• Cif
    358
    ne jezivo nadrealno
  • Mali Zeus
    17.6k
    Ovo jezivo zvuči :yikes:Tvrdica McTvrdi

Sva sreća da nije točno.
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    Mislim da svaki igrac zasluzuje priliku za Novi start. Kanga nije ispao Ono sto smo ocekivali , a da nije bilo stativa mogao je biti odlican . Nemojmo ga prerano otpisivati . Neka odradi pripreme , neka ga Boban i Kovacevic pogotovo odmjere pa onda da ga se prekrizi. Nismo u situaciji bar sad da tjeramo i otpisujemo napadace. Kad dodjem Novi onda naci rjesenje. Boban ima nos za dobar posao. Kule je imamo dobri sezonu iza sebe,statisticki. Ima godine i ocekujem dobre ponude i za njega.
  • Patak
    3.5k
    Priliku na pripremama trebaju dobiti igrači koji su tek došli i to ne za velike novce, i naši igrači iz akademije. Za skupo plaćene igrače na velikoj plaći koji su ovdje neko vrijeme nema potrebe za davanje nove prilike na pripremama. Ili se jesi pokazao do sada ili nisi. Ako nisi treba se riješit igrača i osloboditi sredstva za nove igrače. Posebno ako ti cijena pada kao Kangi.
  • Droljo
    17k
    treba se riješit igrača i osloboditi sredstva za nove igračePatak

Jebeno ćeš osloboditi sredstva kad mu isplatiš cijeli ugovor jer se neće dogovoriti na što ima pravo. Još dodaj skoro 2 mil odštetu i super. Nemoj ga ni probat iskoristit...
  • Patak
    3.5k
    Čitam da ga se Boban želi riješiti. I njega i Mameja. Razumljivo. Ali ne shvaćam zašto bi ih se trebalo "iskoristiti". Ili jesi ili nisi za Dinamo. Ako nisi odi na tribine do kraja ugovora i onda mirovina ili treća liga. Tak je Ćorić iscijedio Romu dok je imao ugovor i mirovina. A Roma kao ozbiljan klub mu nije davala priliku ili ga "iskoristila" kad ga je već plaćala. Naučiš lekciju i ideš dalje. S domaćim igračima (Pjaca, Oetković) ipak lakše postigneš dogovor.
  • Paggini
    53.7k
    S domaćim igračima (Pjaca, Oetković) ipak lakše postigneš dogovorPatak

A ubili se od dogovora :lol: :lol:
  • CastAway1986
    3.1k
    Ako Beljo dođe ne vidim kako će Kanga do minuta pored njega i Kulenovića makar Wilfried nije loš napadač
  • Droljo
    17k
    Ja mislim da budemo prodali kuleta
  • Patak
    3.5k
    Dva teretna napadača, Kanga i Beljo nikako nije dobra kombinacija. Beljo i Kule bi bili komplementarni.
  • Infinity
    18.7k
    Nama trebaju tri napadaca, ma koliko taj treci malo igrao. Sigurno nece biti na 0 minuta.

S obzirom da imamo Kuleta i Kangu, te ako ce doci Beljo, nema potrebe da biramo izmedju Kuleta i Kange. Ako ce pored Belje doci jos netko, birao bih Kuleta.
  • Droljo
    17k
    A vi pišete kao da je to gumb koji stisneš i kanga više nije igrač dinama. Na tržištu kaknga vjerojatno stoji loše (možda i nerealno loše) dok kule vjv ima ponuda. Ja bih radije uzeo lovu za kulenovića nego dao pare da kanga ode. Ne moramo sve ispraviti ovaj prijelazni rok. Po meni kanga nakon priprema, odmoran, sa radnom, uigranom ekipom itekako ima šta pokazati. Ali bumo videli
  • Crni86
    11.6k
    S obzirom da imamo Kuleta i Kangu, te ako ce doci Beljo, nema potrebe da biramo izmedju Kuleta i Kange.Infinity

Tko od njih trojice bi se zadovoljio statusom trece spice i tom malom minutazom? Makar to bio kanga ili kule, nije li onda bolje uzet nekog perspektivnog i u tim malim minutazama ga razvijat te kroz 1,2 sezone stvorit si prvog ili drugog napadaca?

Beljo- kule - mlada nada, idealan roster za spicu. Kule ima 3,4 stvari zasto je ispred kange u tom odabiru (forma, placa, domaci decko)
  • Droljo
    17k
    Kule ima 3,4 stvari zasto je ispred kange u tom odabiru (forma, placa, domaci decko)Crni86

Znači riješenje je spljugati na kangi min 3 mil u manje od godinu dana i nemati ga? Ili prodati kulenovića zbog dobre sezone i probati sa kangom pa ga riješiti na zimu ako se pokaže ili ga ostaviti ako se pokaže jebački.
  • Jurki
    17.8k
    S obzirom kak smo i kakav nogomet igrali.. mi bi i od Kvaratskelije i Gyokeresa napravili Slepicku..
    jbg napadaci zive od suigraca.. i da su nasi veznjaci, krila i bekovi poslali desetak centarsuteva po utakmici mozda bi i Kangine brojke bile bolje.. a ne, mi imamo beskonocna dodavanja koja nemaju nikakvog smisla a jos je manje bilo koristi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.