• Tvrdica McTvrdi
    531
    Govori se o 20, ali realno oni u 30 godina imaju jedne skupine i jednu titulu više od Rijeke. Oni su gotovo cijelo razdoblje RH treći klub.
  • Droljo
    17.2k

Ali su u jugi bili prvi. Nemreš pamtit samo zadnjih 30 godina
  • vjeko1701
    15.9k
    To bi bila 2. Rijekina titula u 7 godina u odnosu na Hajdukovih 0 u 20 godina.

Vjerojatno 5. skupina europskih natjecanja u 14 godina u odnosu na Hajdukovu 1 skupinu u 20 godina.

To bi Rijeci bio ukupno 9. trofej, 10. ako osvoje duplu krunu u zadnjih 20 godina u odnosu na Hajdukova 3 trofeja u istom periodu.

Kradem sam od sebe, pa nek se procjeni koji je drugi najuspješniji klub u Hrvatskoj.
  • Rex Ramae
    3.3k
    Dišpet > trofeji
  • mali M
    7.8k
    moram priznat da se stvarno slažem s Vjekom. To mi je kao da će Ipswich Town slijedećih 200 godina tvrditi da su šampioni i da su veliki klub jer su jednom u povijesti '62 osvojili naslov..

@Droljo nemreš pamtiti ni unatrag sto godina da bi nekome osjećaji nebi bili povrijeđeni. Ajde da su u jugi bili narodni klub kao Dinamo i takve vrijednost, a ne oni su još bili Titekov klub.. zato se i danas pamti i Građanski zbog istih tih narodnih vrijednosti i borbe za "više od nogometa".
    Doslovno oni meni nikad neće biti uspješan i velik klub jer su režimski klub.. Bili i dan danas ostali, samo pod drukčijim režimom
  • Droljo
    17.2k

Ak dobro pamtim imaju 7 naslova jugo lige, mi 4 a rijeka 0.
    jer su režimski klubmali M

To svjesno veliš pokraj franceka i croatie? Nije lijepo...
  • Ludovic IX
    8.9k
    Dok je francek bio živ, oni su imali samo jednu titulu manje od nas..i lp koja im je donesla 3 budžeta ali su imali svoja 4 mamica koja su ih unistila
  • E46
    1.5k
    kolko je trajalo to franjino simpatizerstvo croatie? Par godina dok nije umro, a i tako su srozali klub on i canjuga da ga skoro danas ne bi bilo. A vidis rezimskom klubu hajduku se to ne bi moglo i ne bi smjelo desiti da potone do te mjere da ga nema, bas zato je rezimski klub.
  • Droljo
    17.2k

Ja samo velim da nemamo mi šta nekome govorit da je režimski klub.
    Ne želim više na tu temu. Hvala
  • Hnlovac
    2.4k
    Stari moj kaj ti znači 20 godina

1975. se evakuira Saigon usred Vijetnamskog rata, Pol Pot vlada Kambodžom a 20 godina poslije imamo Plejku 1, Seinfeld i Prijatelji se vrte na TV i osnovane su Spice Girls

1991. je još postojao Sovjetski savez, 20 godina kasnije izašli su Skyrim i portal 2, te Xmen film i Mamurluk 2, na radiju Adelle i PitBull

1995. su još kokarde bile u Kninu, 20 godina kasnije sigurno netko u Kninu igra Fallout 4, sluša Uptown funk ili Eda Sheerana

U 20 godina likovi nisu 1 titulu osvojili i tih 20 godina se vrte u krug
  • Mali Zeus
    17.8k
    Ne želim više na tu temu. HvalaDroljo

Hvala tebi.
  • Mali dioničar
    17.6k
    to franjino simpatizerstvo croatieE46

Simpatizerstvo?

Čovjek je bio kum kluba i sportski direktor.
  • Droljo
    17.2k

Lijepo da imaš nešto za reći. :starstruck:
  • Mali Zeus
    17.8k
    Ja te pohvalim i zahvalim se, a ti tak.
  • Droljo
    17.2k

A kak srce? Samo lijepe riječi izlaze iz moje tipkovnice...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.