• Mali Zeus
    17.8k
    Beljo- kule - mlada nada, idealan roster za spicu. Kule ima 3,4 stvari zasto je ispred kange u tom odabiru (forma, placa, domaci decko)Crni86

Apsolutno.
  • Crni86
    11.7k
    Znači riješenje je spljugati na kangi min 3 mil u manje od godinu dana i nemati ga?Droljo

Da ga se pokloni za 0 eura nisam. Idealno bi bilo da zablista na pocetku sezone, zabije par golova te se zatim javi neki klub koji je zainteresiran. Ili da se pronade nekakva posudba gdje bi mogao razviti neku formu i opet zanimanja na trzistu.

Dobar argument si postavio, ali treba gledati i igracki doprinos, a ne samo financijske aspekte. Da li je na duge staze stvarno bolje sad prodat kuleta i cekat kangu? Hocemo li ga docekat? Da li na taj nacin ostajemo kvalitetno popunjeni na duge staze? Opet ne razmisljas da kanga ima sigurno 300k vecu placu od kuleta. Na 3 sezone to je 1,2 milijuna eura troska vise. Na drugu stranu ak za kuleta neko nudi 5,6 milijuna, tu nemamo sta pricat, sa tim novcem ti sebi mozes priustit novog prvog napadaca.

Kada bi igracki morao birati, kule prije kange kao drugi napadac (zbog svi detalja koje sam spomenuo u prethodnom postu). S financijske strane opet se dinamo treba zastiti.
  • rokikaciga
    2.3k
    Kule je vecinu toga odradio kada je uz sebe imao kakvog takvog Petkovica i/ili motiviranog Batija. Kanga nije imao nijedno. Jos drzim da u njemu ima neceg kao sto sam na pocetku i napisao. Sumnjam da je bas tolika letva. Puno toga "nevidljivog" korisnog napravi, a cak i Haaland nestane u igri kad mu nema de Bruynea a igra se na teski bunker. Ne znam...jos gajim nadu.
  • Droljo
    17.3k
    I po meni Kanga nije dobro iskorišten. Možda u sređenom sustavu sa motiviranim suigračima i on proradi. I ja se još nadam. Ima ono nešto da gleda gol. Nije pripreme prošao i gurnut je odmah u vatru a znamo kak smo izgledali tada.
  • Paggini
    54.7k
    Kange ćemo se teško, teško riješiti bez da upišemo jako bolan financijski gubitak. S druge strane, Kulenović ima solidnu preprodajnu vrijednost i ako se planiraju 2 napadača, vjerujem da će Kulenović ići, a Kanga će čekati svoju priliku. Valjda.
  • Tvrdica McTvrdi
    571
    Idealno bi bilo da zablista na pocetku sezone, zabije par golova te se zatim javi neki klub koji je zainteresiran.Crni86

Obzirom da nama kreće prvo kolo 3.8., što bi on trebao napraviti u prva 2-3 kola do kraja prijelaznog roka? Zabit 10 golova? I da to napravi mi ćemo zaključiti da je dobar i na istom smo. Lijepo ga "transfer listat" i čekat ponudu, ima on neki CV da bi ga želio klub iz druge lige Emirata, samo treba bit strpljiv i treba konačno naučit nudit igrače, i to je znanje, "sell me this pen" i te fore. Netko tko je u "kolicima" kao Bočkaj ili Perić razumijem da nemoš puno, ali olako mi poklanjamo ove igrače koji iako nisu zadovoljili nešto vrijede.
  • Droljo
    17.3k

To je i meni jedino logično. Još ako se dovede neka brza špica pa da imamo širinu.
  • Sajla
    9.5k
    ima tisuću i jedna stvar zbog koje mislim da može sutra otići i da nitko ne treba žaliti, ali opet... u isto vrijeme mi djeluje da može biti koristan. jedva čekam početak priprema i da vidim može li mu Kova naći mjesta i dobru ulogu u ekipi. isto mislim i za Cordobu. možda nisu za Dinamo, ali ima nekaj u njima.
  • Crni86
    11.7k
    nitko ga ne zeli sad kupit, ali kad bi ga zacementirali na tribini, onda bi htjeli? Nema logike.

Kulenović ima solidnu preprodajnu vrijednostPaggini
    Ovo je upitno. Iskreno sumnjam da ce se pojavit itko na ljeto tko ce ponuditi vise od 2 milijuna za kuleta. Po meni to nije novac za koji bi ga prodao i onda ostao na Kangi kao drugom izboru.
  • Tvrdica McTvrdi
    571
    Pa to nemremo znat bi li dobili ponude za igrače u narednih 5 tjedana, uključujući i Kangu (ponavljam, nije to samo da refresha mail je li nešto stiglo nego se i nude ti igrači okolo).
  • Zagi
    10.3k
    Se sjeća tko kada je Daliban napisao da Kuleta treba forsirati, nabiti statistiku i prodati ovo ljeto?
    Kule da se držao svog ovosezonskog prosjeka, ako mu pripojimo Kanginih 9 startova bio bi na 20ak golova.

25ogodišnjeg napadača sa 20 golova prodaš u sekundi za dosta love.
    A možda bi imali i par bodova više. Samo jedan bi nam bio dostatan.
  • Ludovic IX
    8.9k
    kule je nas 15.igrac po kvaliteti.. i nije to tako loše. Treća špica i to je to. Ako on ostane prva špica, opet cemo imat većinom jalov napad.

On nikad igrac prevage biti neće. Njegovi golovi lani malo znače kad je većina protiv donje polovice lige ili kad dobije loptu na pladnju da ni sivonjic nebi zajebo. Ne sjećam se niti jednog gola osim protiv slovana za 4-1 di sw sam izborio i sam zabio
  • Patak
    3.5k
    Kule je izabran u najbolju momčad sezone, tamo ih je samo 11 koliko ja pratim nogomet, samo dvojica iz Dinama, najbolji je strijelac Dinama i najviše vrijedi na Transfermarktu od svih igrača Dinama, to su moji argumenti kad kažem da je najbolji igrač Dinama u ovom trenutku. A tebi nek bude i trideseti, ako ti tako odgovara, sve ok.

Volio bi i ja da su tu Bati, Petko, Sučić, Pjaca. Livi, pa Orša, Ivanušec, Majer iz najboljih dana, ili da su Mišić, KTC par godina mlađi ali nisu.

Jedini mu je konkurent za najboljeg igrača Stojković.
  • Navijač Dinama
    10.1k
    Ne sjećam se niti jednog gola osim protiv slovana za 4-1 di sw sam izborio i sam zabioLudovic IX

Niti je Kule vrsta napadača koji to mora radit, njegovo je zabijanje golova jer je takva vrsta napadača, a ove sezone je bio recimo i to najbolji strijelac.

Za one koji će reći da je panj i unatoč 23 gola, zabio ih je 8 u polusezoni, a Kanga je po tome nemjerljivo ni približno veći panj jer je u polusezoni zabio tek 3 gola, a zbog FC-a je guran, a Kule kod "mistera" Cikle kapaljak minute.

Usproredit Kulenovića i Kangu ili stavit ih u istu rečenicu i kontekst može samo neka jako zlobna i pokvarena ispravljačko felerska osoba, koji je očito loptu udario samo na tjelesnom kao zadnje birani igrač u vrsti.

Što dalje od Dinama, prevara Marićeva.
  • NitkoBitan
    27.5k
    Što dalje od Dinama, prevara Marićeva.Navijač Dinama

Kanga za razliku od Kulenovica ima brojke vani u ozbiljnijim ligama. Malo postovanja.

U jednoj sezoni u Belgiji samo 4 gola manje od najneprezaljenijeg napadaca na Zoni.

Kad se decki nauce dat loptu u for ili kad nauce posteno ubacit loptu u 16m onda ce i Kanga proradit. Ono kaj je uvaljao glavom Banicu Kule moze samo sanjat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.