• GOAT
    3k
    Nadam se da ce biti organiziran van Amerike sljedeći puta
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    trenutno su tri potencijalne kandidature, Španjolska/Portugal/Maroko kao priprema za SP 2030, SAD i Australija/Novi Zeland.

Meni bi osobno ovaj turnir odlično uskočio kao Kup Konfederacija, da se da domaćinu narednog SP kao priprema i testiranje stadiona, infrastrukture i publike, kad se već Kup Konfederacije ukinuo nakon 2017.
  • Hnlovac
    2.4k
    Nek ga daju Turskoj kao zagrijavanje za euro 2032. I više nego dobre stadiona za to imaju Turci
  • Dzoni
    1.4k
    Svjetska prvenstva reprezentacija su dugo bila bojkotirana od strane Engleza i mnogih drugih najjačih reprezentacija u početku pa vidimo dokle je taj turnir dogurao. Vjerujem da može i svjetsko klupsko prvenstvo kroz desetljeća napraviti isto, ali se organizacija mora baš jako popraviti.
    I da, nadam se da će se amerikanci okaniti nogometa nakon 2026, jednostavno patetično kako to vode
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    Nek ga daju Turskoj kao zagrijavanje za euro 2032.Hnlovac

Turski navijači i potencijalni sudionici poput klubova iz Egipta, Saudijske Arabije, Irana ili Emirata bi bili baš sigurnosni kaos. Sa Al Ahlyjem, Zamalekom, Sepahanom ili Perzepolisom bi tu mrtvih bilo poznavajući Turke.
  • Hnlovac
    2.4k
    Da istina, zaboravio sam na stoku koja navija za fener i ostale
  • Tvrdica McTvrdi
    505
    Kup Konfederacije ukinuo nakon 2017.Mathiasovi Chageri

Je li ikad dano objašnjenje zašto se ukinulo? Meni je to tako dobro natjecanje bilo, upravo to da se nahypeaš za svjetsko. Koliko se ja sjećam i 2013 i 2017 je bilo praćeno i gledano, stadioni puni.
  • Jay
    1.8k
    Ubija me nesanica pa gledam Boca - Benfica jer ako me ovo ne uspava neće ništa.
    Lijepo ispunjen stadion, kažu preko 50 000 navijača Boce, dobra atmosfera za promjenu.
    Bomba mašem ti, znam da čitaš
  • Dzoni
    1.4k
    Vodi Boca protiv tovarskih drugara
  • Jay
    1.8k
    Čim se požalim na dosadu padaju golovi
  • Droljo
    17.1k
    Bomba mašem ti, znam da čitašJay

Taj je samo pisao...
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    Chelsea upravo igra protiv LAFC-ja u Atlanti pred mrtvilom više nego polupraznog stadiona od 70.000 mjesta umjesto da LAFC doma pred svojom publikom na BMO-u i vjerujem rasprodanim stadionom barem ima nekakvu atmosferu.Mathiasovi Chageri

Posjećenost jučerašnje utakmice u Atlanti je bila 22.000 ljudi. Stadion LAFC-ja prima 25.000 i bio bi pun. Jedini problem je velika vrućina u 15:00 po lokalnom vremenu kad se ovo igralo i njihov nenatkriveni stadion, ali zar se zaista nije moglo igrati na So-Fi stadionu u LA-ju, jednom od najmodernijih stadiona, ujedno i zatvorenom stadionu? Siguran sam da bi LAFC privukao više domaćih navijača nego je to bilo ljudi u Atlanti?
  • Jaro
    10.4k
    nadam se jos vecem fijasku u nastavku turnira (pa ovi uz ulaznice od 4$ uz koje se dobiju 3 gratis ne mogu napola napunit stadione), da osvoji bilo tko osim Reala, i da ovo ujedno bude i zadnje izdanje...
  • nemapredaje
    5.4k
    Danas Kaneko i Ogiwara igraju protiv Rivera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.