• Navijač Dinama
    10.2k
    Kanga za razliku od Kulenovica ima brojke vani u ozbiljnijim ligama. Malo postovanja.NitkoBitan

U kontekstu Kange i klubova gdje je igrao, Dinamo mu je najbolji i najveći klub u karijeri. Toliko.

Kule onaj gol kakav je zabio u ligi prvaka protiv Slovana, isto tako i Kanga može sanjat o zabijanju kako u LP, tako i zabijanju onakvog gola u LP.

Ove glupe i oprazne priče da "Kanga zove igrače na pressing" i " igrači bojkotiraju jedni druge" kao što je bilo slučaj ovdje da Ristovski mrzi i guši jadnog Kaneka, neću ni komentirat.

To su priče kakve mogu pušit djeca u možda osnovnoj školi.
  • Cif
    420
    nemoj pisati gluposti.Em je Kanga zvali igrače na presing bez ikakvog odgovora em je Ristovski šinkaniral Kaneka.Nismo slijepi
  • Droljo
    17.8k
    Ristovski mrzi i guši jadnog KanekaNavijač Dinama

Ovo znam iz prve ruke. Nije baš tak strašno ali da je bilo bilo je.
  • NitkoBitan
    28.2k
    bez ikakvog odgovora em je Ristovski šinkaniral Kaneka.Cif

Ma dobro, nije on njega doslovno mrzio kak kolega zeli skrojit i slozit istinu kako odgovara njegovom narativu nego je Ristovski zadnju sezonu dvije toliko los da je suradnja izmedu njega i desnog krila (tko god bio na toj strani) nepostojeca. Gusio je svakog na toj strani, mahao rukama ili ne.

A sto se tice Kange ne treba meni nitko docirat i pametovat, sve sam vidio i mogu rec da mi je bolji igrac od Kulenovica. Na strani Kulenovica su samo ciste brojke. Kanga je dosao direktno u kaos dok je Kulenovic tu oko kluba prakticki godinama, zna sve i razumije sve pa ga se opet cekalo sve do sad.

Ali ajmo ostavit iza sebe ove rasprave pune tenzija, buducnost je Beljo i moze se rec da su i Kule i Kanga u redu zamjenske opcije sa klupe. Boban zna bolje od nas sta i kako.
  • Krizy
    58.6k
    Nakon odlaska iz Dinama, Kaneko je u Belgiji i Japanu u 2322 minute upisao 2 gola i 2 asistencije.

U Dinamu je u 2346 minuta upisao 5 golova i 6 asistencija.

Izgleda da su ga tamo gušili još više od Stefana.
  • badjibadara
    6.1k
    Krepat moredu svi kralji i carevi, ma netrepeljivost makedonaca i japanaca ce ostat!

HBnOE55.gif
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Ristovski šinkaniral Kaneka.Cif

Ove sezone je imao 2 gola i jednu asitenciju, u Dinamu 2 gola i 5 asistencija, bit će da ga zloglasni makedonski udbaš iz kancelarije/pušačke sobe i tamo prati?????

Ovo znam iz prve ruke.Droljo

I ja sam čuo ds vi pušite jedni drugima ispod stola, čuo sam...

Beljo iNitkoBitan

Nešto se ne radujem ni ovom iskreno. Bilo je i nekog govora ovdje na Zoni(ne znam sad koliko je istina) da ima nekih kroničnih problema. A od Kulena/Kange/Topića bi radije uzeo Giorgia Gaguu iz Istre, po meni osobno najkompletniju 9ku lige.
  • Droljo
    17.8k

Možete vi droljit koliko god želite ja velim kak je. A uz to imam i svoje oči na koje sam vidio kako ga je samo risto hranio loptama svaku tekmu.
    Zadnje od mene na ovu temu.
  • Cif
    420
    to očito imaš puno veće probleme.Idi se naruči kod psihologa dok nije kasno
  • Mali Zeus
    18k
    jebala vas rasprava Kanga - Kule, da vas jebala.
  • Roky
    8
    Mozda bude srece pa ode ova budala
  • Droljo
    17.8k

Jubilarni sedmi post i vrijeđaš dinamovog igrača. Šta to govori o tebi?
    A i nije baš po pravilima foruma...
  • rokikaciga
    2.5k
    Rjetko se slazem s tobom ali drago mi je da je to u ovakvim trenutcima
  • masacusec
    5.6k
    droljo, previše droljiš s glagolom droljiti! :lol:
  • Droljo
    17.8k

Nije preveć vredan, ali, vređati ga nedam!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.