• Droljo
    17.2k
    Gledaj takLudovic IX

Neću. Nek uzme 1.2 mil samo gdje bude dobio novi ugovor nakon godine dana treniranja sa pionirima i tribine? Brzo bi tarzan došao sa ponudom turskog kluba od 250k + bonusi da ga pustimo. Dosta je reketarenja kluba. Nek si ga pljugaju svi manageri!
  • Izet Hajrović
    5.5k
    čekaj, zašto bi Petko nešto trebao mijenjati? Kako je do sada bilo sve dobro takvim načinom života, a sada odjedanput ne valja? Kako je do sada mogao biti kapetan, a sad kao više ne želi. Nije njegov stil života kriv što je zaradio upalu pubične kosti ili što je ozlijedio rame. Ako je do sada kao takav bio naš najbolji igrač, a sad odjedanput ne valja. Igrači nisu roboti.

ma je, da, od 25. godine je u fizičkom i igračkom padu pa zato ruši Brazile po svjetskim prvenstvima prije 2.5 godine i ruši škaricama Bodo Glimt, a već je po tvojoj logici u tom trenutku bio 2-3 godine u fizičkom i igračkom padu.
  • jedan u nizu
    13.7k
    za godinu dana kada kebabsporligi ispadne nazad u drugu ligu, Brunči (čitaj Tarzan) će raskinuti ugovor s njima.
    Zatim na osobni poziv Miškovića dolazi u Rijeku oživiti karijeru za 200k godišnje, gdje će lupiti škarice Rudaru iz Labina u osmini finala kupa.

Dežurni akauntovi na zoni će pisati ''vratite Brunu sljepci!''.
    Ostatak zone će lijepiti slike Brune sa kebabom i cigarom u ustima nakon izlaska u Carigradu.
    147 stranica će se pričati o tome treba li ga nakon uspješno oživljene karijere vratiti u dinamo, da se oprosti kao legenda i donese nam koji novi bod u LP.
    ''ako zabije jedan gol u LP donijet će nam 2,7mil eura isplatiti se time''
    ''bruno vrati se, sve ti je oprošteno''

Bio sam apsolutno za njegov odlazak.
    Jedan je od najvecih dinamovih igrača u povijesti, ali daleko je od legende. Legendu ne čine samo statistike, nastupi i golovi. Legendom postaješ sa svim ostalim stvarima izvan terena.

Da je otišao u Bešiktaš, Fiorentinu, Gironu ili Shaktar, vjerujem da nebi ništa rekao.
    Ali odeš u klub koji je novi prvoligaš u Turskoj. Klub za koji nitko na zoni (osim Ksapija) nije čuo do sada.
    Neka tebe sinko tamo na klupi u drugoj ligi, jer te opet boli pubična kost.

Očito je transfer dogovoren unaprijed, očito je tarzan radio na tome i prije, i dobili su ponudu jedino ako dođe besplatno. Došli na razgovor sa Bobanom i isposlovali odlazak u kebabspor da bi Bruno dobio dovoljno para da vrati kamate kamatarima, a Tarzan da si kupi cijelu fan zonu na hipodromu na MPT-u.

Ovim potezom je za mene zatvorio sve simpatije koje sam imao prema njemu.
    Jebo škarice Bodo-u, jebo golove na Poljudu, jebo 20 i nešto golova u europi.
    Njegove zadnje dvije sezone i 'pubična kost'' su već brisale te simpatije malo po malo, ali ovim transferom je pokidao sve stranice o sebi u mom spomenaru.
  • Pacho
    1.6k
    Po meni legenda Dinama postaje ako isporuci 15+6 za kebabspor. Logicno.

tom-senya.gif
  • Ludovic IX
    8.9k
    zato što je klub piazao talac njegove igre. Postojao jedan samo plan A.. igramo na petka. Plan B nije postojao a petko ne zna drugačije nego je igrao.

Dinamo zeli brzi, dinamičniji nogomet. Sa petkom to ne možeš imati. Znaci mogao je bit rezerva za 1,2 milje ili da ode. Tko zna dal bi on u tursku otišao da je imao ugovor u dinamu. Nekako sumnjam da se ženi tamo ide kao i djeci. I ne možeš ga prisiliti da potpiše raskid na njegovu štetu.

Molim te izete, pričekajte bar da prvi krug prvenstva završi pa onda seri po potezima bobana. 95% ljudi ovdje i 100% onih koji nisu tu a pricam s njima o dinamu podržava poteze koje boban radi.
  • Ruki93
    73
    Kaneko i Ogi u prvoj postavi protiv Rivera
  • Teofil Kateran
    2.7k
    4.5 mil. bi dobio tamo za 3 godine, a kod nas bi dobio cca. 2.8 milIzet Hajrović

Očigledno je da se Dinamo ne može utrkivati s Turcima po pitanju plaćanja. Petković da je ostao bi ovdje bio kapetan i vođa, imao bi najveći ugovor u svlačionici i dalje, ali kojeg smisla ima davat mu novi ugovor s istim uvjetima kad je čovjek pao s igrama, ispao iz reprezentacije, a u trenutku kad će novi ugovor početi vrijedit falit će mu 2 mjeseca da napuni 32 godine.

Ja sam htio da on ostane, smatram da je čovjek klasa i vodio nas je do titule prošle sezone u drugoj polusezoni. Isto i smatram da boljeg napadača nećemo naći od njega kad je pravi, on i dalje pokazuje te poteze, vidjelo se protiv Varaždina npr., ali činjenice govore da je izostao i pretprošle sezone zbog ozljede kada smo zbog toga skupili zaostatka u HNL-u i još se sramotili tako što smo jedva prošli nikad lakšu grupu u KL. Onda ove sezone ga nije bilo praktički uopće jer nema smisla brojati mrvice koje je dobivao između 10 mjeseca i 5. mjeseca (konkretno ako brojimo od utakmice s Monacom 2.10. do kraja sezone skupio je 387 minuta). Znači 387 u punih 8 mjeseci smo dobili od njega.

Ako tebi taj podatak nije alarmantan onda ne znam, ali to je odigranih 48 minuta po mjesecu. A igrali smo 3 natjecanja. Po meni bi bilo suludo u takvom slučaju mu davati novi ugovor pod istim uvjetima sa 32 godine i ovakvim izostancima.

A uspoređivat to da je drugdje dobio viši ugovor nema nikakvog smisla jer je općepoznato kakve ugovore igrači dobivaju u Turskoj, Saudijskoj Arabiji, UAE...
  • GOAT
    3k
    OgiRuki93

A napada ga ni manje ni vise nego Mastantuono
  • Fan
    1.1k
    čak su već stajali u redumali M
    ?
    Doslovno su 2 kluba stajala u redu haha.
    Što se drugog djela komentara tiče, selektivno čitaš, to ti nije baš zgodno.
    Pročitaj moj komentar opet pa ćeš vidjet da sam napisao da smatram da se oprostio od nogometa jer je prihvatio financijski najjaču ponudu u slaboj ligi i slabom klubu.
    I okej, tebi nije legenda, razumijem i zašto, al to baš nema veze s tim navodima da nije bio tražen kao besplatan igrač, što smo, jelte, mogli i morali iskoristit.
  • mali M
    7.8k
    Doslovno su 2 kluba stajala u redu haha.
    Što se drugog djela komentara tiče, selektivno čitaš, to ti nije baš zgodno.
    Fan

DVA?!?!? Onda oprosti, žao mi je što je odbio klubove Lige prvaka radi kebabspora.. daj ne radite od njega "vruću robu" kad se jedva zavaljao u turskog drugoligaša.. baš je jaaaako tražen bio. To tvoje "doslovno" si vidio na svoje oči ili je neki Ničota napisao pa ti je to argument? Kažeš, i Hajduk je dao ponudu...

Što se tiče drugog djela komentara odgovarao sam Izetu pa neznam na što misliš kad kažeš selektivno...

matematika je jasna, 4.5 mil. bi dobio tamo za 3 godine, a kod nas bi dobio cca. 2.8 mil. Tebi je to parsto tisuća eura?Izet Hajrović

:rofl: pa kakva je to matematika. Uspoređuj plaću na bazi godine a ne ukupno! Kod njih ima znači 1.5mil godišnje kod nas cca 1.2mil godišnje... Kako to nije parsto tisuća?

ma nek mu je boban dao novce za raskid. On je u 7 godina to i zaslužio..Ludovic IX

Slažem se, to nije ni tema,
  • Izet Hajrović
    5.5k
    pa kakva je to matematika. Uspoređuj plaću na bazi godine a ne ukupno! Kod njih ima znači 1.5mil godišnje kod nas cca 1.2mil godišnje... Kako to nije parsto tisuća?mali M

Dvije sezone iza bi kod nas imao 750k da je pristao na takav ugovor, a tamo ima duplo više.
  • mali M
    7.8k
    a sad ti ideš u šbb/kbb argumente.. za dvije sezone tamo će najvjerojatnije imati nulu.. nemožeš argumentirati za nešto što se nije dogodilo.. svima je jasno da su on i Tarzan zlevatili za lovu kao i kod ovog zadnjeg ugovora di su ucijenili da odlaze ak nedamo veću plaću. Dobar nam je bio Petko, al se zadnje dvije godine baš pokazao da nema obraza...
  • Izet Hajrović
    5.5k
    nisu to nikakvi šbbkbb argumenti, ti novci njemu pripadaju po ugovoru i ima ih pravo tražiti sve u slučaju raskida istog.
  • Sajla
    9.5k
    sad bi on iz ljubavi trebao pristati na to? Kako da ne. Respekt ako bi netko to napravio, ali rijetki su takvi.Izet Hajrović

definicija igračke legende i jest da su to rijetki pojedinci. (samo) statistika ne čini legendu. ostat će zapisan po svojim rekordima, potezima, golovima - hvala mu na tome. ali mu se sigurno ne treba zahvaljivati na tome kako je otišao.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    opet se vrtimo u krug i dolazimo do toga da ne znamo cijelu priču. Tu se tvrdi da se na njega ne može računati u novoj viziji Dinama Bobana, a zašto mu je onda uopće ponudio novi ugovor na 3 godine ako ga ne vidi u Dinamu? Moja teorija je da Petko nije htio pristati na takav ugovor i da je tu puklo (ugovor od 2 godine koji bi stupio na snagu nakon ove sezone). Vi mislite da je Boban u pravu, ja mislim da je Petko u pravu i to se neće promijeniti ako ne izađu relevantne informacije van. Znači, po tebi niti Ademi nije legenda (najtrofejniji igrač) ako uzme 500k sad? Drugačija su vremena bila prije, a drugačija su vremena sada. Ne treba objašnjavati do koje razine biznisa je došao nogomet i kolika je razlika u plaćama prije i sada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.