• Tvrdica McTvrdi
    534
    Najveća tragedija u ovoj priči je da netko tko je takav mentol s lovom ima milju eura dok vrijedni i šparni ljudi se lupaju petama u guzicu ako otplate kredit do penzije.
  • Miro Vugrinec
    9k
    ↪Miro Vugrinec rasplakala me ta dirljiva prica.

Zlocesti Boban mu nije htio dati ugovor od 3 mil eura godisnje da si osigura egzistenciju do kraja zivota.
    Nebum mogel spati od tuge i zalosti.
    Jurki

Čitaj sa razumjevanjem. Di sam ja spomenuo Bobana da je zločesti, da se Bruni trebalo produzit. Niti je Boban zločesti, niti je Bruno zločesti. Svako gleda svoj život i najbokje uvjete za sebe, Turci su ga najviše platili i kraj price. Na terenu je dao za nas klub jako puno i hvala mu na svemu tome.
  • Jurki
    17.9k
    skuzil sam sve, bez brige.

Malo sarkazma, nist drugo.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    Bitno da su neki govorili kako nigdje neće dobiti taj ugovor koji ima u Dinamu, a gle čuda, dobio je i više. Očito nekima nije skup, valjda s razlogom. Također, normalno je da agenti koketiraju s klubovima oko svojuh igrača, jel to možda drugi agenti ne rade?
  • Zagi
    10.3k
    Očito je i da je ozbiljnim klubovima skup, isto valjda s razlogom.
  • hardek
    4.8k
    Turska je općenito nešto kao tovarija mentalitetom. Očekujem da ga dočekaju kao boga, a kad kola krenu nizbrdo a njemu se ne bude trčalo bit će veselo.

U svakom slučaju nek mu je sa srećom.
  • Crusades
    16.5k
    Bitno da su neki govorili kako nigdje neće dobiti taj ugovor koji ima u DinamuIzet Hajrović

Iz isključivog razloga jer ima slobodne papire. Da je netko morao platiti odštetu zanjega ne bi platili ni to, a kamoli mu da neke ozbiljne novce.
  • San Lorenzo
    19.6k

Alaves i Kočelispor su jedini klubovi koji su bili zainteresirani za njegove usluge...lani nitko nije htio uplatiti onu klauzulu od 2 milijuna eura...tržište ne laže, a Dinamo može bolje od Petkovića i njegovog nogometa iz posljednje 2-3 godine.
  • Fan
    1.1k
    Nećemo se lagat, našlo bi se još sigurno 2-3 kluba, možda i više, spremni ponuditi mu takvu plaću, samo su ovi bili najbrži.
    Zaslužuje da se kenja po njemu iz drugih razloga, ali ovo je bezveze
  • Droljo
    17.2k
    Zaslužuje da se kenja po njemuFan

..što je nama uzeo lovu za raskid a imao je u džepu jači ugovor od ovog tu. To se ne radi nakon 7 godina ljubavi i svega što mu je dinamo dao. Nepotrebno i pederski.
  • Fan
    1.1k
    ..što je nama uzeo lovu za raskid a imao je u džepu jači ugovor od ovog tu.Droljo

pa da, na to sam i ciljao hehe
  • Jos-Optimus
    6.1k
    Đizs, kako si naporan, odlučio je otići, nije ga nitko otjerao
  • Ludovic IX
    8.9k
    Išao pogledta stadion jer sam mislio da je to onaj krokodil stadion di smo igrali kvalifikacije ali ovaj nije ništa lošiji. I ovi su puni para
  • El Madrigal
    474

Upravo to, ako je u igri bio i Deportivo de Alaves, ono španjolski prvoligaš, za 250 000 eura manje novaca, a ti ideš u Tursku i to u klub koji je njihov Šibenik i još k tome u zemlju u čijem je okruženju ratno stanje. Znači važne su ti keke, a sportske ambicije i nemaš. Ili znaš da si ozlijeđen i da više ne možeš, onda je čak ok uzeti milju i po eurića...
    Uglavnom, moja zadnja o Bruni u Dinamu, hvala za sve, uvijek ćeš biti naša legenda, ali vrijeme je za nove putove i tebi i Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.