u podcastu na HDTV-u.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.