• Dinamosaurus
    14
    Realno zabio je i gol protiv Osijeka ali nemamo goal line technology pa su suci rekli da nije gol (ono kad smo izgubili na Opus Areni)

A da je to bilo 2-2 vjerojatno bi i bili prvaci...
  • Mali Zeus
    17.8k
    Ako ga se pokušavaju riješiti good riddance.
  • znajdatevolimja
    380
    Ne trebamo se riješiti Kange, čovjek ima stvarno nešto za pokazat u sređenom sustavu s motiviranim suigračima.
  • Droljo
    17.3k
    ima stvarno nešto za pokazat u sređenom sustavu s motiviranim suigračimaznajdatevolimja

Ti to mene sprdaš?

Možda u sređenom sustavu sa motiviranim suigračima i on proradi.Droljo
  • znajdatevolimja
    380

O jebote hahahaha

Isprike stari, iskreno letimično sam čitao stranice prije tako da nisam namjerno kopirao

Jučer sam slično nešto napisao na temi transferi pa ću to prekopirat:

Mislim da bi Kanga uz dobru ekipu iza sebe ili barem uz igrače koji imaju želju potrčat imao kaj pokazat u Dinamu, ako ništa kao zamjena.
  • fakin
    892
    to je to, nije došao na pripreme. zbogom
  • NitkoBitan
    27.5k
    Velika je razlika izmedu nije dosao, nije pozvan, Boban ne racuna na njega i ceka da se odradi transfer.

Iz "nije dosao" svatko moze izvuc neki svoji zakljucak.
  • Droljo
    17.3k
    Bude došel već.
    Eto, piše da na prvom treningu nije bilo kange a više slobodnih dana dobili su i hoxha, villar itd.
    Niš ne govori da je otpisan.
  • Crni86
    11.7k
    piše da na prvom treningu nije bilo kange a više slobodnih dana dobili su i hoxha, villarDroljo

Sad da li su dobili ovako odvojene info ili novinari namjerno ovako pisu je druga stvar. Ali ako je iz kluba receno ovako kako pise, onda ja mislim ds je jasno da se na njega ne racuna.
  • Droljo
    17.3k
    Ali ako je iz kluba receno ovako kako piseCrni86

Kad i šta je rečeno iz kluba?
  • Crni86
    11.7k
    to je pitanje za novinare, zato i jesam stavio ako. Na kraju ovu info su sigurno dobili nesluzbeno iz kluba (tko inace zna tko i zasto je dobio produzen odmor), samo je pitanje da li se manipuliralo kontekstom ili je prenseno kako im je i receno.

I naveo sam da je mogo novinar zlonamjerno okrenut tu informaciju da izazove senzacionalnu vijest. Ali isto tako je moguce da su tako iz kluba nesluzbeno porucili da se na kangu ne racuna.
  • Krizy
    58.2k
    Gledam sad, čovjek ima 27 godina i u karijeri je upisao 47 golova i 9 asistencija.

Uvjeren sam da je ovo najgora statistika napadača s 27 godina koju sam ikada vidio, a za kojega je plaćena odšteta od skoro 2 milijuna eura.

Za usporedbu, napadači sličnih godina plaćeni između 1.5 i 3 milijuna u sezoni 2024./25.:

Kuchta (28) - 102 gola i 50 asistencija
    Chalov (27) - 98 golova i 53 asistencije
    Swiderski (28) - 98 golova i 41 asistencija
    Mierez (28) - 91 gol i 23 asistencije
    Vanzeir (27) - 86 golova i 41 asistencija
    Onugkha (28) - 63 gola i 7 asistencija
    Celar (26) - 60 golova i 13 asistencija
    Lammers (28) - 53 gola i 15 asistencija
    Kanga (27) - 47 golova i 9 asistencija
  • badjibadara
    5.5k
    Uvjeren sam da je ovo najgora statistika napadača s 27 godinaKrizy

Kad tumacis statistiku kako tebi pase. Ubaci i stative u racunicu, pa se mam druga slika kaze.
  • Tvrdica McTvrdi
    553
    Kae najbolje ja sam tog Kangu znao prek Fife gdje je on na svakoj bio dobar u zadnjih valjda 8 godina, svugdje ili rare silver ili gold kartica i jebena jeftina opcija bio uvijek. Očito je puno ljudi i klubova vidjelo neki potencijal i "samo da se otključa", ali to nitko nije dočekao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.